Зима близько: в центрі Єкатеринбурга за 50 мільйонів рублів продають квартиру з дров'яним каміном

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Камін знаходиться в окремій затишній кімнаті

Поки не скрізь дали опалення, в Єкатеринбурзі продають квартири зі справжніми дров'яними камінами. Найдорожча з них коштує 50 мільйонів рублів і знаходиться на Хохрякова, 72.

Квартира займає два поверхи 16-поверхового будинку, загальна її площа - майже 400 квадратних метрів. Судячи з оголошенню на порталі нерухомості N1.RU , Камін розташовується в спеціальній камінної кімнаті. Він облицьований мармуром, топиться дровами.

Всього в Єкатеринбурзі зараз у продажу знаходиться 41 квартира з каміном, серед яких є не тільки дуже дорогі, але і ті, які можна купити за середньоринковою ціною. Але все-таки середня ціна квартири з каміном - близько 15 мільйонів рублів. А найдешевше житло з каміном продається на візі за 3,9 мільйона рублів. це однокімнатна квартира в сталінці .

- За рік число оголошень про продаж квартир з камінами практично не змінилося, багато хто з них були виставлені на продаж ще в минулому році, - розповіла керівник проекту N1.RU в Єкатеринбурзі Оксана Сідлецька. - Справжні каміни зустрічаються у великих і дорогих квартирах, які досить довго перебувають у продажу. При цьому середнє число переглядів таких оголошень виявилося на 6% більше, ніж у звичайних.

При цьому середнє число переглядів таких оголошень виявилося на 6% більше, ніж у звичайних

Інтер'єри квартири за 50 мільйонів Інтер'єри квартири за 50 мільйонів   А це найдешевша квартира з каміном А це найдешевша квартира з каміном. Варто всього 3,9 мільйона рублів

Нещодавно ми писали про те, що в «Тихвіну» виставили на продаж шикарну квартиру з ванною в вигляді вулкана і оголеними жінками на стінах .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online