Єврономер в Україні: активісти заблокували Раду і розбили машину нардепа

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Власники автомобілів на Єврономер заблокували 12 липня виходи з Верховної Ради, щоб депутати і журналісти не могли покинути територію парламенту.

Зокрема, учасники акції протесту перекривали наземні виходи на площу Конституції і вулицю Грушевського, проїзд по Інститутській і виїзд з Кабміну по Садовій. Про це повідомляє " Українська правда ".

Вони скандували "Ганьба" і "На роботу". Відзначається, що також були заблоковані виходи з підземних переходів на вулиці Шовковичній та Садової.

Власники автомобілів на Єврономер заблокували 12 липня виходи з Верховної Ради, щоб депутати і журналісти не могли покинути територію парламенту

Протест власників авто на Єврономер

Учасники акції вимагали від депутатів проголосувати за законопроект про розмитнення машин на Єврономер, незважаючи на те, що спікер ВР Андрій Парубій закрив вечірнє засідання.

За даними журналістів, нардепи виходили через приміщення комітетів і змішувалися з юрбою, знімаючи краватки і піджаки.

За даними журналістів, нардепи виходили через приміщення комітетів і змішувалися з юрбою, знімаючи краватки і піджаки

Протест власників авто на Єврономер

Крім того, на Інститутській сталося зіткнення мітингувальників з народним депутатом від "Народного фронту" Михайлом Гаврилюком. Учасники акції кинули його на землю і мало не побили.

За даними прес-служби Нацполіціі, одного з учасників сутички затримали. Правоохоронці відразу відреагували і відтіснили правопорушника.

"Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 346 (Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років", - сказано в повідомленні.

Крім того, власники авто на Єврономер кидали димову шашку під Кабміном і запалили фаєри.

Крім того, власники авто на Єврономер кидали димову шашку під Кабміном і запалили фаєри

Протест власників авто на Єврономер

Також на вулиці Шовковичній спецназ оточив позашляховик. Це сталося після того, як авто першого заступника голови регламентного комітету Павла Пинзеника .наехало на одного з учасників акції. Потерпілому знадобилася допомога лікаря.

За даними NEWSONE , Автомобіль Toyotа поїхав в напрямку центру. Мітингувальники дізналися, що в авто перебували народні депутати і кинулися на неї. Активісти били машину ногами, камінням, розбили скло, але поліція оточила транспорт і не дала витягнути з нього депутатів.

"Розбили машину зі мною всередині. Пошкодили скло заднього виду. Це те, що видно зсередини. Били ногами по машині. Схоже, що це не всі пошкодження. Мене не поранили", - розповів Пинзеник " РБК-Україна ".

Протест власників авто на Єврономер

Протест власників авто на Єврономер

Протест власників авто на Єврономер

Протест власників авто на Єврономер

Протест власників авто на Єврономер

Протест власників авто на Єврономер

Протест власників авто на Єврономер

як повідомляв OBOZREVATEL , 11 липня власники авто на Єврономер заблокували проїзд в урядовому кварталі Києва. Вони вимагали скасувати постанову Кабміну про розмитнення, яке дозволяє відбирати у власників машини.

В той же день вони оголосили мобілізацію. 12 липня Верховна Рада повинна була проголосувати за законопроект.

Підпишись на наш Telegram . Надсилаємо лише "гарячі" новини!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online