Бізнес готовий самостійно забезпечити себе зерновозами за умови знижки на вантажоперевезення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

17 Февраля 2017, 09:00, 17 Февраля 2017, 09:00,   Бізнес готовий самостійно забезпечити себе зерновозами за умови знижки на вантажоперевезення   Джерело фото: uz

Бізнес готовий самостійно забезпечити себе зерновозами за умови знижки на вантажоперевезення
Джерело фото: uz.gov.ua

Президент УЗА Володимир Клименко заявив про намір бізнесу самостійно побудувати або придбати вантажні вагони для перевезення сільськогосподарських вантажів за умови надання знижки в розмірі 30% з боку ПАТ «Укрзалізниця».

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Згідно з повідомленням, для того щоб повернути довіру до перевізника, аграрії запропонували включити до наглядової ради УЗ представників ключових галузей. Вагони ж для своїх вантажів готові будувати самостійно, за умови надання 30% знижки на тариф.

Крім того, президент «Української зернової асоціації» Володимир Клименко нагадав про специфіку роботи аграрного сектора і зазначив, що підняття тарифів до 1-го липня є для представників галузі неприйнятним.

Також наголошується, що президент об'єднання метпідприємств України «Укрметалургпром» (Дніпро) Олександр Каленков повідомив, що структура собівартості ж / д тарифу УЗ залишається непрозорою.

«Нам кажуть, що тарифи низькі, а в презентаціях для європейських інвесторів вказується рентабельність вантажоперевезень на рівні 35-50%. Таким чином, використовуючи монопольне становище, залізниця субсидує пасажирські перевезення », - констатував глава« Укрметаллургпрома ».

За його словами, в цьому році УЗ запланувала інвестувати 27 млрд грн, але вже зараз, до підвищення з / д тарифів, компанія може освоювати 13 млрд грн.

«Покажіть свою ефективність, і тоді ми погодимося на індексацію», - сказав Олександр Каленков.

Нагадаємо, в 2017 р «Укрзалізниця» не планує купувати вагони-зерновози .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online