Аерозйомка в Херсоні »Херсонські вести: новини Херсона та області

New Digital Media

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

- одне з небагатьох digital-агентств в Україні, що надають повний комплекс рекламних послуг. Аерозйомка є пріоритетним напрямком нашої діяльності. За допомогою квадрокоптера підкорення неба і відкриття нових можливостей аерозйомки стає доступним і захоплюючим, а також з'являється можливість відобразити неймовірні пейзажі нашої Херсонщини з висоти пташиного польоту.

У компанії NDM agency ви можете замовити повний спектр послуг по зйомці фотографій і відеороликів. Ми використовуємо професійно сконструйовані квадрокоптера з необхідним обладнанням на борту. Аерозйомка за допомогою квадрокоптера з кожним днем ​​стає все більш популярною і доступною.


Квадрокоптер - це безпілотний літальний апарат (БПЛА), який здатний підніматися на висоту до 500 метрів і віддалятися до 2 км в залежності від моделі. Управляється квадрокоптер дистанційно за допомогою пульта. На борт квадрокоптера встановлюється спеціальна камера, яка робить якісні фотознімки та відеозаписи. На практиці найчастіше використовуються квадрокоптера (4 мотора) і гексакоптери (6 моторів).

Такі системи мультімоторного типу відрізняються своєю функціональністю:

- політ з практично будь-якими видами фотовідеокамера;
- висока точність зйомки;
- стабільність літаючої камери;
- швидкість до 80 км / год;
- можливість зависати в одній точці і утримувати позицію навіть при вітрі 10 м / с.
- утримує задану пілотом висоту з фіксацією на об'єкті зйомки;
Висотна зйомка з квадрокоптера набагато зручніше, практичніше і дешевше, ніж аерофотозйомка, де задіяні вертольоти, повітряні кулі, літаки, супутники. Види аерозйомки в New Digital Media: Наша компанія пропонує повний спектр рекламних послуг, з використанням безпілотних літальних апаратів.
Для аерозйомки рухомих об'єктів (автогонки, реклама авто, швидкісні катери і ін.) І для зйомок у вітряну погоду ми використовуємо квадрокоптер DJI Inspire 1.
Для аерозйомки нерухомих об'єктів (будівлі, споруди, зйомка в приміщеннях) ми використовуємо квадрокоптер DJI Phantom 3 professional.
Для динамічної зйомки ми використовуємо екшн-камеру Go pro 4 Hero - дуже зручне і практичне пристрій, оснащений за всіма останніми вимогами.

Для динамічної зйомки ми використовуємо екшн-камеру Go pro 4 Hero - дуже зручне і практичне пристрій, оснащений за всіма останніми вимогами

Ми надаємо послуги в проведенні зйомок реклами (для пошуку нових ідей, нестандартних ракурсів), земельних ділянок і нерухомості (щоб повністю охопити всі території і показати краси нашого краю), панорам з висоти пташиного польоту, історичних об'єктів і пам'яток архітектури, а також зйомки різних заходів та іншого.


Завдяки аерозйомці ви отримаєте кадри з будь-якого ракурсу, не вдаючись до дорогих рішень. Ця інноваційна технологія покликана полегшити життя виробників фото- і відеоконтенту, надаючи їм принципово новий і зручний інструмент для своєї роботи.
Замовити послуги аерозйомки можна за цим номером 📲 +380665490536
Наш сайт: www.fly.ndm.agency
FLYNDM в facebook: www.facebook.com/fly.ndm.agency
FLYNDM в instagram: www.instagram.com/fly.ndm.agency
скачати dle 10.5 відпочинок на озері Ярове

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online