Отримання довіреності на перевезення вантажу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Трапляються моменти, коли власник транспортного засобу і ліцензії на права перевезення вантажу не може самостійно перевезти вантаж Трапляються моменти, коли власник транспортного засобу і ліцензії на права перевезення вантажу не може самостійно перевезти вантаж. Що тоді? В цьому випадку є вихід - це довіреність на перевезення вантажу. Її може отримати сторонній людиною, що має право співпрацювати з будь-якою компанією, яка займається даним видом діяльності.

Багато припускаються помилки в тому, що ні вписують в довіреність людини, хто буде транспортувати вантаж і покладаються на випадок може пронесе. Ні, цього неповинно бути, так як це може призвести до кримінальною відповідальністю. Якщо розглянути цей приклад за правилами, то варто сказати наступне: за перевезення вантажу відповідає людина, на якого відкрито ліцензія, отже, в транспортній накладній також буде зазначено вид продукції, мета транспортування і місце доставки вантажу. У разі не збігу даних, перевізник автоматично стає викрадачем і повинен постати перед законом. У цьому випадку власник автотранспортного засобу повинен пояснити ситуацію і в разі серйозних порушень, він повинен сплатити штрафні санкції відповідно до встановлених законом.

Рекомендація! При оформленні довіреності вписуйте туди особистість, хто буде перевозити вантаж і відповідати за його збереження.

Що стосується отримання вантажу, то в разі, якщо постачання вантажу проводиться за дорученням з експедитором. Те доцільно вписувати в довіреність експедитора. При наявності даного документа - експедитор має право замість вас отримувати і віддавати вантаж, оформлений на ваші паспортні дані.

Щоб оформити ці документи в екстреному порядку то варто звернутися в спеціалізовану службу, яка практикується на оформленні будь-яких видів транспортних документацій. В даних фірмах існує дистанційне оформлення документів. Вам не потрібно витрачати час на візит до цієї компанії. Досить відкрити певний інтернет сайт і заповнити бланк замовлення.

Чого не можна допускати в момент оформлення документа даного зразка? Якщо вже ви вирішили, оформить довіреність на перевезення вантажу то варто повністю заповнити поля в обох типових бланках - М 1 і М 2. Не варто частково або скорочено вписувати реквізити та ініціали а також виправляти. Будь-яка допущена помилка вважається грубим порушенням. Якщо ви будите транспортувати вантаж з зіпсованим документом, то прикордонна зона просто вас не пропустить.

Увага! Довіритель має право відкликати довіреність в будь-який момент. Те ж саме стосується і осіб, на яких оформлявся документ подібного типу. Він може повернути довіреність довірителю, при цьому необхідно в терміновому порядку повернути її до органів, де був виданий і зареєстрований документ.

Що тоді?
Чого не можна допускати в момент оформлення документа даного зразка?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online