Британця віддали під суд за витівки його брата-близнюка

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Daily Mail

Конфлікт між Черчіллем і одним з братів Хіггінс - 21-річних Гевіна і Ріса - сталася в клубі, розташованому в околицях міста Бріджент в Південному Уельсі. Черчілль приїхав до закладу разом зі своїм 10-річним сином, щоб відсвяткувати день народження.

За словами Черчілля, один з братів напав на нього на виході з клубу. Причиною конфлікту стало невдоволення Хіггінса результатами більярдного поєдинку, суддею якого виступив Черчілль.

Він розповів, що після завершення партії до нього підійшов один з братів і запропонував йому вийти на вулицю і розібратися. На виході з клубу виникла бійка, яка і послужила причиною звернення Черчілля до суду.

Щоб спростити розгляд справи, Британська державна служба кримінального переслідування викликала в суд Кардіффа обох братів-близнюків. Однак на проведеному слуханні винуватець так і не був пізнаний.

"Мене побив один з них. Не знаю, хто саме. На мій погляд, вони абсолютно однакові", - заявив Черчілль.

Розслідуванню трохи допоміг один з братів - Рис. Виступаючи в суді з заявою, він сказав, що ніколи в житті не напав би на Черчілля, оскільки боїться його: "Якщо я бачу містера Черчилля на вулиці, я відразу переходжу на іншу сторону дороги".

За словами Ріса Хіггінса, Черчілль сам напав на нього.

"Я навіть не встиг збагнути, що відбувається. Він вдарив мене і підбив праве око. Ми впали на землю і почали бити один одного, дісталося обом", - розповів постав перед судом Рис.

Його брат, Гевін, заявив, що не брав участі в бійці. Проте, він підтримав Ріса, заявивши, що призвідником бійки був саме Черчілль.

"Дерріл Черчілль побив мого брата. Він напав на Ріса. Він і його друг", - підкреслив Гевін.

Так чи інакше, після закінчення засідання ніяких висновків зроблено не було. Обидва Хіггінса звинувачуються у нападі з заподіянням фізичних ушкоджень.

Випадки, в яких фігурують близнюки, не рідкісні в світовій судовій практиці. Наприклад, кілька місяців тому поліція Швейцарії виявилася безсилою оштрафувати близнят за неправильну парковку, оскільки з'ясувати, хто з них є порушником, так і не вдалося.

Взимку 2009 року в Малайзії були виправдані близнюки, один з яких звинувачувався в поширенні наркотиків. Причиною звільнення братів стала їх повна ідентичність - слідство не змогло визначити, хто з них винен.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: Lenta.ru
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online