Установка Windows на Mac OS

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Іноді виникає необхідність встановити на ваш комп'ютер Мас не більш звичну для нього Мас OS, а Windows 7

Іноді виникає необхідність встановити на ваш комп'ютер Мас не більш звичну для нього Мас OS, а Windows 7. Причини для цього можуть бути різними. Це і труднощі перенавчання користувачів під іншу ОС, і відсутність необхідних аналогів Mac ОС. Далеко адже не всі люди здатні швидко освоїти принципово нову операційну систему, тоді як для поточних завдань цілком вистачає Віндоус. Незважаючи на поширення Мас ОС, все-таки продукція Windows - перш за все, ХР, і звичайно, 7 - найбільш поширена в Україні.

Така значна популярність, звичайно, вимагає, щоб існувала можливість установки популярної ОС на популярний комп'ютер. І така можливість, звичайно ж, існує. Установка Windows 7 на Мас може, звичайно, складати проблеми для тих, хто з комп'ютером на «ви», але для фахівця це не проблема. Деякі труднощі будуть полягати, перш за все, в тому, що продукти Apple - і комп'ютери Мас, і інші - реалізуються вже з встановленою «на борту» власною операційною системою - Mac OS. Багато хто побоюється проводити самостійну установку Windows 7 на Mac, так як вважають, що апаратна частина Мас абсолютно відмінна від такої у IBM-подібних машин.

Сервісний центр Apple-Service, який працює на ринку комп'ютерних послуг для комп'ютерів Apple ось вже багато років, із задоволенням допоможе вам і візьме на себе таке завдання, як установка Windows на Mac в Києві. Причому дана робота буде здійснена в гранично короткі терміни і звичайно ж, з гарантією якості установки. Наші фахівці мають значний професійний досвід і інтуїцію, а також всіма необхідними знаннями для проведення подібних робіт. Причому, фішка в тому, що для установки Віндоус на Мак не потрібно зносити МАС OS, і таким чином ви зможете в кожен конкретний момент вибрати потрібну вам операційну систему - повірте, це цілком можливо. Причому установка Windows 7 на макбук не приведе надалі до жодних конфліктів даних операційних систем, вони цілком мирно уживуться на вашому комп'ютері.

Як саме можна провести установку Windows 7 на Mac

Способів насправді досить, проте ми викладемо коротко лише два основних. Ця операція найчастіше проводиться за допомогою спеціального програмного забезпечення Boot Camp або ж Parallels Desktop.

Установка Windows 7 на Мас за допомогою програми Boot Camp. Це ПО - розробка самої компанії Apple. З її допомогою можливо інсталювати операційні системи Windows XP, Vista і 7 на ноутбуки компанії MacBook, а також MacBook Pro і MacBook Air. За допомогою даного ПЗ установка проходить в кілька таких етапів. Для того, щоб нормально працювала відмінна від МакОС файлова система Windows, потрібно задати спеціальний розділ на вінчестері. Потім в цей розділ проводитися копіювання системних файлів, а вже потім проводитися установка і подальша налагодження операційки. Коли установка Windows 7 на Мас завершена, ще необхідно доустановити спеціальні драйвера для роботи обладнання.

Установка Windows 7 за допомогою Parallels Desktop. В процесі на комп'ютері створюється «віртуальна машина», за допомогою якої імітують роботу справжнього ПО. Вона дозволяє провести установку майже будь-якій операційній системи. Розбивати жорсткий диск на розділи при такому способі не потрібно. Головне - грамотно інсталювати віртуальний комп'ютер. Так з'являється можливість користуватися обома ОС одночасно. При цьому Parallels Desktop в будь-який момент можна видалити безслідно і нешкідливо.

Який спосіб необхідний вам, можна вирішити на місці після консультації з нашим фахівцем. Обидва вони не надто обтяжливі за часом. Потрібна установка Windows 7 або Windows 8 на Мас - звертайтеся! Також ми можемо встановити Windows XP на Мас.

Вартість робіт від 600 грн

Увага! На відміну від конкурентів ми можемо виконати послугу прямо на дому у клієнта. Виїзд майстра обмовляється окремо по телефону.

Якщо у Ваc виникли питання з приводу даної послуги, то можете їх задати майстру:

(044) 383-44-89

(097) 415-67-50

(063) 261-86-96


Автор: Roman Derkach

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online