Як дістатися з Великих Луків в Москву: відстань, час у дорозі, ціни і маршрут на карті.

  1. Автомобілем
  2. На поїзді
  3. Вартість квитків
  4. Купівля квитків
  5. На автобусі
  6. Вартість квитків
  7. Купівля квитків

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Великих Луках ми опинилися випадково. Їздили з друзями на одній машині в Латвію. Вони поїхали додому в Смоленськ , А нам потрібно було дістатися до Москви. Зробити це зовсім не складно на будь-якому виді транспорту, за винятком літака. Найближчий аеропорт знаходиться в Пскові, і доїхати до нього буде нітрохи не простіше, ніж до Москви.

Автомобілем

Від Великих Лук до Москви всього 470 км за дуже хорошою якісною трасі М-9. У Москву Ви в'їдете по Новоризькому шосе, яке не варто в пробках, на відміну від багатьох інших московських напрямків. Протягом усього шляху Вам будуть зустрічатися заправки і кафе, тому турбуватися про бензин для машини і чашечці кави для себе не варто. Час у дорозі становитиме близько 6 годин.

На поїзді

У Москву йде прямий фірмовий поїзд з Риги. Правда, час відправлення не дуже зручне - о 3 годині ночі. Зате в столицю він прибуває о 10 ранку, так що встигнете виспатися і поснідати прямо в дорозі. Поїзд цілком хороший. В загальному вагоні, звичайно, їхати не дуже комфортно, але в інших цілком прийнятно. Загальний час у дорозі складе 7 годині 20 хв. Курсує потяг щодня.

Також буває ще один поїзд, який відправляється в більш зручний час (о 21:15). Правда, йде він на 2,5 години довше. У загальних і плацкартних вагонах може не бути кондиціонера, але в цілому він навіть зручніше першого. Тільки ходить він не щодня, тому краще уточнити розклад.

Тільки ходить він не щодня, тому краще уточнити розклад

Квитки на потяги є в продажу практично завжди, за винятком пікових дат в кінці серпня і в кінці грудня.

Вартість квитків

Ціни на квитки цілком доступні. На ризькому поїзді в загальному вагоні ви зможете проїхати за 1100 руб., В плацкартному - за 2200 руб. Ціна квитка в купе від 4100 руб. Ціни на поїзд «Великі Луки - Москва» дешевше: сидячий вагон від 550 руб., Плацкартний від 1100 руб., Купе від 1400 руб.

Купівля квитків

Квитки можна придбати в касі вокзалу або на сайті РЖД .

На автобусі

З Великих Лук до столиці ходить прямий автобус. Відправляється він з автовокзалу, який знаходиться в самому центрі міста. Щодня ходить 2 регулярних рейси:

Автобус досить комфортний, тому поїздка буде ненапрягаемую. Час у дорозі становитиме 7-8 годин. Прибуття до Москви до станції метро Тушинская.

Вартість квитків

Вартість квитка до Москви складе 1000 руб. У вихідні та святкові дні ціни можуть бути збільшені до 1300 руб.

Купівля квитків

Купити квиток можна на автовокзалі або заздалегідь на офіційному сайті .

Таким чином, поїздка до Москви коштуватиме не дуже дорого і пройде цілком комфортно. Гарного Вам подорожі!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online