ЖК Шуваловські Висоти

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Розташування та інфраструктура

Житловий комплекс від забудовника «Піонер» розташований у Виборзькому районі Санкт-Петербурга на Виборзькому шосе. Поблизу комплексу знаходяться всі необхідні об'єкти інфраструктури - школи, дитячі садки, магазини, центри розваг і так далі. До станції метро «Проспект Просвіти» можна дійти за 20 хвилин.

особливості ЖК

  • Спільна робота забудовників «Піонер» і фінського концерну «Jaakko Poyry Group».
  • Чистова базова обробка.
  • Підземний гараж.

Особливості фасадної системи

У житловому комплексі передбачена система «Татпроф». В даному випадку, проводиться заміна засклення силами промислових альпіністів.

Завдяки використанню загальноприйнятої палітри кольорів, заміна засклення відбувається без зміни зовнішнього вигляду фасаду. У ЖК використовується колір RAL 7036, скла StopsolSuperSilverClear.

Експертна оцінка

Роботи по заміні скління проходять без втручання в конструктив будівлі і без порушення загальної стилістики фасадного скління. «ОКЛАНД» виготовляє і погоджує проекти на переостекленіе балконів і лоджій з керуючою компанією «Піонер-сервіс», строго дотримується необхідні технічні регламенти та несе повні гарантійні зобов'язання на свої роботи.

Заміна скління в фасадній системі «Татпроф» являє собою зміну стекол на склопакети, утеплення існуючих рам спеціальними прихованими додатковими профілями і установку пластикових стулок з поворотно-відкидним механізмом і мікропровітрюванням замість штатних алюмінієвих вікон. Прочитати детальніше про фасадах системи «Татпроф», а також про процес їх утеплення можна у відповідному розділі нашого сайту ТУТ .

Прочитати детальніше про фасадах системи «Татпроф», а також про процес їх утеплення можна у відповідному розділі нашого сайту   ТУТ

Компанія ОКЛАНД здійснює заміну фасадного скління на тепле з 2010 ого року і за цей час накопичила досвід і масу позитивних оцінок. Відгуки про нас Ви побачите на нашому сайті і в усьому інтернеті. Читайте, вивчайте і доручіть складні роботи асам своєї справи!

УВАГА УВАГА! Ви можете замовити заміну холодного фасадного скління і утеплення балкона або лоджії У РАССРОЧКУ на ПІВРОКУ без переплати:

Подробиці за телефонами +7 (812) 332-53-88, +7 (812) 983-19-00 або по засланні

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online