«АЛМА-ТВ»: «ТНТ» знову на наших екранах!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У зв'язку з тим, що на адресу компанії «АЛМА-ТВ» надходить багато запитань від абонентів, компанія спільно з нашим виданням провела пряму лінію, в ході якої директор Костанайського філії «АЛМА-ТВ» Володимир Кренц відповів на найпоширеніші запитання абонентів.

У зв'язку з тим, що на адресу компанії «АЛМА-ТВ» надходить багато запитань від абонентів, компанія спільно з нашим виданням провела пряму лінію, в ході якої директор Костанайського філії «АЛМА-ТВ» Володимир Кренц відповів на найпоширеніші запитання абонентів

- Правда, що в мережі «АЛМА-ТВ» знову можна дивитися канал «ТНТ»?

- Так, хочемо порадувати всіх абонентів «АЛМА-ТВ», підключених до пакетів TV 100+, Антенна80 +, ТV Max, інших - «АЛМА-ТВ» знову транслює телеканал «ТНТ». Резиденти Comedy Club і наші улюблені серіали - «Фізрук», «Інтерни», «Універ» скоро знову на екранах казахстанців! Ми поки єдиний кабельний оператор, який має права на ретрансляцію цього каналу на території нашої країни.

- Чому було підвищено ціни на послуги кабельного телебачення «Алма-ТВ»?

Це пов'язано з підвищенням вартості прав на ретрансляцію іноземних телеканалів. Справа в тому, що договори з власниками іноземних телеканалів, які розповсюджуються в мережі ТОВ «Алма-ТВ» (див. Їх в реєстрі на сайті Закон КЗ, http://online.zakon.kz/Document/?doc_id=31321238 ), Укладаються строком на 1 рік. Відповідно, кожен грудень проходить в переговорному процесі, за результатами якого додаються нові канали, від якихось ми відмовляємося, а вартість прав на трансляцію може збільшуватися на 10-20%. Що зараз і сталося.

- Чому підвищення сталося саме зараз?

- Попереднє підвищення тарифів було в серпні 2011 року. Весь цей час «Алма-ТВ» активно займалася розширенням, модернізацією і підтримкою мережі, поліпшенням якості обслуговування, відкриттям нових офісів і т.д. і т.п. Подальший розвиток компанії без підвищення тарифів було вже неможливо.

- Чи узгоджується підвищення тарифів з державними органами?

- Згідно зі статтею 16 «Тарифи на послуги в галузі телерадіомовлення» Закону РК «Про телерадіомовлення» (зі змінами та доповненнями станом на 29 грудня 2014 роки), «тарифи на послуги з розповсюдження теле-, радіоканалів в багатоканальному мовленні встановлюються операторами телерадіомовлення самостійно на основі обґрунтованих витрат, якщо інше не передбачено законодавством Республіки Казахстан ».

- Чому ви зробили однакові ціни у всій республіці? Адже зарплати в Алмати і Астані, наприклад, набагато вище, ніж в Костанай.

- Згідно з постановою Агентства РК по захисту конкуренції №28ПП від 30 квітня 2014 року, ТОВ «АЛМА-ТВ» включено до Державного реєстру суб'єктів ринку, які займають домінуюче або монопольне становище в містах Астана, Алмати, Актау, Атирау, Караганда, Кокшетау, Костанай, Павлодар, Талдикорган, Тараз, Уральськ, Усть-каменогорськ та Шимкент. Що тягне за собою обов'язкове виконання в межах вищезгаданих міст вимог, зазначених у пункті 2 статті 13 Закону РК «Про конкуренції»: «Забороняються дії чи бездіяльність суб'єктів ринку, які займають домінуюче або монопольне становище, що призвели або призводять до обмеження доступу на відповідний товарний ринок , недопущення, обмеження та усунення конкуренції і (або) ущемляють права споживачів, інших осіб, в тому числі, такі дії, як: застосування різних цін або різних умов до рівнозначних угод з суб'єктами ринку або споживачами без об'єктивно виправданих на те причин ».

- Чому інші оператори підняли ціну на іншу суму?

- «АЛМА-ТВ» не коментує інформацію про послуги, тарифи і бізнес-процесах інших компаній.

- Чи може «АЛМА-ТВ» вносити зміни в програму трансльованих каналів?

- «АЛМА-ТВ» не виробляє ніяких змін в контенті, що отримується від правовласника, за винятком заміни рекламних вставок і заборони на трансляцію спортивних заходів, правами на які на території РК володіють казахстанські канали, і є лише ретранслятором.

- Прочитав новину про те, що «АЛМА ТВ» підтримає підприємців в кризу масштабними знижками на розміщення реклами. І так реклами через край, а стане ще більше ?!

- Ні, більше не стане, стане дешевше. Слід розуміти, що за договорами з правовласниками, «Алма-ТВ» не може використовувати для місцевої реклами більше того місця, що передається в транслюється сигналі.

- Я написав про неполадку в соцмережі. Чому немає реакції з боку «Алма-ТВ»?

  • Офіційними каналами спілкування з клієнтами з питань якості послуг «Алма-ТВ» вважає сторінки «Заявка на ремонт» ( http://www.almatv.kz/ru/repair/ ) І «Задати питання» ( http://www.almatv.kz/ru/support/faq/ ) На корпоративному сайті, а також телефонні дзвінки в цілодобову службу підтримки за номером +7 (727) 3000-501 або в службу якості за номером 8 800 080 51 51 (дзвінки по Казахстану - безкоштовний).

Правда, що в мережі «АЛМА-ТВ» знову можна дивитися канал «ТНТ»?
Чому було підвищено ціни на послуги кабельного телебачення «Алма-ТВ»?
Kz/Document/?
Чому підвищення сталося саме зараз?
Чому ви зробили однакові ціни у всій республіці?
Чому інші оператори підняли ціну на іншу суму?
Чи може «АЛМА-ТВ» вносити зміни в програму трансльованих каналів?
І так реклами через край, а стане ще більше ?
Чому немає реакції з боку «Алма-ТВ»?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online