Комунальний заклад Адміністрація муніципального освіти Нагорський район Кіровської області

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

При здійсненні операцій з майном ми найчастіше покладаємося на інформацію з свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості

При здійсненні операцій з майном ми найчастіше покладаємося на інформацію з свідоцтва про право власності на об'єкт нерухомості. З 15.07.2016 р припинена видача свідоцтв про державну реєстрацію права власності на нерухомість. Як же зараз при покупці нерухомості дізнатися про цікавить Вас об'єкті нерухомості?

Всі необхідні відомості для здійснення угоди Ви зможете знайти у виписці з Єдиного державного реєстру прав (ЕГРП). Виписка з ЕГРП - документ, який містить відомості про об'єкт нерухомості (квартирі, будинку, земельній ділянці і т.п.): кадастровий номер об'єкта нерухомості, адресу (місцезнаходження) об'єкта, його площі, найменування та призначення, відомості про права, а також дані про правовласників, відомості про наявність обмеження (обтяження) та термін, на який вони встановлені, відомості про наявність договору пайової участі, дані про наявні претензії і вимоги, реалізованих в судовому порядку, відомості про наявність рішення про вилучення об'єкта тижнів Іжімей для державних або муніципальних потреб.

Виписка з ЕГРП діє безстроково, але відомості про реєстрацію прав на об'єкт нерухомості актуальні тільки на дату видачі виписки. Виписку з ЕГРП по об'єкту нерухомості можна отримати будь-якій зацікавленій особі, для цього достатньо подати запит і отримати документ в паперовому або електронному вигляді. Вартість виписки з ЕГРП в паперовому вигляді для фізичних осіб становить 200 рублів, для юридичних - 600 рублів. В електронному вигляді - 150 і 300 рублів відповідно. Відомості, що містяться в ЕГРП, надаються в термін не більше ніж п'ять робочих днів.

Існує кілька способів отримання відомостей з Єдиного державного реєстру прав:

- реєстрація запиту на офіційному сайті Росреестра ( www.rosreestr.ru ) В розділі «Електронні послуги та сервіси» - «Отримання відомостей з ЕГРП»;

- особисте звернення до офісів багатофункціональних центрів, яких зараз на території Кіровської області понад 170;

- особисте звернення до офісів прийому-видачі документів Філії ФГБУ "ФКП Росреестра" по Кіровській області;

- направлення запиту за допомогою поштового відправлення на адресу Філії: м Кіров, вул. Преображенська д. 8.

Виписка з ЕГРП, як правило, потрібно при здійсненні будь-яких угод з нерухомим майном і дозволяє убезпечити учасників угоди, тому що містить достовірну і повну інформацію з об'єктів нерухомості.

Дата створення матеріалу: 14-11-2016. Історія змін

Як же зараз при покупці нерухомості дізнатися про цікавить Вас об'єкті нерухомості?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online