Як домогтися дівчину, яку любиш, навіть якщо вона колишня

  1. «Страшні» помилки хлопців
  2. Як домогтися дівчину: важливі правила
  3. цікава фішка
  4. Як домогтися колишню дівчину?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На жаль, багато хлопців вважають, що знають, як домогтися   дівчину і натякнути їй на секс На жаль, багато хлопців вважають, що знають, як домогтися дівчину і натякнути їй на секс . Хоча, за фактом, у них це виходить зробити досить рідко. Причиною цього стає відсутність знань про природу виникнення жіночого потягу і невміння управляти балансом значущості.

А ти точно впевнений, що знаєш, як домогтися дівчину, яку любиш?

Я відповім тобі на це питання. Але спочатку давай ближче познайомимося з помилками хлопців і розберемося, чому ж, все-таки поширені способи домогтися серця красуні помилкові.

«Страшні» помилки хлопців

Через оточення великою кількістю жінок переконання хлопця в абсолютній більшості випадків стають спотвореними. Він вважає, що:

  • за дівчиною потрібно бігати
  • надмірно доглядати
  • говорити ніжні слова
  • дарувати подарунки
  • щодня доводити свою любов
  • і йти на примирення першим, навіть якщо вона не має рації

І все це є грубими помилками, які не наводячи до якісних відносин . Я б навіть сказав по-справжньому «страшними» помилками.

Найцікавіше полягає в тому, що жіноча стать активно підтримує таку точку зору. Вони запевняють, що вони-то вже точно знають, як домогтися дівчину, яку любиш.

Але, як би вони не старалися підтримувати таку точку зору, самих себе вони обдурити ніколи не зможуть.

Їх інстинкти змушують їх шукати сильного самця чоловіка.

Природа спочатку передбачила, що чоловік найголовніше жінки. А коли чоловік починає здійснювати перераховані мною помилки (навіть не підозрюючи, що це, насправді, помилки), він втрачає всю свою чоловічу привабливість в її очах.

Виходить, що коли ти дотримуєшся радам самих дівчат, то робиш помилку.

Тоді як домогтися дівчину, яку любиш, якщо звичні дії не працюють?

І ось настав цей хвилюючий момент, коли я відповім на твоє запитання.

Як домогтися дівчину: важливі правила

Хочу розповісти тобі про таке поняття, як «баланс значущості» Хочу розповісти тобі про таке поняття, як «баланс значущості». Коли ти починаєш спілкуватися з дівчиною, то ваше спілкування схоже на перетягування каната. Тільки в ньому діють інші, повністю протилежні закони.

Чим більше зусиль ти додаєш, тим сильніше баланс значущості зміщується в її сторону. Тобто, наприклад, починаючи здійснювати часті дзвінки, дарувати квіти і пропонувати зустрітися, ти власними руками передаєш контроль над майбутніми відносинами своєї нової партнерки. Якщо ці відносини ще й почнуться ...

Один букет квітів, парочка дзвінків, демонстрація своєї нужденності і ти їй вже не цікавий. Вона, звичайно, буде приймати від тебе квіти, відповідати на дзвінки, але про сексуальне інтерес до тебе можеш забути.

Причому, цей баланс значущості починає зміщуватися вже в той момент, коли ти проявляєш трохи більший інтерес, ніж вона.

«Як же тоді домогтися і заінтригувати дівчину , Яку любиш, якщо будь-які прояви інтересу зміщують цей самий баланс в її сторону? І як ці прояви контролювати, якщо мої почуття до неї щирі, і я не можу їх стримувати? »- запитаєш ти.

Потрібно повністю виключити зі своїх дій ті моменти, які покажуть твою зайву зацікавленість.

Взагалі, зацікавленість в дівчині показувати можна, але для цього потрібно дотримуватися 3 правила:

  1. Ти не повинен відразу показувати свою зацікавленість. Зроби це після того, як вона тобі хоча б розповість що-небудь про себе.
  2. Вона повинна зрозуміти, що твоя зацікавленість - не вічна і їй потрібно постаратися її зберегти.
  3. Час від часу забирай свою зацікавленість назад, вводячи дівчину в невизначений стан, коли вона точно не впевнена, подобається вона тобі чи ні.

Якщо ж під час знайомства ти її нічим не зацікавив, а при розмові по телефону нічого про неї не дізнався, то немає сенсу її запрошувати на зустріч. Швидше за все, ти отримаєш відмову. Тому що вона буде розуміти, що ти їй не цікавий, і навіть не спробував нічого про неї дізнатися (= готовий зустрічатися навіть з невідповідною тобі дівчиною і витрачати на неї час).

Як не дивно, щоб домогтися дівчину, потрібно спочатку створити зацікавленість. Для цього:

  • Не квапся виявляти зайву зацікавленість
  • Питай про неї якомога більше (але пам'ятай, що занадто багато питань - це теж погано) і, якщо можливо, старайся створити у неї відчуття, що ти її оцінюєш.
  • Створюй відчуття невизначеності у неї. Вона ні на хвилину не повинна розуміти, що ти вже в її руках.
  • Підколювати її, щоб ще більше створити відчуття невизначеності (так-так, щоб домогтися дівчину, не потрібно боятися пожартувати над нею).

Також не варто забувати і про те, що не можна завжди ставитися до неї добре. Якщо ти весь час будеш показувати їй, що вона тобі подобається, і часто проявляти ініціативу у зустрічах і спілкуванні, то це не дуже добре. Іноді потрібно «холонути» до неї, щоб викликати у неї бажання самої проявити ініціативу.

І чим більше дівчина красива, тим менше зацікавленості в ній потрібно показувати.

цікава фішка

Є одна цікава фішка по тому, як можна домогтися дівчину, яку любиш.

Якщо ти уважно і вдумливо читав попередню частину статті, то міг зробити висновок, що показувати зайву зацікавленість - не дуже добре.

Однак є виняток: коли ти показуєш їй свою зацікавленість і тут же нагадуєш про те, що ви зараз ніяк не можете зустрітися.

Приклад: «Хм, дивно, але до сих пір думаю про наше знайомство. Шкода, що сьогодні не вийде зустрітися ».

Це свого роду поддразніваніе, коли ти показуєш свою зацікавленість, але з іншого боку, тут же нагадуєш про те, що зустрічі поки не буде.

Ця фішка діє як справжня бомба.

Можеш спробувати ще один варіант: якщо ти вже ніяк не можеш стримати свої пориви зробити їй приємне з допомогою подарунка, то можеш його зробити. Але за однієї умови. Після цього тобі не варто її запрошувати на зустріч як мінімум протягом 7 днів і часто їй дзвонити. А краще взагалі не писати і не дзвонити, щоб вона була щиро вражена твоїм вчинком (подарунок і мовчання з твого боку).

Тобто з одного боку, ти робиш їй дуже приємно, а з іншого - натомість нічого не чекаєш, і навіть не намагаєшся щось отримати.

(Помилка ж інших чоловіків полягає в тому, що вони дарують подарунки і роблять дівчині приємне тільки тому, що хочуть отримати від дівчат щось. Така позиція спочатку програшна. А та фішка, про яку я щойно розповів, свідомо ставить тебе в більш виграшне становище, ніж більшість чоловіків.)

Як домогтися колишню дівчину?

Тепер поговоримо про те, як ти можеш домогтися колишню дівчину, яку раніше любиш Тепер поговоримо про те, як ти можеш домогтися колишню дівчину, яку раніше любиш. Стратегія в цьому дещо змінюється. Однак ти як і раніше повинен дотримуватися загальних канонів чоловічої привабливості.

Для початку тобі слід визначити, які саме помилки ти робив. Саме ці помилки і призводять до того, що твоя дівчина втрачає до тебе інтерес, і відносини розвалюються.

До таких помилок відносяться:

  1. Потреба (коли ти безпосередньо або побічно показуєш, що тобі погано без її уваги)
  2. Явне бажання отримати її схвалення (більшість дій направлено на це)
  3. ревнощі
  4. Завищення значущості дівчата
  5. Вкладення в неї величезної кількості часу
  6. Постійне прояв ініціативи з боку хлопця і невміння зробити так, щоб ініціативу виявляла ще й дівчина
  7. Повна доступність (трохи з'являється вільний час - відразу віддає його своїй партнерці або, що ще гірше, жертвує важливими справами аби зустрітися з нею).
  8. Непривабливе поведінку (відсутність впевненості в спілкуванні з людьми, невміння говорити «ні» і т.д.)

Як домогтися колишню дівчину, якщо поведінка закоханого хлопця містить в собі майже всі ці помилки? В першу чергу ти повинен повністю викорінити зі свого поведінки ці помилки. Твоя задача - будь-що-будь повністю змінити свій образ. Як би тобі не було важко, ти повинен повністю виключити ці моменти. Тому про те, щоб:

  • сподобатися їй
  • зайвий раз проявити ініціативу
  • подарувати подарунок
  • отримати схвалення будь-якого свого вчинку (наприклад, ти можеш вступити до згоді з її перевагами; при цьому ти втратиш її зацікавленість)

можеш забути.

Також, щоб домогтися колишню дівчину, тобі слід на певний час припинити виходити з нею на зв'язок (Якщо ти все ще поводився саме так).

Нехай вона поскучати по тобі і почне сумніватися у власній цінності для тебе (на жаль, часто це - єдиний варіант для того, щоб її повернути).

Знову ж таки, як і у випадку з новою партнеркою, домогтися колишню дівчину не варто відразу кидатися в її обійми. Навіть якщо вона покаже, що не проти цього. Як ти розумієш, кидатися в її обійми - образний вислів. Під цим всім мається на увазі, що не варто показувати зайвий інтерес навіть у тому випадку, коли вона показує до тебе інтерес.

Тепер ти знаєш, як домогтися дівчину (в тому числі і колишню) і, найголовніше, зробити це правильно.

/ p

/ p

Що ще можна почитати

А ти точно впевнений, що знаєш, як домогтися дівчину, яку любиш?
Тоді як домогтися дівчину, яку любиш, якщо звичні дії не працюють?
І як ці прояви контролювати, якщо мої почуття до неї щирі, і я не можу їх стримувати?
Як домогтися колишню дівчину?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online