У 2014 в Одесі з'являться Алея зірок, лікарня і "Вишневий сад"

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

9 січня 2014 року, 9:38 Переглядів: 9 січня 2014 року, 9:38 Переглядів:   У керівництва міста на 2014 рік грандіозні плани & nbsp;  Фото: odeso

У керівництва міста на 2014 рік грандіозні плани & nbsp; Фото: odeso.retejo.info.

У керівництва міста на 2014 рік грандіозні плани - добудувати до Євробаскету-2015 спортивну арену, а до ювілею міста - Алею зірок. "Сегодня" дізналася, як зміниться Південна Пальміра в новому році, що нового з'явиться і у скільки це обійдеться.

Євробаскет. У жовтні підрядники приступили до масштабного проекту. До чемпіонату Європи з баскетболу інвестори зводять сучасну спортивну арену і тренувальну базу. Спортивний гігант виросте на вулиці Чорноморського Козацтва, а база для тренувань, яка після чемпіонату стане дитячої спортивною школою, - на Висоцького. Компанія інвестора Ігоря Коломойського обіцяла побудувати нову арену рівно вчасно. Однак вже до Нового року робота на об'єкті була припинена, за неофіційною інформацією, через фінансові проблеми. "Зараз будівництво йде повним ходом, будемо вірити інвесторам - вони слово тримають", - відзначили в міськраді.

ФАСАДИ. За бюджетні і залучені кошти чиновники обіцяють відреставрувати всі фасади будівель на шляху проходження від арени до тренувальної бази. Сума, необхідна на реставрацію, поки не затверджена. "Від Пересипського моста до вулиці Ярмарковій всі будівлі будуть чистими і відремонтованими, щоб у закордонних гостей склалися приємні враження від перебування в Одесі", - повідомив заступник начальника департаменту "Євробаскет-2015» Дмитро Александров. Крім того, в центрі міста збираються закінчити реставрацію фасадів історичних будівель на вулицях Пушкінській, Рішельєвській, Ланжеронівській, Садовій і Коблевській.

ЮВІЛЕЙ. До 220-річчя Одеси в місті має з'явитися лікарня швидкої медичної допомоги в Малиновському районі. Триповерховий новозбудований корпус почали зводити ще в 2012 році, а до кінця літа його повинні укомплектувати європейським обладнанням для діагностики та лікування. Будівельники обіцяють встановити спеціальні вікна з енергозберігаючою технологією. "Це буде лікарня європейського рівня, де пацієнти зможуть отримати висококваліфіковану медичну допомогу. Хочемо швидше завершити всі роботи, щоб відкрити лікарню 2 вересня, до 220-річчя Одеси", - говорять в прес-службі мерії.

ВИШНЕВИЙ САД. У ювілейний рік мерія займеться благоустроєм скверів. На території, прилеглій до садиби Ольги Васильєвої, яка послужила прототипом чеховського "Вишневого саду", що на розі вулиці Торгової і бульвару Жванецького, розіб'ють новий сад. В кінці осені там висадили близько десятка дерев, і вже цієї весни вони будуть цвісти і радувати перехожих. "А на День міста ми встановимо пам'ятний знак і урочисто відкриємо" Вишневий сад ", - повідомляє прес-служба міськради. Увага чиновники приділять і парку" Преображенський ", замінять всі лавочки і ліхтарі, поміняють розбиту тротуарну плитку, а по периметру парку поставлять нове огорожу. упорядкували недавно відкритий сквер "Стамбул" на схилах Приморського бульвару і парк " Азербайджан ", Що на 4-й станції Великого Фонтану. Зараз над проектом скверу працює команда турецьких фахівців. Дизайнери" Азербайджану "обіцяють здивувати одеситів червоним тротуаром для прогулянок з оздоблювального каменю, великими квітковими клумбами з підсвічуванням і м'якими зеленими галявинами для посиденьок, де можна буде відпочивати прямо на землі, а також невеликою водоймою.

ДОВГОБУДИ. Залишаються у міста і торішні "хвости". Наприклад, до цих пір не реалізований проект будівництва автомобільної магістралі "Північ-Південь", яка мала з'єднати житлові масиви Котовського і Таїрова. Проблема виникла через відсутність містобудівної конституції. Генеральний план все ще не затверджений. "На жаль, без затвердженого Генплану приступати до будівництва магістралі можна, однак від ідеї ніхто не відмовлявся. Це дуже серйозний проект, але необхідно все детально зважити", - пояснюють в прес-службі міськради. Також до кінця 2013 року чиновники обіцяли завершити відновлення Музею морського флоту. Двері музею обіцяли відкрити на День міста, потім подія перенесли на жовтень, а потім на наступний рік. Грошей, необхідних на ремонт, поки немає. Однак в обласному управлінні охорони пам'яток культурної спадщини обіцяють, що вже в цьому році все зали будуть працювати, а експонати відреставрують і виставлять в оновленому приміщенні. Поки після пожежі 2005-го відремонтували лише фасад будівлі. У планах залишаються спорудження нового житлового мікрорайону за межею міста, недалеко від аеропорту, і будівництво платформи для переробки та транспортування скрапленого газу в місті Південний. Плавучу платформу повинні були спорудити в 700 метрах від берега. Проект довго обговорювали фахівці, проте до консенсусу не прийшли.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У 2014 в Одесі з'являться Алея зірок, лікарня і" Вишневий сад "". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Марія Рубан

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online