Новини Атирау - 500 осіб були присутні на весіллі у «молодого старого» з Атирау

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У "молодого старого" Нуржан Уркешбаева, який страждає рідкісним захворюванням у вигляді передчасного старіння шкіри, в житті відбулася знаменна подія - 7 серпня він одружився, повідомляє Tengrinews.kz . У молодого старого Нуржан Уркешбаева, який страждає рідкісним захворюванням у вигляді передчасного старіння шкіри, в житті відбулася знаменна подія - 7 серпня він одружився, повідомляє   Tengrinews

Фото © Асилбек Султанов

Весілля пройшло в рідному селищі Нуржан Мукурі в Атирауської області. На весіллі були присутні близько 500 осіб, проте відомих гостей не було. За словами нареченого, свято пройшло благополучно і весело.

Нагадаємо , Що в липні в соціальній мережі Facebook з'явилися фотографії нареченої Нуржан і запрошення на торжество. Інтернет-користувачі раділи за хлопця і бажали молодій парі щастя. Церемонія одруження була намічена на серпень 2015 року.
Пізніше повідомлялося, що кохану Уркешбаева, а нині дружину звуть Асемгуль. Вона з міста Кульсари. "Жити маємо намір тут, в аулі. Все-таки я старший син, і моя майбутня дружина буде першою невісткою у моїх батьків, а молодшому братові ще рано одружуватися. Асемгуль закінчила навчання, але роботу поки не знайшла. Сам я працюю музикантом, виступаю з групою ", - розповідав Уркешбаєв. Також зазначалося, що на весілля було запрошено відомий російський телеведучий Андрій Малахов. Однак, як видно, йому не вдалося приїхати.

Потрібно відзначити, що в кінці 2011 року Нуржан переніс кілька пластичних операцій, які омолодили його на кілька десятків років. Оперував "молодого старого" хірург з 30-річним стажем роботи Булат Баїра підкреслив, що в Казахстані це перший випадок захворювання прогерією. Пізніше Уркешбаєв отримав однокімнатну квартиру в мікрорайоні "НУРС" в Атирау.

Marat

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online