Авалон 5 або ЖК Еліта-центр Вінниця - жертва будівельної піраміди вул. Трамвайна 7

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Авалон 5 або новий Житловий комплекс Еліта-центр - саме так називають мешканці Вінниці скандальне будівництво в престижному кварталі міста. Будівництво житлового комплексу «Авалон 5» в елітному кварталі Вінниці за планами забудовників вже має бути на стадії завершення перших двох секцій.

Вкладники з нетерпінням чекають обіцяного житла з 14 - 9-ти і 12-ти поверхових секцій з облагородженої територією та дитячим садком. Однак на території виділеної під забудову по вулиці Трамвайна, 7 за останні пару місяців з'явилося тільки свайне поле під перші секції і 5-7 робітників.

У місті ходять чутки про те, що основного інвестора, Берба Олександра, пару місяців не можуть знайти ні забудовники, ні вкладники, ні місцева влада.

Авалон 5 або новий Житловий комплекс   Еліта-центр   - саме так називають мешканці Вінниці скандальне будівництво в престижному кварталі міста

Авалон 5

Крім того, як з'ясувалося, головним керуючим будівництва ЖК «Авалон 5» у Вінниці є Андрій Резніченко. Він же виступає засновником і генеральним директором агентства нерухомості «Антей».

У 2014 році керівництво цього агентства було замішано в скандальному кримінальній справі про продаж неіснуючих квартир в Вінниці. Тоді більше 15 сімей заплатили підлеглим Резниченко понад 300 тисяч доларів за квартири і залишилися ні з чим.

На сьогоднішній день вкладники « Авалон 5 », Боячись спіткати доля постраждалих від дій шахраїв, вже звернулися за допомогою до адвокатів з метою уточнити принципові питання по документації будівництва. Керівнику вінницького архітектурно-будівельної інспекції було направлено запит про надання інформації, щодо категорії складності будівництва, порушення існуючих норм, правочинності виданих дозвільних документів. Відповідь прийшла формальний, без будь-якої конкретики.

Але, незважаючи на прострочені терміни виконання запиту, на сьогоднішній день відповідь так і не отримана. Будемо сподіватися, що міська влада не залишаться байдужими до проблем пересічних вінничан і не дозволять ЖК «Авалон 5» стати новим «Еліта Центр».

Продовження афери Авалон 5 в Вінниці.

Вінницькі активісти занепокоєні будівництвом нового житлового комплексу в одному з елітних кварталів Вінниці за адресою вул. Трамвайна, 7. Громадськість підозрює, що забудовник може провернути аферу типу «Еліта-центр».

За словами місцевих жителів, забудовник «Авалон-5» обіцяє ввести в експлуатацію житловий комплекс на 14 секцій по 9 поверхів кожна вже в кінці цього року. При цьому станом на сьогодні на будівельному майданчику фактично не проводиться жодних робіт, серед ділянки стоїть старе занедбаний будинок. В цей же час, згідно зі статистичними даними, на будівництво одного будинку в українських забудовників йде від 1,5 до 2 років.

Авалон 5 Вінниця новобудова вулиця Трамвайна 7

«Під час будівництва по всьому світу, ми при таких вихідних даних не ризикуємо давати подібних обіцянок нашим клієнтам. Адже будівництво-це, в першу чергу, ризики і людський фактор. А на цьому майданчику я поки що не бачу навіть елементарно фундаменту. З огляду на це, говорити про здачі об'єкта під кінець року, м'яко кажучи, не варто. Навіть з використанням, наприклад, наших технологій, які поки ще не доступні українським забудовникам », прокоментував стан земельної майданчики, на якій« Авалон-5 »обіцяє побудувати житло, міжнародний експерт з питань будівництва Талис Банга.

Не все гаразд, як стверджують місцеві, і з питаннями землевідведення. Частина ділянки, на якому «Авалон-5» продає поки що не існуюче житло, відноситься до санітарної зони. Згідно з нормами чинного законодавства, виділення землі, яка належить до такої зоні, під житлову забудову категорично заборонено.

Не залишився непоміченим і той факт, що замовником та генеральним підрядником будівництва виступають фірми з неблагополучної історією. На їхньому рахунку будівництво 4 житлових комплексів у Львові, жоден з яких не був введений в експлуатацію.

Активісти вже звернулися в правоохоронні органи, а так само підключили юристів для того, щоб розібратися в ситуації.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online