Газета "Уральський робочий" відзначає 110-й день народження. За тортом керівництво холдингу і ветерани обговорили перехід на обласний рівень: Новини Накануне.RU

Газета "Уральський робочий" відзначає 110-й день народження. За тортом керівництво холдингу і ветерани обговорили перехід на обласний рівень

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У медіа-холдинг "Уральський робочий" в честь 110-річчя однойменної газети сьогодні були запрошені ветерани видання. Всього на прийомі, влаштованому в медіа-холдингу "УР", який очолює Євген Тулісов, прийшли 12 осіб. Це люди, небайдужі до долі газети, про варіант закриття якої вже повідомляло Накануне.RU .

Читайте також:

"Ми ставимося до газети" Уральський робочий "як до члена своєї сім'ї, оскільки велика частина життя журналістів проходить на роботі, - сказав Тулісов, звертаючись до ветеранів газети. - Така зустріч дозволяє намітити плани на майбутнє, обмінятися думками".

На думку Тулісова, у газети є не тільки гарне минуле, а й хороше майбутнє.

"Вона так само молода завдяки людям, які в ній працюють, і читачам", - вважає глава медіа-холдингу.

Проте, газета зараз перейшла в економ-формат , Стала чорно-білою і виходить в невеликому форматі і при скороченому тиражі.

Глава близького до адміністрації Єкатеринбурга холдингу - за тортом і чаєм - пояснив ветеранам "Уральського робітника", що друковане видання буде жити. Однак йому доведеться пережити ряд змін.

Однак йому доведеться пережити ряд змін

Головне пов'язано з тим, що в непростих фінансово-економічних умовах друковане видання не витримує конкуренції на медійному ринку, а тому потребує сильного спонсора, яким, на думку Тулісова, може стати керівництво Свердловської області.

"З точки зору фінансових структур, особливо з огляду на фінансово-економічний стан, друкованим ЗМІ стає важко, витрати на друковане видання непорівнянні з тими ж інтернет-виданнями, - пояснив Тулісов. - Єдиним способом врятувати газету є деприватизація. В останні місяці ми активно в цьому напрямку працюємо, всі необхідні переговори з губернатором провели. Зараз чекаємо угоду про передачу прав засновника на газету на рівень регіону. Припускаємо, що оптимальним виходом зі складної фінансово-економічної з ітуаціі видання буде передача на рівень держави ".

Таким чином, "Уральський робочий" може скласти конкуренцію офіційному виданню регіону - "Обласний газеті", в якій, згідно зі Статутом Свердловської області, публікуються всі нормативно-правові акти.

Отримати коментар від головного редактора "Обласний газети" Дмитра Полянина поки не вдалося - він знаходиться у відпустці.

Однак перехід "УР" під егіду регіональної влади зможе стати ризиковим, оскільки ініціатива напевно потривожить депутатський корпус в Заксобраніі, особливо з огляду на майбутні 10 вересня, вибори.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online