Фермери привезуть свіже м'ясо, овочі та заготовки на регіональну виставку-ярмарок в Читі

  1. Регіональна виставка-ярмарок продуктів від місцевих виробників «Золота сотка» пройде 25-26 серпня в...

Регіональна виставка-ярмарок продуктів від місцевих виробників «Золота сотка» пройде 25-26 серпня в торговому центрі «Соняшник» на Козачій, 29, повідомив кореспонденту ІА «Чіта.Ру» представник центру.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Ми запрошуємо всіх мешканців краю на велику, вже відому своїми традиціями і повними прилавками ярмарок« Золота сотка », де можна запастися заготовками на близьку осінь і зиму. Гості зможуть придбати свіжу, екологічно чисту продукцію забайкальських фермерів, дачників і сільгоспвиробників. У цьому році у нас буде представлено все - від м'яса і овочів, до дарів лісу і меду », - розповів співрозмовник агентства.

Крім сільськогосподарської продукції можна буде побачити і придбати теплиці, садові фігури та інші дачні приналежності, а також продукцію народних промислів, вироби, сувеніри та багато іншого.

«У ці два дні на фермерському ринку буде весело, затишно і смачно. Приходьте всією родиною закупитися і провести останні літні вихідні з користю », - додав представник центру.

Для всіх бажаючих відвідати заходи організовано безкоштовний проїзд на маршрутному таксі, яке буде відправлятися кожну годину від залізничного вокзалу по вулиці Леніна і до ТЦ «Соняшник».

Тетяна Акишина 15:30 24 серпня 2018
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online