Бізнес букет: як замовити квіти для ділової зустрічі?

  1. Правила формування композиції

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Квіти, затребуваний подарунок на будь-яке святкування, будь то букети рідним, знайомим або квіти для ділових зустрічей. Вдало куплений букет покаже вас у вигідному світлі і підвищить шанси позитивного результату ділових зустрічей.

Інтернет-магазин квітів "Квіточка" пропонує придбати бізнес букет, згідно строгому діловому протоколу.

Користуючись наведеним нижче алгоритмом, можна без праці придбати розташування вищого начальства, підписати важливий контракт або заручитися підтримкою іноземних партнерів.

Користуючись наведеним нижче алгоритмом, можна без праці придбати розташування вищого начальства, підписати важливий контракт або заручитися підтримкою іноземних партнерів

Правила формування композиції

  1. Для іноземних партнерів враховуються менталітет їх країни. Наприклад, в Туреччині дарують різнобарвності з великою кількістю стрічок, але ні в якому разі не синьо-блакитний варіант. Німці вважають за краще строгі бордові троянди, а ось французи, іспанці негативно ставляться до хризантеми і астра, вважаючи їх траурними квітами. Азіатським партнерам по тій же причині не варто дарувати білі композиції.
  2. Немає поділу на чоловічі і жіночі композиції. Букет не повинен натякати на слабкість або акцентувати жіночність.
  3. Розмір також має значення. Тут необхідно витримати золоту середину: вибирайте середній букет за габаритами, щоб він виглядав дорого, лаконічно і стильно.
  4. Бізнес букет формують в подовжену, ціліндрообразную форму, або нагадує усічену піраміду. Великі, яскраві квіти на мові рослин символізують силу, прагнення до мети. Він буде ідеальний для керівного складу. Нових компаній в підтримку їх починань, амбітним партнерам.
  5. При класичному оформленні - папір вибирають стриманих, приглушених тонів, уникаючи великої кількості стрічок або додаткового декору. Всі деталі чітко продумуються і збираються в єдиний ансамбль за тональністю.
  6. Замовлення квітів у Києві, в іншому будь-якому місті пов'язаний і з фінансовою частиною. Квіткові елементи, декорування вибираються із середньої цінової категорії. Занадто дорогою букет може викликати неприємні почуття у обдаровуваного, якщо його фінансове становище нижче дарувальника. При презент не прийнято показувати своє фінансове перевагу.
  7. Якщо букетів дарується кілька, то найбільший вибирається для керівника, далі розмір прямо пропорційний займаної посади. Але важливо пам'ятати, що найголовніша композиція не повинна перевищувати 45 см в діаметрі.

Квіти, які використовуються в бізнес-букетах

Квіти, які використовуються в бізнес-букетах

Зручним доповненням є цілодобова доставка квітів по Києву, наприклад, салон букетів "Квіточка" передбачає наявність в асортименті безлічі рослин, в тому числі і дорогих примірників в будь-який час. Для бізнес-букета вибирають в більшості випадків ефектні лілії, кали, орхідеї і благородні троянди.

Для бізнес-букета вибирають в більшості випадків ефектні лілії, кали, орхідеї і благородні троянди

  1. Молочний, бордові троянди - варіант ідеальний для будь-якого приводу і дарується, як чоловікам, так і жінкам. Незначні нюанси лише в кольорі: чоловіче рішення в контрастних бордово-білих тонах; жіноче - в пастельних, зефірних.
  2. ВАЖЛИВО! У ділових букетах уникають присутність гипсофила.
  3. Останні модні тенденції диктують включати до складу антуріум, кроспедію, Гелікон або Амараллис. Популярні також стрелиция, Орнітогалум і інші.
  4. Ділова квіткова етика виключає в композиціях польові квіти, тюльпани, півонії. Більшою мірою рослини під забороною не тільки через свого простого походження. Вони мають короткий життєвий цикл, що ніяк не в'яжеться з бізнес рухом.

Вони мають короткий життєвий цикл, що ніяк не в'яжеться з бізнес рухом

Який би букет ви не придбали, пам'ятайте про те, що вибір повинен йти від серця, навіть в діловій сфері.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online