Роумінг в Криму від Мегафона: як підключити, відключити, дзвінки і мобільний інтернет

  1. Опис опції «Крим»
  2. Як підключити опцію «Крим»
  3. Тарифи роумінгу в Криму від Мегафона
  4. Як відключити послугу
  5. Як оплатити опцію в роумінгу?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вирушаючи на відпочинок, не можна забувати про доступність стільникового зв'язку. Якщо раніше телефон був потрібен лише для дзвінків, щоб попередити близьких про приїзд або вильоті, то тепер спостерігається зовсім інша ситуація.

У роумінгу користувачі регулярно відправляють повідомлення, використовують інтернет-підключення, багато спілкуються. Щоб не розоритися на стільникового зв'язку, належить вивчити всі тарифи і умови роумінгу. Тому все частіше закордоном стають популярний сім карти Гудлайн .

Опис опції «Крим»

Скористатися новою послугою можуть майже всі абоненти оператора зв'язку «Мегафон». Неможливо підключити спеціальну пропозицію тим, хто використовує тарифний план "Навколо світу". Активація послуги відбувається, як тільки абонент переміщається в Севастополь або Республіку Крим. Багато хто віддає перевагу підключатися до тарифу «Супер МТС» , Якщо їх не влаштовує Мегафон.

Звичайно, пропозиція не можна назвати неймовірно вигідним, хоча, тут відсутня плата за підключення. Однак, щодня з рахунку абонента стягується фіксована плата в розмірі 15 рублів за 24 години. Спочатку сума здасться завищеною, але при відсутності опції, абоненти даного оператора зв'язку під час перебування в Криму або Севастополі, зобов'язані заплатити за будь-який дзвінок від 10 рублів.

Вирушаючи на відпочинок, не можна забувати про доступність стільникового зв'язку

Умови опції «Крим» від Мегафона

Що включає в себе пакет «Крим» від компанії «Мегафон»:

  • щодобовий плата за використання в розмірі 15 рублів на добу;
  • будь-які вхідні дзвінки безкоштовні;
  • вихідні дзвінки на номери РФ - 5 рублів за 60 секунд;
  • вихідні смс-повідомлення на номери Росії - 3 рубля;
  • оплата мобільного інтернету - 5 рублів за Мб;

Важливо! Дана послуга поширює свою дію за умови, якщо дзвінки здійснюються на номери РФ. Дзвінки на номери з української нумерацією будуть тарифікуватися по іншому. Смс-повідомлення обійдеться в 6 рублів, а вихідний дзвінок коштує близько 35 рублів за хвилину.

Умови пропозиції можна вважати прийнятними, тим більше, що більш вигідної альтернативи на сьогоднішній день ніхто з мобільних операторів не пропонує. З цієї причини, якщо запланована поїздка в Крим або Севастополь, варто подбати про роумінг і додаткові послуги заздалегідь. Це дасть можливість позбавити клієнта від негативного балансу. Економити допоможе послуга « Скрізь як удома ». На Білайн роумін теж можна підключити швидко.

Як підключити опцію «Крим»

Існує кілька способів, що дозволяють активувати нову послугу стільникового оператора.

Щоб скористатися пропозицією «Крим» від «Мегафон», клієнту потрібно підключити послугу зручним для нього чином:

  • в особистому кабінеті користувача компанії «Мегафон»;
  • за допомогою смс (відправка порожнього повідомлення на номером 0500 10 37);
  • набравши команду на екрані телефону - * 105 * +1037 * 1 # і кнопка виклику.

Підключення послуги відбувається в найближчі 15 хвилин, але частіше вона активується раніше. Як зазначалося вище, плати за підключення нової опції немає, але має абонентська плата. З користувача знімуть 15 рублів за першу добу.

Тарифи роумінгу в Криму від Мегафона

Щоб відчути різницю і оцінити вигоду між стандартними розцінками на зв'язок в гостьовому регіоні і новою опцією «Крим», досить порівняти наведені нижче цифри. Роумінг у будь-якого мобільного оператора відрізняється своєю дорогою ціною. У МТС умови роумінгу теж цікаві.

Розцінки на мобільний зв'язок за межами домашнього регіону:

1. Вхідні дзвінки обійдуться в 10 рублів за хвилину;
2. Дзвінки на номери домашнього регіону і інші по РФ стоять 9,99 грн;
3. Вихідні смс-повідомлення 5 рублів, вхідні безкоштовні;
4. Мобільний інтернет - 10 рублів за Мб.

На особливу увагу заслуговує новий мобільний інтернет від Йота.

На особливу увагу заслуговує новий   мобільний інтернет від Йота

З огляду на вартість дзвінків, клієнт навряд чи зможе укластися в 15 рублів за 24 години. З цієї причини все-таки варто загострити увагу на опції «Крим» від Мегафон. Тим більше, мобільний інтернет тут також надається за пільговим тарифом. Ще можна підключити послугу Супер АВН .

Як відключити послугу

Підключати цю опцію для постійного використання не потрібно, адже в домашньому регіоні від неї немає користі. У користувача виникає питання про те, як відмовитися від неї.

Щоб анулювати користування послугою потрібно:

  • Для стільникового оператора відправляється сервісний запит. Клієнтові потрібно набрати на дисплеї телефону наступну команду - * 105 * 1 037 * 2 #. Після того, як символи набрані, активується кнопка виклику.
  • Також, існує можливість деактивації послуги в особистому кабінеті. У центрі самостійного обслуговування має простий інтерфейс, зрозумілий навіть дитині.
  • Бувають випадки, що виникають складності з відключенням опції, якщо клієнт не має певних знань про стільниковий зв'язок і телефон. Тоді потрібно зателефонувати за номером 0500. Оператор на іншому кінці дроту допоможе переналаштувати тариф, але для цього запросить дані паспорта користувача.
  • Потрібно відзначити, що в будь-якому фірмовому магазині «Мегафон» працівники зобов'язані проконсультувати клієнта і надати йому допомогу. Важливо, щоб звернувся мав при собі паспорт або інше посвідчення особи.

Як оплатити опцію в роумінгу?

За межами домашнього регіону з поповненням рахунку можуть виникнути проблеми. З цієї причини, користувачам краще заздалегідь дізнатися способи, що дозволяють не опинитися без грошей на мобільному рахунку і корисно вивчити команду визначення власного номера .

Як оплатити послугу «Крим» за межами домашньої мережі:

  • Перед від'їздом рекомендується прикріпити номер мобільного до активної банківській картці. У міру списання грошових коштів, користувачеві будуть приходити сповіщення. Як тільки буде досягнуто зазначений мінімум, рахунок телефону виявиться поповнено в автоматичному режимі.
  • В умовах роумінгу клієнти «Мегафон» мають привілеї і можуть брати обіцяний платіж. Як тільки баланс користувача наближається до нуля, у нього виявляється можливість поповнення рахунку на певну суму. Повернути її потрібно протягом 3 днів з моменту взяття «позики». Крім цього, у «Мегафон» є опція «Плати коли завгодно». Клієнт бере велику суму в борг, але погасити її дозволяється до 26 числа наступного місяця.
  • Поповнення балансу клієнта може здійснюватися іншими особами. Безкоштовний запит будь-якого контакту з телефонної книги, дає можливість оповістити його про недостатність коштів. А також, в повідомленні буде прохання про поповнення рахунку.
  • Якщо цих способів здається мало, то можна уточнити це у фахівця гарячої лінії або оператора салону зв'язку «Мегафон».

Для тих, хто любить подарунки, оператор приготував Мегафон-бонуси .
Ще абонентам слід знати, як контролювати трафік на Мегафон . як зателефонувати оператору Мегафон на гарячу лінію - теж корисна інформація.
Дивіться відео про проблеми з sim картами і зв'язком в Криму:

Як оплатити опцію в роумінгу?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online