Де і як створити кредитну карту зі своїм дизайном?

  1. Кредитка-візитка. Де і як створити? Прикрасити лицьову сторону карти на свій смак можуть клієнти...
  2. Скільки доведеться заплатити за створення карти?

Кредитка-візитка. Де і як створити?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Прикрасити лицьову сторону карти на свій смак можуть клієнти багатьох банків Прикрасити лицьову сторону карти на свій смак можуть клієнти багатьох банків.

В Альфа-Банку, наприклад, створити персональну дизайнерську кредитку можна через інтернет-банкінг. Користувачеві досить оформити заявку і завантажити зображення зі свого комп'ютера. Фотографію в «Альфа-Клік» легко відредагувати, вибрати потрібний фрагмент, місце розташування малюнка або колір. Пластик можна забрати в відділенні через кілька днів.

Московський кредитний банк пропонує клієнтам індивідуальний дизайн для єдиної кредитної картки . Заявку на оформлення зручно подавати в режимі on-line, треба лише заповнити анкету і завантажити файл відповідного розміру і формату. Готову кредитку вам видадуть в банку після пред'явлення паспорта.

Через інтернет-форму можна художньо декорувати і классіческуюкредітную карту від Російського Стандарту. Рішення по заявці прийде моментально в форматі SMS. А інформацію про готовність кредитки вам повідомлять по телефону, потім для її отримання потрібно буде приїхати в банк.

Увічнити творчість в пластиці пропонує своїм клієнтам і Запсибкомбанк. стильно оформити кредитну карту (Правда, тільки як додаткову) можна на сайті організації або через особистий інтернет-кабінет. Картинку на екрані зручно повертати, зменшувати і збільшувати, вибирати колірну гамму. Готовий пластиковий шедевр творець може потім отримати в банківському офісі.

Інноваційний бренд Еlixir, створений Бінбанку, не відстає від своїх конкурентів і теж пропонує клієнтам створювати кредитні карти з унікальним дизайном. Ескіз, виконаний заявником, буде затверджуватися керівництвом банку. Після схвалення проекту малюнок буде нанесений на карту і власник зможе забрати її у кур'єра.

Можна створити кредитку і в Промсвязьбанк. У цій установі вимогливим клієнтам представлений цілий магазин банківських карт, де можна вибрати практично все. Якщо ж нічого не сподобалося, завантажте фото улюблених людей, тварин, пейзажів з власного фотоальбому. Все це можна зробити прямо на сайті банку при онлайн-заявці карти (Потім її треба буде забрати в відділенні).

Слід зазначити, що за дебетовими картками асортимент аналогічних пропозицій ширший. Розрахункову дизайнерську картку можна замовити в Ощадбанку, Росбанке, МІнБ, МОСОБЛБАНК, Татфондбанк, Газпромбанку і ін.

Чи пропустить цензура?

Для фантазії автора все-таки існують межі і банки втручаються в творчий процес. Багато кредитних установ залишають за собою право відмовляти у випуску стилізованої карти без пояснення причин. Про що і повідомляють клієнтів на сайтах, пропонуючи ознайомитися з правилами розміщення зображень.

Фотографії та малюнки повинні відповідати встановленим банком технічним вимогам (формат, розмір, колірна модель, ширина, висота і ін.), А також не порушувати загальноприйнятих етичних, релігійних, політичних та інших законодавчо встановлених норм.

Слід також пам'ятати, що всі матеріали з відкритих джерел інформації мають свого власника, тому вибране вами зображення не повинно обмежувати авторських прав третіх осіб. Мультиплікаційних персонажів, героїв фільмів, а також портрети відомих людей розмістити на пластиковій картці не вдасться.

Картинки не можуть містити номерів телефонів, адрес (в т.ч. електронних), рекламних матеріалів, різних гасел і закликів. Заборонено розміщувати зображення грошей, зареєстровані товарні знаки або бренди. На матеріали сексуальної спрямованості, пропаганду алкогольної продукції, куріння, азартних ігор також накладено табу.

Скільки доведеться заплатити за створення карти?

Праця художника не часто приносить відчутний дохід. А дизайнеру власної карти взагалі доведеться заплатити за унікальний пластиковий екземпляр.

Так, випуск основної кредитки в Альфа-банку безкоштовний, а річне обслуговування обійдеться клієнтові в 975 руб. Оформлення додаткової картки з індивідуальним дизайном буде коштувати 500 руб. (Звичайні стоять 875 і 250 відповідно).

Московський кредитний банк за надання персонально декорованого пластика (основного і додаткового) бере комісію в розмірі 600 руб. (Нестілізованная аналогічна кредитка коштує 450 руб.).

Русский Стандарт розміщує зображення безкоштовно, тарифи на класичну кредитну карту з індивідуальним дизайном не відрізняються від стандартних умов: річне обслуговування кредитки складає 600 руб. (Додаткової - 300 руб.).

У тарифах від Еlixir розмір комісії за обслуговування обумовлюється тільки видом карти (700-2900 руб.) І від дизайну не залежить.

У Промсвязьбанк до річної плати доведеться додати ще 333 руб. за індивідуальний дизайн.

Таким чином, якщо є бажання реалізувати свої дизайнерські ідеї в створенні карти, то мрії здійсненні. Банки, які готові втілити оригінальні творчі пориви, існують. Правда, нерідко цей каприз буде за ваш рахунок.

Хочете виділитися? Замовте карту з індивідуальним дизайном
RFID-карти допоможуть дізнатися клієнта не тільки в обличчя
Віртуальна карта: що це таке і як її отримати

Де і як створити?
Скільки доведеться заплатити за створення карти?
Де і як створити?
Чи пропустить цензура?
Скільки доведеться заплатити за створення карти?
Хочете виділитися?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online