Автосалон уживаних автомобілів TRADE IN Центр У Сервіс +

  1. Ласкаво просимо в «Trade In Центр» Групи «У Сервіс +» !!! Продаж автомобіля з пробігом завжди забирає...
  2. Придбати старий автомобіль - це ВИГІДНО!
  3. Автомобілі в кредит

Ласкаво просимо в «Trade In Центр» Групи «У Сервіс +» !!!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Продаж автомобіля з пробігом завжди забирає багато часу і, як правило, пов'язана з ризиком. Ви хочете поміняти свій автомобіль з пробігом на новий, але при цьому не бажаєте обтяжувати себе зайвими турботами? Здійснювати покупку і обмін автомобілів з пробігом на нові зручніше і надійніше в спеціалізованих компаніях. Фахівці «Trade InЦентра» Групи компаній «У Сервіс +» допоможуть Вам вигідно і в найкоротші терміни продати або обміняти автомобіль з пробігом.

Якщо Вам необхідно об'єктивно оцінити автомобіль з пробігом, якщо у Вас є питання, що стосуються покупки автомобілів за системою Trade in (обмін автомобіля з пробігом на новий авто), комісії, оформлення в кредит або придбання іномарки з пробігом - звертайтеся до нашим менеджерам

Вони розкажуть про всі цікавлять Вас деталях, грамотно проведуть оцінку автомобіля і допоможуть швидко оформити покупку нового автомобіля або автомобіля з пробігом по системі трейд ін.

Придбати новий автомобіль це ПРОСТО!

«Trade-In Центр» Групи Компаній «У Сервіс +» надає Вам можливість придбати автомобілі з пробігом і нові авто за системою трейд ін. Крім того, ми виробляємо оцінку і обмін автомобілів з пробігом на нові. Наші переваги:

  • вигідна оцінка вартості
  • обмін автомобілів будь-якої марки і моделі без обмежень по пробігу і віку на нові надійно, швидко, зручно, вигідно
  • комісія - автомобілі з пробігом оцінюються і реалізуються за вигідною для Вас ціною
  • можливість заліку уживаного авто (trade in) в якості першого внеску за кредитом
  • різні варіанти кредитування придбання нових і старих авто
  • персональний менеджер з усіх питань: від оцінки до реалізації автомобілів з пробігом
  • повна відсутність ризику при оцінці вартості автомобіля та обмін авто

Придбати старий автомобіль - це ВИГІДНО!

Купівля автомобіля з пробігом - хороша можливість стати володарем сучасної надійної машини за порівняно невеликі гроші. Придбання автомобілів в нашій компанії має ряд переваг:

  • вигідні ціни;
  • можливість сісти за кермо автомобіля популярного бренду відразу після оформлення документів, не чекаючи процесу його доставки, часом вкрай тривалого;
  • широкий вибір моделей автомобілів відомих світових брендів: Субару , Ніссан , Сітроен , КІА , Шкода , Suzuki і інших ;

Автомобілі в кредит

Купівля нових і автомобілів з пробігом в кредит стала особливо популярною в період фінансової кризи. Пропоновані нами кредитні програми на автомобілі Ви можете подивитися тут .

Купуючи автомобіль за системою trade in, Ви економите свій особистий час і гроші. Про наявність автомобілів з пробігом потрібної Вам марки і комплектації Ви можете дізнатися в нашому каталозі .

Для отримання більш докладної інформації про продаж та обмін авто або купівлі нових і б / у авто за системою trade in телефонуйте за номером (495) 787-77-99.

Ви хочете поміняти свій автомобіль з пробігом на новий, але при цьому не бажаєте обтяжувати себе зайвими турботами?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online