рбт34.рф - Ремонт побутової техніки в Волгограді Ремонт стільникових телефонів в Волгограді

  1. команда фахівців
  2. Наш підхід до справи
  3. Електронна діагностика
  4. Як можна замовити ремонт свого мобільного?
  5. Основні несправності стільникових телефонів
  6. Види і вартість робіт по ремонту стільникових телефонів.
  7. Часті питання клієнтів Сервісного центру Ремпобуттехніка

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На сьогоднішній день реальність така, що мобільні телефони вже дуже міцно увійшли в наше життя. У деяких щасливчиків є навіть кілька мобільних телефонів, одні для будинку, інші для роботи. Новомодні гаджети допомагають там миттєво зв'язуватися з родичами і друзями, незважаючи на відстані. На жаль, ці чудеса техніки теж іноді ламаються. І ось, ми вже відчуваємо на собі нестачу засоби зв'язку. А що, якщо ваша робота передбачає постійну оперативну зв'язок, то як бути тоді? Вихід є! Ви можете віддати свій телефон в наш сервісний центр для термінового ремонту.

команда фахівців

У нашому сервісному центрі працюють кращі професіонали своєї справи, які не перший рік успішно займаються ремонтом мобільних телефонів у Волгограді. Ремонт телефонів у нас не тільки якісний, але швидкий, іноді можна отримати свій гаджет вже через кілька годин. На всі наші послуги дається гарантія. Діагностика в нашому сервісному центрі - безкоштовна! Все що Ви оплачуєте - це сам ремонт. У нас найширший спектр послуг, починаючи від найпростішої заміни деталі, до складних пайок і переустановлень інтегральних схем. Наші умільці вирішать будь-яку проблему з Вашим телефоном, ніколи не варто ставити хрест на своєму мобільному помічнику. Професіонали нашого сервісного центру можуть вирішити будь-яку технічну задачу, що виходить за рамки «звичайного» ремонту. Скориставшись послугами нашого сервісного центру, Ви не тільки повернете до життя свій стільниковий, а й отримаєте кваліфіковану консультацію, а також поради щодо подальшої експлуатації пристрою! Бонуси для наших клієнтів:

  • Нашим клієнтам завжди надається гарантія на повний гарантійний термін, незалежно від поломки, навіть якщо телефон був залитий водою.
  • У нашому сервісному центрі можливе замовлення будь-яких ремонтних процедур з можливістю контролю та регулювання на будь-якому етапі ремонту.
  • Скориставшись нашими послугами, Ви отримуєте 10-15% економії, в порівнянні з поточними ринковими цінами на ремонт.
  • Вас неодмінно порадує як оперативність виконуваної роботи, так і можливість заміни будь-яких деталей на такі ж заводські, а не дешеві альтернативи.

Наш підхід до справи

Багато людей дуже дбайливо і акуратно користуються своїм стільниковим телефоном, проте все одно бувають випадки, коли по тій, чи іншій причині телефон виходить з ладу. В основному поломки телефонів діляться на три типи:

  • неполадки в ПО, що вимагають перепрошивки;
  • звичайні пошкодження з необережності;
  • збої в електроніці.

Ось основні проблеми, з якими клієнти до нас приходять:

  • телефон не бачить сімку;
  • не ловить мережу;
  • не можна зателефонувати або прийняти дзвінок;
  • збої в ПО;
  • батарея не тримає заряд;
  • відключився монітор, або динамік, або мікрофон, або клавіатура;
  • проблеми з портом або пошкоджений слот для memory card;
  • неполадки з сенсором;
  • незаплановані випадкові ребут системи;

Деякі причини досить очевидні, наприклад, щось вийшло з ладу через те, що Ви упустили стільниковий в воду або він просто збожеволів при ударі. Причин відмови телефону може бути маса.

Електронна діагностика

Не завжди пошкодження можна побачити неозброєним оком. Так, наприклад, мікротріщини в мікросхемах, пошкодження доріжок і багато іншого. Звідси випливає висновок, що просто оглянути телефон і виявити поломку за допомогою очей, та й зі збільшувальним склом, може не вистачити. Тому у нас є спеціалізовані електронні тестери і інша електронна апаратура, для діагностики невидимих ​​оку пошкоджень. Ми давно і успішно практикує ремонт електронних пристроїв за допомогою спеціальної високоточної апаратури для діагностики неполадок такого плану. Адже не дарма ж кажуть, що правильна і своєчасна діагностика веде до успішного вирішення проблеми.

Як можна замовити ремонт свого мобільного?

За допомогою нашого сайту, Ви можете швидко і зручно оформити заявку на ремонт Вашого стільникового телефону. Все дуже просто, для цього не потрібно нікуди їхати, в спеціальній формі заповніть відповідні графи, вкажіть все, що пов'язано з поломкою телефону і напишіть модель свого стільникового. З Вами вийде на зв'язок наш диспетчер, який більш досконально уточнить інформацію, зазначену вами в заявці і обговорить з Вами деталі ремонту. Далі слід віддати телефон в наш сервіс і через кілька годин отримати його назад, вже в робочому стані!

Основні несправності стільникових телефонів

Для вас шановний відвідувач, ми виділили основні несправності, що зустрічаються при ремонті смартфонів і стільникових телефонів в Сервісному Центрі "Ремпобуттехніка" і привели їх короткий анонс:

Ваш телефон не має мережа

Якщо ваш телефон не ловить мережу - постійно або періодично - причина може бути прихована, як не важко здогадатися, або в сім-карті, або в самому апараті. Причому, при першому варіанті проблему можна вирішити самостійно, практично без витрат. Максимум - зі зверненням до сервісного центру мобільного оператора. У другому випадку не виключений варіант несправності певних компонентів пристрою, що вимагає втручання досвідчених фахівців.

Чи не працює або не включається wi-fi

Для початку перевірте чи правильно встановлено дату в телефоні. Перевірте також пароль, можливо він був змінений. Бувають випадки збою в апаратній додатку і його потрібно встановити повторно. Якщо жоден з вищевказаних способів не допоміг, тоді проблема в самому радіомодулів, wifi не працюватиме, поки не перепаять мікросхему. У цій ситуації, найкращим рішенням, стане звернення в сервісний центр до грамотного і перевіреного комп'ютерного майстра.

Швидко сідає акумулятор

Головним споживачем енергії телефону є дисплей. Спробуйте знизити яскравість екрану. Також споживачами є модулі зв'язку. Якщо ви не використовуєте wi-fi то вам варто відключити цей модуль. Не скрізь в Росії працює 4G зв'язок, яку шукає телефон. Пристрій витрачає ресурси на пошук і перемикання на 3G зв'язок і назад, що значно підвищує витрата енергії вашого акумулятора. Перевірте також програми, запущені у фоновому режимі. Непотрібні вимкніть. У деяких випадках швидкий розряд акумулятора відбувається через втрату ємності заряду на увазі тривалої експлуатації. У цьому випадку необхідна заміна батареї.

Не реагує на натискання кнопки включення

Якщо при натисканні на кнопку включення не загоряється екран, при цьому ви отримуєте дзвінки і повідомлення, то справа може критися в збої апаратного додатки, або в несправності самої кнопки. Для початку спробуйте скинути телефон до заводських налаштувань. Інформацію, про те як це зробити, необхідно шукати в керівництві по використанню вашого апарату. Якщо це не допоможе, то необхідно звернутися в сервісний центр для заміни кнопки або системної плати.

Телефон потрапив в воду

Якщо ви упустили телефон в воду негайно витягніть батарею, навіть якщо апарат продовжує працювати. Телефон вбиває не вода, а електричний струм, який окисляє мікросхему пристрої. Другим справою необхідно як слід його просушити. На жаль вода потрапляє в телефон швидко, а висихає довго, і на це може піти не один день. Навіть якщо телефон повністю висох і справно включається після попадання води всередину на платі залишається сіль і мікроелементи води, які приведуть його в неробочий стан. Тому вам варто звернутися до майстра, для очищення плати від солей спеціальними розчинами. У деяких випадках після попадання води в телефон відновити його буває неможливим.

Не включається смартфон

Якщо ваш телефон раптово перестав включатися не поспішайте шукати йому заміну. Можливо справа в невеликому збої і проблему можливо усунути. Насамперед спробуйте витягнути і вставити назад акумулятор. Якщо це не допомогло спробуйте скинути телефон до заводських налаштувань. Бувають випадки коли, виходить з ладу зарядний пристрій, спробуйте його підключити до іншого зарядці. Якщо нічого не допомогло можливо вашому телефону потрібно сервісна допомога.

Види і вартість робіт по ремонту стільникових телефонів.

Діагностика від 500 руб Заміна мікрофона від 500 руб Заміна слухового динаміка від 500 руб Заміна поліфонічного динаміка від 500 руб Заміна модулів зв'язку від 800 руб Заміна клавіатури від 600 руб Заміна модуля зарядки від 600 руб Видалення корозії з плат від 400 руб Відновлення провідників від 400 руб заміна гнізда для навушників від 500 руб заміна міжплатним шлейфа від 1000 руб заміна дисплея від 500 руб заміна тачскрін від 500 руб заміна корпусу від 500 руб заміна механізму слайдера від 500 до 1000 руб заміна програмного забезпечення від 600 руб заміна камери від 500 руб заміна р аз'ема для флеш карти від 1000 руб Заміна роз'єму сім-карти від 1000 руб Дрібний ремонт від 300 руб

На початок сторінки

На початок сторінки

Часті питання клієнтів Сервісного центру Ремпобуттехніка

Короткий анонс відповідей для наших клієнтів

Несправність в ході діагностики не виявлено. Що робити?

Бувають плаваючі несправності, які складно діагностуються і проявляються в певні моменти часу. Можливо, проблема в SIM картку та картку пам'яті або зарядному пристрої.

Які запчастини ви використовуєте при ремонті смартфонів?

Ми використовуємо тільки оригінальні запчастини для кожної моделі телефону.

Чи може хтось інший забрати мій смартфон після ремонту?

Може. Але потрібно мати при собі квитанцію з печаткою, копію паспорта людини здав телефон в ремонт, і особистий паспорт.

Я втратив квитанцію по якій здавав в ремонт обладнання. Що робити?

При втраті квитанції вам необхідно особисто з'явитися в сервісний центр з паспортом, і написати заяву про втрату квитанції.

Я не знаю, що у мене зламалося, і чи потрібно мені звертатися в сервісний центр. Мені потрібна консультація фахівця?

Для консультації вам необхідно зателефонувати нам за номером 8-902-310-00-48 та коротко викласти суть проблеми в вашому телефоні. У деяких випадках фахівцеві необхідно ознайомитися з телефоном особисто.

Як я дізнаюся про вартість ремонту, якщо звернувся до вас за обслуговуванням?

Після діагностики з вами зв'яжеться фахівець і оголосить причину несправності смартфона, а також вартість його ремонту. Якщо вас влаштує ціна то ремонт буде проведений. Без згоди клієнта ремонт не буде виконано.

Мені дуже потрібні контакти (телефонна книга) і все, то що збережено в моєму телефоні, який я здаю в ремонт. Після ремонту вони збережуться?

У деяких випадках при ремонті призначені для користувача дані видаляються шляхом заміни програмного забезпечення. Зберегти телефонну книгу і дані можна на платній основі, а також в Сервісному Центрі наші співробітники допоможуть це Вам зробити самостійно. На жаль витягти інформацію не завжди вдається, наприклад якщо телефон не вмикається, розбитий або пошкоджений. Але ми зробимо все можливе для збереження важливої ​​для Вас інформації. Повідомте при оформленні заявки в ремонт про необхідність збереження контактів або даних з переданого обладнання. Уточніть вартість збереження даних у фахівця Сервісного Центру Ремпобуттехніка.

На початок сторінки

А що, якщо ваша робота передбачає постійну оперативну зв'язок, то як бути тоді?
Як можна замовити ремонт свого мобільного?
Що робити?
Які запчастини ви використовуєте при ремонті смартфонів?
Чи може хтось інший забрати мій смартфон після ремонту?
Що робити?
Мені потрібна консультація фахівця?
Як я дізнаюся про вартість ремонту, якщо звернувся до вас за обслуговуванням?
Після ремонту вони збережуться?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online