З'явилося нове відео грайливих ведмедів з Прикарпаття

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

12 серпня 2018, 6:00 Переглядів: 12 серпня 2018, 6:00 Переглядів:   Головне для ведмедика - хороший відпочинок

Головне для ведмедика - хороший відпочинок. Фото: соцмережі.

У мережі з'явилося нове відео, як відпочивають ведмеді з Центру реабілітації диких тварин Галицького НПП, що на Прикарпатті. На цей раз клишоногий Світ грає в басейні з м'ячиком, як маленька дитина.

"Коли ніхто не реагує на запрошення Миру пограти, погодилися ми. Світ встановлює свої правила гри: спочатку продемонстрував свою майстерність, а потім запросив до гри, оперуючи одночасно двома м'ячами і забиваючи в наші ворота один гол за іншим ", - пишуть співробітники Центру.

Нагадаємо, нещодавно в мережі з'явилося відео, як ведмедів рятують від спеки . Щоб ведмедики відчували себе бадьоріше, їх обливають холодним душем. Також працівник центру влаштували генеральне прибирання в тамтешньому басейні.

Раніше на Прикарпатті розшукували "небезпечного злочинця" - бурого лісового ведмедя, який взяв моду заходити на територію лісництв, перекидати вулики і красти звідти мед і віск. Щоночі ведмідь залазив на пасіку. Вранці лісничі знаходили тільки порожні рамки. А потім з'ясували - ведмідь був не один.

Крім цього, нещодавно в мережі з'явилося відео, як клишоногий "циркач" самостійно підіймається на гамак і навіть пробує його розгойдати .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Як відпочивають ведмедики на Прикарпатті: футбол або водне поло". інші Новини Західної України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online