Помилки в виписці ЕГРЮЛ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багато організацій стикаються з тим, що при отриманні в ній виявляються помилки. Помилки ці можуть виникнути в результаті невірно заповненої заяви заявником на виписку або самим реєструючим органом.

Якщо помилка допущена заявником, потрібно негайно звернеться до податкової з комплектом документів підтверджують вірні дані Якщо помилка допущена заявником, потрібно негайно звернеться до податкової з комплектом документів підтверджують вірні дані. Помилку реєструючого органу довести часом дуже складно. Помилки, як правило, виникають ще в момент реєстрації організації, досить невірно вказати паспортні дані, адреса організації або навіть помилитися в одній цифрі, щоб виписка була складена з помилками.

Так само в ИФНС дуже часто бувають технічні збої бази даних, що може так само стати наслідком помилок у Вашій виписці. Після подачі заяви на виправлення до податкової чекати відповіді доводиться від одного тижня до півтора місяців. І повторимося, що не завжди податкова інспекція погоджується з доводами заявника та визнає помилку свого співробітника.

Наші фахівці виправлять помилки у Вашій виписці всього лише за вісім робочих днів, Вам не доведеться відлучитися від роботи, витрачати час і свої нерви. А тим більше, якщо Вам потрібно для участі в конкурсі, відкриття рахунку, укладення договору і т.д.

Виправлення помилок в ЕГРЮЛ:
8 робочих днів-3000 руб.
Виїзд фахівця - Безкоштовно!
Телефонуйте: 8 (495) 972-91-04

Для виправлення помилок у ЕГРЮЛ, нам потрібні від Вас: ІПН, ОГРН, протокол про призначення поточного керівника, копія статуту та інші документи при необхідності.

джерело: Юридичні послуги для бізнесу

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online