Нерухомість в Мінську | Продаж нерухомості в Білорусі | Обмін квартир, покупка, продаж, оренда нерухомості на сайті - каталог оголошень і цін Мінськ, Мінський район, Мінська область

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Cпустя 9 місяців після старту продажів, закінчується реалізація квартир в будинках першої черги будівництва.

Cпустя 9 місяців після старту продажів, закінчується реалізація квартир в будинках першої черги будівництва

Премія REALTGOLDENKEY 2014 принесла «Променад» перемогу відразу в трьох номінаціях

Премія REALTGOLDENKEY 2014 принесла «Променад» перемогу відразу в трьох номінаціях

Немиті, набережна річки Свіслоч, - мабуть, одне з найпривабливіших місць для життя і роботи в столиці. Тут зосереджені найважливіші об'єкти культурного дозвілля, адміністративні споруди, торгові площі і пам'ятники архітектурної спадщини.

Тут зосереджені найважливіші об'єкти культурного дозвілля, адміністративні споруди, торгові площі і пам'ятники архітектурної спадщини

Сьогодні в Мінську на стадії реалізації знаходиться близько 100 об'єктів житлової нерухомості. З них близько 25% новобудов вже здані в експлуатацію або готуються до здачі.

З них близько 25% новобудов вже здані в експлуатацію або готуються до здачі

25 квітня медіа група «БЕЛПРОНТО» організувала семінар «Цінність ріелтерської послуги або за що готові платити ваші клієнти?».

»

У першій частині статті йшлося про те, що дійсно цінною є та інформація, яка допоможе забезпечити безпеку, економію часу і комфорт покупцям ріелтерських послуг.

Квітня медіа група «БЕЛПРОНТО» організувала семінар «Цінність ріелтерської послуги або за що готові платити ваші клієнти?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online