Розкрито таємниці Зони-51

  1. Шоу Роберта Лазара
  2. А де паркан?
  3. Що то тут точно є
  4. Исповедь ветеранів
  5. Гніздо летючих шпигунів
  6. А ось і «літаюча тарілка»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кожне буденний ранок понад 600 осіб приїжджають до охоронюваного терміналу аеропорту Лас-Вегаса
Кожне буденний ранок понад 600 осіб приїжджають до охоронюваного терміналу аеропорту Лас-Вегаса. Сідають на один з «Боїнгів» з червоною смугою на борту без будь-яких інших розпізнавальних знаків. Літаки вилітають на північ кожні тридцять хвилин. Місце призначення - військова база «Зона-51» - до такої міри засекречене, що до 2000 року влада США взагалі заперечували його існування. І це до сих пір народжує страшні підозри у громадськості: мовляв тут пріпаріруют бідних зелених чоловічків і відчувають відібрані у них «літаючі тарілки». Найдивовижніше, що військові нічого не заперечують і нічого не підтверджують. В результаті громадськість в основному задовольняється чутками і байками. Надзвичайно цікавими.


Шоу Роберта Лазара

У 1989 році перед очима телеглядачів Лас-Вегаса постав «фізик», нібито в минулому працював в «Зоні-51»
У 1989 році перед очима телеглядачів Лас-Вегаса постав «фізик», нібито в минулому працював в «Зоні-51». Хтось Роберт Скотт Лазар запевняв, що під «залізною завісою Зони-51» влада приховує технології прибульців. І що він навіть бачив ці технології в дії:

«Якийсь час диск залишався нерухомим, але ось під ним спалахнуло синювате полум'я, почулося якесь шипіння ... Диск легко відірвався від землі ... Здавалося б, нічого особливого, але це було вражаюче. На мене прямо-таки острах знайшла. Магія! »

Лазар заявив, що бачив дев'ять таких дисків. І дав з цього приводу наступні роз'яснення:

«Технології привезли сюди істоти із зоряної системи Дзета Ретикуло-1 і 2. Ці зірки знаходяться в сузір'ї Ретикуло (Сітки), видимому тільки з Південної півкулі. Дзета Ретикуло - бінарна система, тобто в ній дві зірки, і вона віддалена від Землі на відстань 30 світлових років. Істоти прилетіли з ретикуло-4, четвертої планети системи Дзета Ретикуло-2. Так говориться про зоряних системах в документах, які я читав. »

Зростання істот становить 90 - 120 см. У них сіруватого відтінку шкіра і великі голови з великими мигдалеподібними очима, тонкі носи, роти і вуха. Волосяний покрив геть відсутня ... Істоти розповіли, що вже з незапам'ятних часів періодично відвідують Землю, і як доказ представили фотографії, яким, за їхніми словами, більше 10 000 років. До 1979 року в центрі Невади між нами відбувався обмін матеріалами та інформацією, поки не стався конфлікт ... Істоти покинули Землю, але повинні повернутися в момент часу, позначений як 1623, і я не знаю, що це за дата ».

Лазар привселюдно заявив, що має ступені магістра наук від двох інститутів і працював вченим в Лос-Аламоської національної лабораторії (Ланлу). Перевірка показала зворотне.

- Немає жодного доказу, що підтверджує його історію, - заперечує уфолог Стентон Фрідман. - Ні дипломів, ні конспектів, ні копій документів, ні членства в професійних організаціях, ні статей ... Коли вчені задавали Лазара професійні питання, він не міг на них дати відповідь.

Мабуть цей горе «фізик» розповідав небилиці про «Зону-51», на яких він дуже добре заробив. І вже десять років, що не висовується. Хоча живий-здоровий.

Але не могли ж ЛАЗАРІВСЬКЕ казки виникнути зовсім вже на порожньому місці ?!


А де паркан?

Чітко зазначений, хоча і не обгороджений парканами зовнішній периметр бази патрулюється службою безпеки, забезпеченою стежать пристроями. Дороги і стежки, що йдуть до «Зоні-51», забезпечені датчиками руху та іншими детекторами, здатними не тільки зафіксувати наближення людини, а й відрізнити його від тварин. Наземним патрулям (периметр охороняє приватна охоронна фірма «Уекенхат» за контрактом з ВПС) допомагають вертольоти Sikorsky MH-60G, оснащені кулеметами і тепловізорами. Всі околиці проглядаються відеокамерами і інфрачервоними сенсорами, встановленими на стовпах і щоглах. На кожному пагорбі - параболічні антени, мікрофони та інші пристрої, засікати навіть дихання ящірки. Спроби хоча б підійти до щитів з суворими попередженнями ( «Стій! Заборонена зона, дозволено стріляти на поразку!») Присікаються. Якщо хтось зробить крок за межу «зони», його в кращому випадку чекають арешт і штраф від 600 доларів, а після повернення додому - допит в ФБР. У гіршому - 5000 доларів штрафу і рік в'язниці.

Але загрози не лякають ентузіастів. І вони знаходять місця, з яких видно дещо дивне.


Що то тут точно є

Уфолог Марк Фармер побачив над «зоною» два дивних об'єкта:

«Один вогник підстрибував, а потім просто згас. Інший вогник вилетів з-за гір на південь від Грум-Лейк був кольоровим, світловим і мав линзовидную форму. Він злетів вертикально вгору, потім почав ривками кидатися з одного боку в бік і розгойдуватися вгору-вниз, часом роблячи повороти під прямим кутом або навіть більш крутими кутами, а потім спокійно сів на кам'яний грунт. Він спотворюється під час руху: за ним щось тащілось ззаду, а потім зливалося з задньою кромкою. У мене був телескоп, і я дивився за вогнем протягом години і 45 хвилин. Він не був сплюсненим і сяяв весь час, ніби оточений якимось полем. Зверху він був темно-червоним, знизу - голубувато-зеленим і золотистим посередині. Не уявляю собі, що це було ».

Дослідник Том Махуда припустив, що Фармер та інші свідки бачили експерименти з пучковим зброєю:

«Спрямований в небо добре сфокусований магнітними лінзами протонний пучок проходить перші кілька тисяч метрів в атмосфері без видимого ефекту. І не буде видно. Потім, іонізуючи атоми кисню і водню, він породить куля, що світиться плазми ... При погляді з боку плазма може володіти Лінзовідно перетином і, судячи з усього, володіти різними кольорами знизу і зверху через різницю енергії в гаснучому пучку. Одним словом, вона буде здаватися, що світиться тарілкою. Пучок можна швидко пересувати в горизонтальній площині, через що об'єкт буде виглядати метаннями в повітрі, як промінь прожектора, «стрибучий» по низу хмар ».

На думку Махуда, відстань від генератора до кулі з плазми і його яскравість можна регулювати, змінюючи енергію протонів і їх кількість на одиницю опромінюваної площі.

Для чого військовим гри з плазмовими кулями, які навряд чи здатні вразити мчить літак або ракету? У Тома є відповідь і на це:

«Пристрій, засноване на подібному принципі дії, є досконалим засобом для обману радара. Іонізована плазма дає хороший радарний відгук, змушуючи відволіктися на неї, а не на наближається літак ... В якості додаткового бонусу плазма може мати значний випромінювання в ІЧ-діапазоні як приманка для теплонаводящіхся ракет ».

Том запевняє, що говорив з однією людиною, який раніше працював в «Зоні-51». І той нібито підтвердив: «Так, це пучки частинок. Я бачив підземні споруди зі зрушується кришкою, звідки їх випускають. Вони не бажають, щоб хтось був в повітрі на багато миль навколо, коли працюють випромінювачі ».


Исповедь ветеранів

«Всього рік тому ми не змогли б вам нічого розповісти», - зізнався 87-річний відставний полковник Х'ю Слейтер, який командував «Зоною-51» в 1960-і роки. Інший ветеран - 72-річний інженер спеціальних проектів Торнтон Барнс - сказав, що його команда «була найсекретнішою з часів Манхеттенського проекту», тобто часів створення першої атомної бомби.

Ветерани вирішили розкрити таємниці «зони» лише в нинішньому, 2010 році, через 50 років. І лише після того, як ЦРУ розсекретило програму Oxcart - випробування і польоти швидкісного літака-розвідника А-12.

Без всякого сумніву, журналісти не змогли пройти повз чуток про трупи «зелененьких чоловічків» в ангарах і випробуваннях відремонтованих «літаючих тарілок».

Ветерани визнали: якась частка істини в цьому є. Але дуже невелика.

У «зоні» насправді відновлювали «чужі» технології. Але земні. Так наприклад, там працювали з радянськими винищувачами «МіГ». Відчували їх в польоті. А під землю ховали небезпечні і радіоактивні технології.

Барнс працював над програмою створення ядерних двигунів ракет (проект NERVA) в підземних бункерах на рівнині Джакасс - поруч з «зоною»: «Три бункера з'єднали залізницею, а все інше перебувало під землею».

На думку ветеранів, льотчики постійно брали за «літаючі тарілки» літак A-12 Oxcart з широким фюзеляжем, що вміщує величезну кількість палива
На думку ветеранів, льотчики постійно брали за «літаючі тарілки» літак A-12 Oxcart з широким фюзеляжем, що вміщує величезну кількість палива.

Пілоти літаків, пролітаючи над Невадой в сутінках, були вражені, побачивши А-12, який мчить на великій висоті з швидкості 2000 миль на годину. Його титановий фюзеляж, що відображає промені сонця, легко міг зійти за НЛО. Якщо пілоти доповідали про це диспетчеру, в аеропорту їх зустрічали агенти ФБР і змушували дати підписку про нерозголошення.

Проект Oxcart був припинений в 1968 році. Про те, що відбувалося в «Зоні-51» наступні півстоліття, ветерани сказали: «Це розсекретять не раніше 2050 года!»

Один з ветеранів «Зони-51» Кен Коллінз у надсекретного літака в 1963 році
Один з ветеранів «Зони-51» Кен Коллінз у надсекретного літака в 1963 році.

А тепер трохи історії ...


Гніздо летючих шпигунів

У 1955 році, коли ЦРУ разом з концерном «Локхід» всерйоз взялося за розробку секретного літака-розвідника U-2, постало питання, де можна провести його випробування подалі від цікавих очей
У 1955 році, коли ЦРУ разом з концерном «Локхід» всерйоз взялося за розробку секретного літака-розвідника U-2, постало питання, де можна провести його випробування подалі від цікавих очей. Так, по суті, і була закладена майбутня «Зона-51» - в Неваді, в районі висохлого озера Грум-Лейк, на якому ще під час Другої світової війни побудували злітно-посадкову смугу.

Навколо гори і хребти
Навколо гори і хребти. Єдиний довколишній містечко - Рейчел - населення которог ніколи не перевалювало за 150 чоловік. За горами перебували база ВПС Нелліс і атомний полігон. Співробітники ЦРУ домовилися з атомниками, і ті розширили заборонену зону полігону, відрізавши шматок землі з озером Грум-Лейк.

Об'єкт спочатку назвали «Райське ранчо». Через деякий час - просто «Ранчо». Перший літак U-2, привезений по частинах і зібраний в ангарі, вилетів звідти 4 серпня 1955 року.

Два роки по тому на сусідньому полігоні випробовували атомні бомби. Всі «Ранчо» засипало радіоактивним пилом, будівлі отримали пошкодження. Тоді базу тимчасово передали під контроль комісії з атомної енергії. Вона отримала нову назву, прийняте у атомників, - «Зона-51».

Коли рівень радіації знизився, авіабудівники повернулися в знайомі місця. Саме в «Зоні-51» випробовували перші літаки-невидимки, невловимі для радарів: крім А-12 (Oxcart) - SR-71 (Blackbird) і F-117A (Stealth).

Нині полігони розширили, створили нові бункери. Бала в рази посилена і охорона підступів. Ще в 1995 році Білл Клінтон підписав постанову про особливий статус зони: «Для Америки має життєво важливе значення, щоб секретна інформація ... не стала надбанням громадськості».

У грудні 2002 року президент Джордж Буш ще й вивів зону з-під дії законів про навколишнє середовище.

Гігантська злітна смуга, видима на знімках з космосу, - явне вказівку на те, що там сідає щось зовсім уже надшвидкісне. Фахівці припускають, що це гіперзвукової літак-розвідник «Аврора», здатний розвивати до 8500 кілометрів на годину, - прямий спадкоємець U-2 і SR-71.

Як висловився один військовий чиновник, «якщо з SR-71 ворог знав, що ми летимо, і не міг нічого зробити, з цим літаком він навіть не буде знати, що ми летимо».

Всі дані про новітній «НЛО» секретні. Але якщо вірити чуткам, то «Аврора» може облетіти Землю по екватору за п'ять годин!

На що схожий ні слів-літак, теж невідомо. Але жителі сусіднього Рейчел розповідають, що іноді бачать в небі дивні сліди у вигляді трьох пончиків, нанизаних на стрижень. Вони з'являються трохи згодом після реву. Офіційно ж міністр ВПС США Дональд Райс заявив: «У нас немає проекту під назвою« Аврора »і немає літака, схожого за своїми можливостями на те, що приписують« Аврорі ».


А ось і «літаюча тарілка»

Здоровий глузд підказує: ніяких інопланетян в «Зоні-51» немає. Тому що їх немає взагалі. Отже, і апаратів їх бути не може. Але ...

Знаменитий дослідник аномальних явищ Джозеф Скіппер виявив НЛО в 2006 році на знімку Землі, зробленому трохи південніше «зони» і викладеному на сайті earth
Знаменитий дослідник аномальних явищ Джозеф Скіппер виявив НЛО в 2006 році на знімку Землі, зробленому трохи південніше «зони» і викладеному на сайті earth.google.com.

Скіппер побачив трохи витягнутий дискообразний об'єкт, який, на його думку, ширяє в декількох метрах від поверхні. І відкидає тінь. Діаметр об'єкта - близько 50 метрів. На вигляд він металевий - блищить на сонці. Зверху - якийсь купол, який виглядає трохи темніше.

Дослідник вважає, що НЛО явно рукотворний. І «просунутий», оскільки для польоту на невеликій висоті потрібна хороша маневреність. Але повної впевненості в причетності інопланетян і у Скіппера немає. Мовляв, апарат такої незвичайної форми могли спорудити і люди.

- У нас на базі немає ніяких НЛО, - клянеться Мері Фелти, прес-секретар ВПС США, коли до нього звертаються з подібними питаннями. - Все, що відбувається там засекречено по зовсім інших причин, про які зовсім необов'язково знати простим обивателям.


Знайти на unnatural: розкрито таємниці Зони-51

Але не могли ж ЛАЗАРІВСЬКЕ казки виникнути зовсім вже на порожньому місці ?
А де паркан?
Для чого військовим гри з плазмовими кулями, які навряд чи здатні вразити мчить літак або ракету?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online