Карта Віза Ощадбанку


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ще статті по темі

В Ощадбанку представлені всі існуючі формати популярної платіжної системи Visa: Classic, Gold, Platinum і навіть Преміум.

У цій статті розповімо про те, чим «сберовская» Віза відрізняється від аналогічних продуктів інших банків.

Classic

«Класична» Віза пропонує власнику вже набагато більш широкий набір можливостей.

По-перше, максимальний кредитний ліміт по ній становить 600 000 рублей. Річне обслуговування картки обійдеться її власникові від 0 до 750 рублів в рік, а за користування позиковими засобами доведеться заплатити від 23,9% річних.

По-друге, іменна класична карта захищена електронним чіпом, що істотно підвищує рівень безпеки проходження платежів.

По-третє, «Візовська класику» без будь-яких обмежень приймають до оплати в будь-якій країні світу. Адже саме ця міжнародна платіжна система може похвалитися максимально широкою мережею обслуговування.

Зауважимо, що отримати її складніше, ніж «моментальну» або «електронну» альтернативу. Клієнтам «з вулиці» доведеться надати довідку про доходи за останні півроку і копію трудової книжки.

А ось зарплатні клієнти банку, власники дебетових карт, вкладники і позичальники можуть оформити «сберовскую» Visa Classic всього по двох документах в рамках персонального пропозиції.

У форматі «класик» банк пропонує не тільки стандартні, але і партнерські програми: «Аерофлот» і «Подаруй життя».

Перший варіант найчастіше оформляють клієнти-мандрівники. За кожні витрачені 60 рублів її власнику нараховується одна бонусна «миля». Крім того, 500 вітальних «миль» перекладається на бонусний рахунок відразу ж після її активації.

Накопичені «милі» можна обміняти на преміальний квиток в будь-яку країну світу, куди літають літаки «Аерофлоту» або альянс SkyTeam.

На особливу увагу заслуговує і благодійна Віза від Ощадбанку. 0,3% від суми кожної покупки, зробленої з карти «Подаруй життя», банк перераховує в фонд з однойменною назвою для допомоги дітям з важкими онкологічними захворюваннями.

Gold

«Золота» карта - це доступ її власника до привілеїв, знижкам і додаткових послуг по всьому світу.

Наприклад, Visa Gold обслуговується цілодобово через контактний центр Ощад. Крім того, в разі втрати картки за межами Росії її власник може екстрено отримати готівку в будь-якій країні світу.

Ну, і, звичайно ж, власник такого пластика автоматично стає учасником програми знижок і привілеїв від платіжної системи.

Нагадуємо, що вартість її обслуговування становить від 0 (в разі спеціальної пропозиції) до 3 000 рублів на рік, а процентна ставка за користування позиковими засобами починається від 23,9% річних.

До слова, партнерські програми «Аерофлот» і «Подаруй життя» також випускаються в «золотом» форматі.


преміальні картки

Visa Signature і MasterCard World Black Edition - кредитки з величезною кількістю бонусів і знижок. Користувачі даної лінійки отримують до 10% від суми покупок назад на свій рахунок. Максимальний кредитний ліміт досягає 3 000 000 рублів. Користуватися позиковими коштами можна за ставкою від 21,9% річних. Вартість обслуговування карти 4900 рублів в рік.

Visa Platinum

Відразу відзначимо, що тут «платинова» Віза представлена ​​тільки дебетовими картами.

Оформити її можна в рублях, доларах США і євро і відразу ж випустити до основної картки кілька додаткових. Власник «платинового пластика» отримує право на пріоритетне обслуговування в комфортних зонах «Сбербанк Прем'єр» і цілодобові консультації персонального менеджера.

Природно, власника такої Візи доступний преміальний набір послуг і сервісів.

Наприклад, «захист покупок» - страхування від випадкового пошкодження, крадіжки або втрати товару протягом перших трьох місяців після покупки з карти. А ще стандартна гарантія по купленим товарам дорожче 50 доларів США продовжується в два рази - до 24 місяців.

Крім того, власнику «преміальної» і членам його сім'ї покладена медичну та юридичну підтримку за межами Росії протягом 90 днів.

Вартість річного обслуговування «сберовской платини» становить 2400 рублів за перший рік і 4900 за другий і наступні роки. Оформити цю карту можна в рамках преміального тарифного плану.

При цьому клієнти «Сбербанк Прем'єр» отримують не тільки обслуговування в спеціальних зонах, а й масу інших привілеїв. Наприклад, вони можуть відкривати ощадні рахунки з підвищеною відсотковою ставкою, обмінювати валюту за пільговим курсом і орендувати сейфові банківські комірки зі знижкою.

У чому відмінності?

Перефразовуючи популярну в Мережі фразу, скажімо, що «Visa і в Ощадбанку Visa». Іншими словами, всі формати карткових продуктів цієї платіжної системи представлені нашим "народним" банком в повному обсязі і зі стандартним набором послуг і сервісів.

Від «себе особисто» найбільший банк країни пропонує всього кілька додаткових «пряників». Наприклад, участь в бонусної програми «Спасибі» , Послугу «Автоплатеж» і можливість дистанційного керування своїм картковим рахунком.

Валентина Маліновська , Спеціально для Занімаем.ру. 30 Августа 2017
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online