Де в Києві купити дешеву ялинку (адреси, ціни)

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

24 грудня 2012, 7:50 Переглядів:

У кожному районі Києва вже працюють по кілька ялинкових базарів - у метро, ​​на ринках і поруч з великими ТРЦ. Ціни в цьому році скачуть від декількох десятків гривень до декількох сотень, але продавці готові торгуватися.

Один з найкращих ялинкових базарів ми знайшли на вул. Сім'ї Сосніних біля однойменної зупинки швидкісного трамвая. Тут дуже широкий вибір - ялинки і сосни на будь-який смак: маленькі, величезні і навіть унікальні. Практично всі дерева офіційні, тобто з чіпами. Правда, на деяких міток немає, але продавці запевняють, що вони просто відпадають. На доказ радять подивитися під ноги: дійсно на землі валяються десятки безгоспних електронних пристроїв - бери не хочу. Можливо, тому, покупців тут - хоч відбавляй. Тут же ми відшукали найдешевшу сосенку в Києві - хоч і не більше півметра висотою, але всього за 20 грн і пухнаста. З найбільших ялин - 4-метрові по 400 грн. "За кожен метр по сто рублів", - сміється продавець. А найвища сосна тутешнім покупцям обійдеться в 800 грн. Її розмір - близько 5-6 метрів. Але і це не межа, продавці кажуть, що на замовлення можуть привезти дерево і ще більше.

"Я б із задоволенням таку купив, та стелі в квартирі тільки 3 метра. Що нам з нею потім робити? Розпиляти надвоє чи що?" - каже покупець Сергій. А у одного з продавців ми знайшли незвичайний вид сосни - голки у неї коротше, ніж у звичайній. Крім того, всі 1,5-метрове деревце всіяне маленькими шишечками. Варто сосна 250 грн. Але торговці запевняють, що такий у всьому Києві не знайти, мовляв, дуже рідкісна.

Поруч з ринком "Нивки" - сотні сосен, але вони приблизно на одне "обличчя". "Ви вибирайте, яка вам подобається, а я скажу ціну, - радить продавець. - Найбільші - 150 грн, трохи менше - 50 грн". Правда, особливої ​​різниці між ними не видно - все розміром близько 1-1,5 метра, трохи примороженому. Продавець запевняє, що сосонка в теплі "розправиться" і, щоб не сумнівалися, навіть знижку пропонує: ялинку за 150 готовий продати за 130 грн.

На Виноградарі вибір ялинок непоганий, базарчики на пр. Свободи практично на кожному розі. Кілька точок є на перетині пр. Свободи та пр. Правди. Зупиняємося біля ринку - прямо біля дороги красівенние сосонки, все - не менше метра і дуже пухнасті. Але менше 200 грн сосен немає. Дерева заввишки близько 3 метрів коштують від 600 до 1000 грн. Тут беруть гроші як раз не за висоту, а за красивість. Але торг доречний. Наприклад, на питання: "Скільки коштує?", Можна почути відповідь "А скільки ви могли б за неї заплатити?" Але в кількох десятках метрах є й інші точки, де ялинки коштують дешевше.

А ось на пл. Лесі Українки поруч з ЦВК, де повинен працювати офіційний ялинковий базар, негусто з ялинками. Тут ми знайшли всього парочку точок, де можна придбати ялинку чи сосну. Нижче 100 грн цін немає. Таку суму просять за деревце висотою близько метра. А справжня красуня - сосна висотою 4 метри - обійдеться ... кожному по-різному. "Скажімо, 600 грн, - каже продавець. - Але я можу за неї отримати навіть 1 тис. Грн, якщо покупець прийде і не буде торгуватися. Тут багато таких. Прийшов, побачив і, незважаючи на вартість, купив".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Де в Києві купити дешеву ялинку (адреси, ціни)". інші влада дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Наталія Мамчур

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Що нам з нею потім робити?
Розпиляти надвоє чи що?
Наприклад, на питання: "Скільки коштує?
Quot;, Можна почути відповідь "А скільки ви могли б за неї заплатити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online