Клани Гобозовим і Устиненко пішли в рукопашну

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як я говорила (Втім, напевно, все до цього і були готові) з поверненням в « Дім 2 »Матусь - Ольги Василівни і Світлани Михайлівни - розгорілася справжня війна. А жаль. Щиро шкода! Тільки я обмовилася, що мені подобається, як Саша Гобозов за своєю вагітною жіночка доглядає, як трясеться над нею. І ось почалося ... :(

Кидання обручки на Лобному місці, лайка нескінченна, крики про розлучення, відходи з проекту, звинувачення Саші в брехні ... Жах, та й годі. Особисто у мене враження таке, що у Габі не все гаразд з психікою. Поведінка абсолютно не чоловіча. Навіть власна мати йому про це в обличчя говорить. Насправді, навіщо треба було взагалі одружуватися, щоб через зовсім невеликий час після Весіллячка влаштовувати такі концерти.

Результат відповідний: Габі і Аліа розбіглися по різних кімнаток. Одна вперто стоїть на тому, що їй потрібна мама в периметрі, інший уперся: ніяких мам взагалі не повинно бути поряд з молодою сім'єю. При цьому Аліа викладає фотку в Instagram з підписом: «Не можу заснути без рідного голосочком, без ангельського личка ... як же я тебе люблю ....)»,

)»,

а фанати проекту відповідають їй: «лицемірка! Іржеш над ним, коли його принижують. Засаджувати. Ніколи ні в чому жодного разу не підтримала. Ніколи не була на його боці. Любить вона! Ненадійна. Не дай, Бог, таку дружину ».

Чи прийдуть молоді до компромісу? Це вже як сценаристи вирішать. Тільки баталії між Гобозовим і Устиненко, на мій погляд, вже затягнулася! Може, пора ставити крапку? Втім, точка, судячи з усього, скоро буде ... Тут взагалі тако-о-е! Всі жителі Поляни дружненько з'явилися в міські квартири на вечірку. Як ви розумієте, сім'ї зіткнулися віч-на-віч, а не як зазвичай (останнім часом) - через плазму.

Справа закінчилася тим, що Ольга Василівна прямо на Лобному дала смачно ляпас своєму синулька! А її невістка відправилася в лікарню: повідомили, що на збереження ...

Але тут в зв'язку з цим пішла вже не перша за рахунком хвиля чуток, що Устиненко-Гобозова не вагітна зовсім, і що тепер-то буде причина зникнення живота, який мало кому з глядачів вдалося розглянути.

Багато так і пишуть: «Ось вона, розв'язка! Аліанка нібито втрачає дитину, винна в усьому ОВ. А я-то все думала, як обіграють викидень Аліа, живота-то немає на 6-му місяці ».

Масла у вогонь підлила Марина, сестриця Гобозова, яка зловила невістку і її матуся Світлану на брехню.

Устиненко не домовилися, видно, про терміни вагітності і почали давати різні «свідчення»: Аліа впевнена, що народжувати вона буде в квітні, а її мама чекає онука в ... червні! М-да, дівчатка, неслаба у вас «разбежка». Лікарі, звичайно, теж кажуть: термін такий-то плюс-мінус два тижні. Але не два ж місяці «сумнівів»!

А що, в «Домі-2» можливо все, і це, фіктивна вагітність чи то пак, теж. Але тут тоді інші питання постають - ті, що я піднімала, ще коли ОВ в «самогубство» грала : Де ті межі, які сценаристи «Дома», що йдуть уже на все заради рейтингів, не зможуть переступити? Яким моральним деградатом треба бути, щоб зображати на всю країну «я вагітна» (при цьому бити себе на ранніх термінах в живіт, сидіти на холодному заметі і ін.), А потім розіграти викидень ...

Сподіваюся, чуток не підтвердяться, і вагітність Алі буди справжніми, її знаходження в лікарні - просто плановим, та й взагалі все закінчиться добре. Правда, надії на «все добре» у мене мало. Жах, а не сім'я виходить у Габі і Аліа! Деякі глядачі пишуть, ось: «... поки біснувата Аліа не полагодили відносини з О.В не буде миру в її будинку». По-перше, ніколи не налагодить, а по-друге, якщо і налагодить (а це з області фанстастікі), то світові не бувати. Тому як ключове слово - «біснувата».

Знаєте, як каже мій хлопець: мені «італійська» сім'я - пристрасті киплять, розбирання вічні, крики, лайка, биття посуду - не потрібна. А кому вона потрібна-то, покажіть мені хоч одного нормального мужика, який мріє про таке? І не треба звинувачувати батьків у тому, що не виходить побудувати відносини: завжди можна знайти рішення - не вірю, що у Габі його немає. Швидше, немає бажання або ... вибачте, мізків. Хотів би нормальної сім'ї, Аліанку під пахву - і за проект, подалі від мам, камер і ганьби на всю країну.

Ну і наостанок - коротко про останні події. Богданка почав залицятись до Анею Кручининой (тієї самої, що журба по Андрію Черкасову , Стібається її з приводу брудного волосся-бурульок ).

Ліза заселилася з Микитою (Це незважаючи на те, що Єлизавета переспала з Бо, і Микита кричав, що не бачить себе у відносинах з Кутузової) - правда, говорять їх прямо-таки змусили це зробити. Думаю, довго вони в одній кімнаті не протягнуть, але подивимося ...

Закінчити ж хочу подією радісним і світлим, незважаючи на вагон і візок негативних відгуків про цю дівчину: сьогодні, 20 січня, у ведучої проекту Ольги Бузової день народження - їй виповнилося 28 років. Вітаємо! Я б хотіла побажати Оле поповнення в сімействі: мені здається, вона мріє саме про це.

А ось такий шикарний букетіще Оля Бузова отримала від свого чоловіка-футболіста А ось такий шикарний букетіще Оля Бузова отримала від свого чоловіка-футболіста. Дай бог кожній дівчині отримувати такі!

Щиро ваша Натуся Зебберг

Чи прийдуть молоді до компромісу?
Може, пора ставити крапку?
А кому вона потрібна-то, покажіть мені хоч одного нормального мужика, який мріє про таке?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online