Прикмети та подарунки на Новий Рік 2017: що не можна дарувати і робити

  1. Що не можна дарувати на Новий 2017 рік
  2. Що не можна робити в новорічну ніч Вогненного Півня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новий рік - найбільш очікуваний зимове свято. Існує кілька народних прикмет, застережних від неправильної поведінки в новорічну ніч: з їх допомогою ви зможете уникнути невдач в 2017 році і привернути до себе щастя і благополуччя.

У новорічну ніч можна змінити свою долю, загадавши бажання, подарувати і отримати довгоочікувані подарунки і зібрати за столом рідних і близьких людей. Щоб святкова ніч залишила після себе тільки щасливі спогади, необхідно знати, що потрібно встигнути до Нового 2017 року Вогненного Півня .

Що не можна дарувати на Новий 2017 рік

Більшість подарунків виявляються довгоочікуваними і радують нас ще довгий час. Але мало хто знає, що деякі подарунки здатні нашкодити обдарованому і зіпсувати не тільки святковий настрій, але і серйозно пошкодити енергетичному полю людини.

Колючо-ріжучі предмети. Ножі, ножиці, столові прилади і навіть красиві сувенірні ножі або кинджали виявляться поганим подарунком на Новий 2017 рік Вогненного Півня. Такі подарунки здатні зробити пролом в енергополе людини і пошкодити як моральному, так і фізичному здоров'ю.

Ремені. Навіть якісний шкіряний ремінь не рекомендується дарувати в Новорічну Ніч. Подібні подарунки стискають енергетику, приводячи до блокам на жовтій чакри, відповідає за волю і самостійність.

Дзеркала. Дзеркало - це портал в інший вимір , Наповнене не завжди дружніми духами. Якщо ви не бажаєте накликати біду на обдаровуваного, не вибирайте дзеркало в якості подарунка на Новий 2017 рік.

Фігурки, вишивки або малюнки кішок. Котячі - найстрашніші вороги птахів. Символ 2017 року ні найменшою мірою не сполучається з енергетикою котячих. Не вибирайте подарунок, що відноситься до кішок, якщо не бажаєте розсердити символ наступаючого року і притягнути до себе і обдарованому людині біди і нещастя.

Що не можна робити в новорічну ніч Вогненного Півня

Всім відома прикмета «Як зустрінеш Новий рік, так і його і проведеш» може зіграти злий жарт з тим, хто не знає про заборони в новорічну ніч на 2017 рік. Новорічні прикмети допоможуть вдало зустріти рік Півня, а кілька застережень вбережуть від невдач і невезіння в наступаючому році.

Не сідайте за святковий стіл до бою курантів. Новорічний стіл - символ багатства і благополуччя наступного року. Якщо взятися за частування до настання півночі, то вся енергетика багатства залишиться в році, що минає, а в новому цілком можливі фінансові втрати.

Не використовуйте для прикраси ялинки або столу фігурки кішок. Зрозуміло, якщо у вас в будинку живуть кішки, то не потрібно виганяти їх на вулицю. Але ось вішати на ялинку прикраси у вигляді кішок - не найкращий спосіб привернути до себе благополуччя і достаток в 2017 році.

Енергетика Вогненного Півня не сумісна із зображенням котячих. Використовуючи кішок як прикраса свята, ви можете привернути до себе постійні суперечки і розбіжності в Новому році.

Не забирайте ялинку до Старого Нового року. Енергетиці нового символу необхідно час, щоб освоїтися і зайняти місце у вашому домі. оскільки головним символом свята є ялинка , То сили для змін в вашому життєвому просторі Вогненний Півень буде брати саме у неї. Якщо ж прибрати ялина до терміну, то енергія буде слабкою, і кардинальних змін на краще чекати не доведеться.

Новий рік - час загадати найзаповітніше бажання і втілити свої мрії. У цьому вам допоможе правильно складена карта бажань на 2017 рік Вогненного Півня .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online