Як поповнити Вебмані з карти Ощадбанку

  1. Способи поповнення Вебмані гаманця з карти Ощадбанку
  2. Покрокова інструкція з переказу коштів через Ощадбанк Онлайн

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Існує кілька способів, як перевести гроші з картки Ощадбанку на гаманець Вебмані. Всі вони передбачають наявність у платника виданої на його ім'я карти і атестата не нижче формального. При розбіжності даних власника гаманця і клієнта банку гроші переводитися не будуть, буде потрібно шукати інший спосіб. Аналогічні вимоги висувають і інші великі установи на кшталт Альфа Банку та ін. Існує кілька способів, як перевести гроші з картки Ощадбанку на гаманець Вебмані

Переклад можливий з усіх типів пластику: Віза, Мастеркард і Маестро. За переклад банком береться комісія, як правило, не перевищує 2%. Це незручність компенсується можливістю як перераховувати готівку, так переводити і безготівкові платежі. Розглянемо найпопулярніші способи поповнення.

Способи поповнення Вебмані гаманця з карти Ощадбанку

Щоб перевести гроші з картки Ощадбанку на рахунок гаманця Вебмані буде потрібно, для початку, стати власником певного атестата в цій платіжній системі Щоб перевести гроші з картки Ощадбанку на рахунок гаманця Вебмані буде потрібно, для початку, стати власником певного атестата в цій платіжній системі. Він повинен бути не нижче формального. Для отримання такого статусу потрібно підтвердити свої особисті дані копіями двох сторінок паспорта: з фотографією і з відміткою про постійну реєстрацію. Після перевірки переданих даних, присвоюється більш високий статус, і відкриваються нові можливості, в тому числі і з поповнення рахунку.

Для власників карт Ощадбанку доступні три основних способи перевести з неї гроші на віртуальний рахунок:

  • Інтернет банкінг. Для виконання платежу підійде як особистий кабінет на сайті online.sberbank.ru, так і однойменне мобільний додаток. Буде потрібно пройти авторизацію, вибрати необхідну послугу в списку доступних і вказати номер карти, звідки буде списано гроші і номер гаманця, куди вони будуть зараховані. Нижче ми наведемо детальну інструкцію.
  • З прив'язаною карти. Карту Ощадбанку, як і будь-яку іншу, включаючи віртуальні, можна прив'язати до свого рахунку в електронній платіжній системі. Це зручно, якщо передбачається часто використовувати її для поповнення або виведення коштів. Прив'язка виконується на сайті Вебмані в розділі «Карти». Для підтвердження буде списано кілька рублів, які потім повернутися на рахунок. Необхідною умовою для успішного завершення процедури є введення перевірочного коду, відправленого в СМС на номер власника карти. Тому необхідно переконатися, що оповіщення від банку включені.
  • Через термінал. Платіжні термінали, встановлені в банківських відділеннях також можна використовувати, щоб перерахувати кошти з карт рахунку. Буде потрібно вставити карту і ввести пін-код. Відкриється досить велике меню на декількох екранах, де потрібно вибрати розділ «Електронні платежі», а потім конкретну платіжну систему. У вікні вказується валюта гаманця (R), а потім 12-значний номер і сума до списання. Перевіривши всі відомості, потрібно натиснути «Сплатити». Про здійсненої операції буде виданий чек, який варто зберегти до надходження коштів на віртуальний рахунок.

Покрокова інструкція з переказу коштів через Ощадбанк Онлайн

Клієнти Ощадбанку Росії отримали зручний спосіб поповнити гаманець webmoney, не виходячи з дому Клієнти Ощадбанку Росії отримали зручний спосіб поповнити гаманець webmoney, не виходячи з дому. Досить мати особистий кабінет в Ощадбанк Онлайн. Підійде абсолютно будь-яка карта, навіть зарплатна або кредитна. При її оформленні, будь то іменні Visa, Maestro або безіменний Momentum, співробітник банку пропонує підключити і налаштувати інтернет-банкінг. Послуга ця абсолютно безкоштовна, як і налаштування мобільного застосування в смартфоні клієнта Ощад. Щоб поповнити webmoney онлайн з карти Ощадбанку необхідно:

  1. Ви можете увійти Сбербанк Онлайн. Для цього буде потрібно логін і пароль, які були отримані від менеджера при оформленні карти. Вони надруковані на чеку, який просять зберегти. Однак сучасні касові чеки швидко вицвітають, так що інформацію необхідно зберегти як-то інакше.
  2. Після авторизації клієнт потрапляє на головну сторінку свого особистого банку. Зліва знаходиться колонка дій, які можна виконати. У ній необхідно вибрати пункт «Платежі».
  3. Серед списку, потрібно далі знайти підрозділ «Платежі за інші послуги» або «Різне». Серед них і знаходиться електронний гаманець WebMoney. Клікнувши на посилання, можна перейти до наступного кроку.
  4. На новому екрані буде потрібно заповнити кілька обов'язкових полів. По-перше, вибрати карту, з якої буде виконаний грошовий переказ. По-друге, гаманцеві номер Вебмані - 12 цифр. По-третє, суму, яку потрібно перевести. Важливо пам'ятати, що покласти кошти можна тільки на рублевий електронний гаманець.
  5. Підтвердити бажання людини поповнити віртуальний рахунок через Ощадбанк Онлайн. Для цього в спеціально вікно вводиться код з СМС, надісланого на номер при укладенні договору і отриманні картки в банку.
  6. Платіж буде переведено, з карти списується вся запитана сума, а також 2% від неї в якості банківської комісії. Мінімальний розмір поповнення - 100 рублів.
  7. Залишилося лише роздрукувати або зберегти в електронному вигляді чек про здійснення платежу. Він може знадобитися при введенні неправильних відомостей для повернення помилково перекладеної суми.

Важливо! Найближчим часом стане доступний і ще один спосіб - переведення коштів на Web money з банкомату Ощадбанку. Більш повну інформацію можна отримати з тематичного відео.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online