Ніжки для столу регульовані по висоті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З кожним роком все більш популярною стає меблі, висоту якої можна регулювати: зокрема, столи. Область їх застосування досить широка: вони встановлюються в офісах, лікарнях, навчальних закладах і, звичайно, вдома. Столи з регульованою висотою є хорошою профілактикою захворювань хребта, перешкоджають виникненню болів в попереку і шиї. У дітей вони з раннього віку сприяють формуванню правильної постави. Словом, такі меблі підходить людям різного віку і пологів діяльності: від школяра до студента, від офісного співробітника до керівника компанії.

Словом, такі меблі підходить людям різного віку і пологів діяльності: від школяра до студента, від офісного співробітника до керівника компанії

Столи з регулюванням висоти включають два основні елементи: стільницю і раму. Регулювальний механізм багато в чому залежить від конструкції рам. Ніжки для столу, регульовані по висоті , Бувають з електричним приводом і механічними. Механічний механізм може бути з ручкою регулювання або гвинтовим. Як правило, його використовують в дитячих столах і в випадках, коли висоту змінюють рідко. Рами з електроприводом дають можливість змінювати рівень стільниці натисканням кнопки. Найчастіше такі опори застосовують в офісних та комп'ютерних столах.

Сьогодні можна придбати і готовий регульований по висоті стіл, і зібрати його самостійно, купивши окремо стільницю, раму, іншу необхідну фурнітуру. Покупку рами найзручніше здійснити в одному з інтернет-магазинів, де представлений широкий асортимент таких виробів.


Так, для дитячих садів і шкіл, а також для дому відмінним придбанням стане механічна регулювальна рама моделі «Regus Kid». Завдяки телескопічним механізмом опори стільниця піднімається і опускається в межах 12 см. Такий значний діапазон дозволяє займатися за столом дітям, зростання яких становить від 130 до 160 сантиметрів. Ніжки для столу, що регулюють висоту , Моделі Handle дають можливість змінювати висоту стільниці від 70 до 120 см. Регулювання проводиться з використанням спеціальної ручки, що вставляється в отвір рами. У моделі Fit з механічним регулятором рівень стільниці змінюється в межах від 750 до 1200 мм, завдяки чому працювати за ним можна і стоячи, і сидячи. Щоб відрегулювати висоту, знімну ручку вставляють в отвір рами. Крім цього, така опора має розсувний механізм, що дозволяє в процесі монтажу стільниці проводити настройку ширини між ніжками.


Подвійна опора моделі Ergovida M01-23DW з електроприводом підходить для стільниць різних розмірів. Завдяки такій рамі встановити стільницю можна на рівні 650-1200 мм. Оснащена опора двома електромоторами, які працюють незалежно один від одного. Також є дисплей, на якому відображається інформація про висоту стільниці. Крім того, у цій моделі є кілька систем захисту: від мимовільного натискання, перевантажень і затискання в разі опускання рівня стільниці.


Ви можете самі зібрати стіл, купивши в інтернет-магазині ніжки для столу, регульовані по висоті, стільницю і іншу необхідну фурнітуру, або придбати вже готовий стіл.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online