Купуємо ділянку: «приголомшлива природа» і вертолітний майданчик

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найдешевший ділянку представлений на 6-му кілометрі Мірошницького тракту в СНТ «Електрон». 9 соток , Розроблений. Проведено річний водопровід, вода подається через день. Є можливість підключити електрику. Згідно з оголошенням, до зупинки всього 5 хвилин ходьби. На ділянці ростуть зливу, малина, смородина, жимолость. Вартість - 250 тисяч рублів.

За цю ж ціну можна придбати землю в СНТ «Білочка» в Шелехівська районі. 12 соток , Ділянка рівна, розроблений, обгороджений, є електрика. Відсипана гравійна подушка для фундаменту під будинок. Проведено річний водопровід, проте, зазначає власник, «в найближчому майбутньому планується підведення центрального». В оголошенні зазначено, що садівництво знаходиться під охороною, а сусіди живуть тут цілий рік.

Трохи дорожче обійдеться земля на 8-му кілометрі в сторону Млинській Паді в садівництві «Оптиміст». 10 соток , Частково розроблена, з невеликим ухилом, огорожена. Проведено річний водопровід. Згідно з оголошенням, на території ділянки побудована тимчасова будівля, де можна зберігати інструменти, і туалет. Зростає малина, черешня, смородина. Вартість - 450 тисяч рублів.

За 500 тисяч рублів продається ділянка на 38-му кілометрі Байкальського тракту в селищі Берізка. 10 соток , Рівний, не розроблений. Згідно з оголошенням, до затоки, прохід до якого обмежений для сторонніх, всього 350 метрів. Власник зазначає, що в селищі «дуже тихо і спокійно», оскільки поблизу немає турбаз.

У селі Максимівщина на вулиці Лісовій продається ділянку за 550 тисяч рублів. 17 соток , Рівний, не розроблений, є електрика. В оголошенні зазначено, до ділянки веде хороша дорога, в крокової доступності знаходяться зупинка і дитячий сад.

На 23-му кілометрі Байкальського тракту в селі Бурдаковка на вулиці Трактовій продається ділянку за 750 тисяч рублів. 10 соток , Рівний, розроблений, обгороджений. Згідно з оголошенням, на території організовані грядки і є теплиця. Землю можна використовувати і під комерційне будівництво, зазначає власник.

790 тисяч рублів коштує ділянка на 9-му кілометрі Качугского тракту. 10 соток , Рівний, що не обгороджений, є електрика. Автор оголошення зазначає, що земля «знаходиться в лісовому масиві серед сосен, а повітря чисте і свіже».

На ділянці закладений фундамент під будинок 13 на 9 метрів, проведено центральний водопровід. При покупці землі проект будинку і будматеріали (пиломатеріал (дошка, 40 міліметрів) - 18 м3, піщано-гравійна суміш - 12 м3) в подарунок.

У Смоленщині на вулиці Вишневій, 6 можна купити ділянку за 900 тисяч рублів. 11 соток , Рівний, розроблений, обгороджений, є електрика. Згідно з оголошенням, закладений фундамент під будинок, організовані доріжки і вуличне освітлення. Власник зазначає, що недалеко знаходяться дитячий сад, зупинка і дорога.

За цю ж вартість продається ділянка на 5-му кілометрі Плішкінского тракту в СНТ «Світлий» на вулиці Тальніковой, 52а. 20 соток , Рівний, обгороджений, є електрика. В оголошенні зазначено, що на ділянці закладений фундамент 12 на 11 метрів під будинок, на будівництво якого вже отримано дозвіл.

На 8-му кілометрі Олександрівського тракту продається ділянку за 1,05 мільйона рублів. 20 соток , Рівний, не розроблений, що не обгороджений. Згідно з оголошенням, до ділянки веде асфальтована дорога, а на будівництво будинку також отримано дозвіл. Власник зазначає, що можливий рівноцінний обмін на житлоплощу в Іркутську або автомобілі.

Найдешевший ділянку представлений на 6-му кілометрі Мірошницького тракту в СНТ «Електрон»

Ділянка на 8-му кілометрі Олександрівського тракту

За 1,35 мільйона рублів можна купити ділянку на 34-му кілометрі Байкальського тракту на березі затоки Королок Іркутського водосховища. 15 соток , Рівний, не розроблений, що не обгороджений. Автор оголошення пише, що до ділянки, який знаходиться «в мальовничому місці», веде ґрунтова дорога. Зазначено, що ділянка в заставі у банку, тому торг і розстрочка не передбачені. Кадастровий номер 38: 06: 144004: 0065.

На 23-му кілометрі Байкальського тракту (права сторона) в ДНП «Перлина» продається ділянку за 1,5 мільйона рублів. 12 соток , Рівний, не розроблений, що не обгороджений, є електрика. Згідно з оголошенням, на в'їзді в селище встановлений шлагбаум. На ділянці ростуть дерева, а до води всього 100 метрів. На березі побудований пірс і організований пляж.

У селищі Пивовариха продається ділянку за 1,95 мільйона рублів. 10 соток , Невеликий ухил, розроблений, обгороджений. Згідно з оголошенням, є можливість підключитися до центрального водопроводу. У крокової доступності зупинка, магазини, школа, дитячий сад, спорткомплекс і церква. Можливий торг.

На 28-му кілометрі Байкальського тракту в ДНТ «Петровська Слобода» представлено ділянку за 2,75 мільйона рублів. 20 соток , Рівний, прямокутної форми, не розроблений, що не обгороджений, є електрика. Автор оголошення пише, що на ділянці ростуть сосни і берези, а до затоки всього 100 метрів. «Шалено красивий вид на річку Ангару і затоку. Можна побудувати свій пірс і вертолітний майданчик », зазначає власник. Кадастровий номер 38: 06: 143704: 843.

Найдорожчий ділянка продається на 20-му кілометрі Байкальського тракту в СНТ «Прибій». 13 соток , Рівний, є електрика. Побудовано гараж, альтанка, організовані септик, свердловина і літній водопровід.

Ділянка на 20-му кілометрі Байкальського тракту в СНТ «Прибій»

Згідно з оголошенням, на ділянці ростуть берези та «вікові щоглові сосни», є плодоносні ягідні чагарники: жимолость, три види смородини, вишня, агрус. «Природа навколо просто приголомшлива».

Ділянка на 20-му кілометрі Байкальського тракту в СНТ «Прибій»

Інформація актуальна на момент публікації.

Всі зображення ділянок взяті з оголошень на сайті IRK.ru

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online