Дочка Тимошенко знову зібралася заміж / vlasti.net

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Свій роман Женя Тимошенко і Артур Чечоткін приховували більше року. Вперше дочка екс-прем'єра вийшла на публіку зі своїм нинішнім коханим на благодійному аукціоні. Новий рік вони зустріли в Буковелі. Свій роман Женя Тимошенко і Артур Чечоткін приховували більше року

Артур Чечоткін та Женя Тимошенко на благодійному аукціоні.

Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія і бізнесмен Артур Чечоткін готуються до весілля, передає ТСН .

Подробиць не повідомляється. Проте наголошується, що пара зустріла Новий рік у Буковелі.

Свій роман Тимошенко і Чечоткін приховували більше року. Вперше дочка екс-прем'єра вийшла на публіку зі своїм нинішнім коханим на благодійному аукціоні в Києві.

Про бойфренда Жені Тимошенко відомо небагато. З кінця 90-х він живе в Америці. Правда, про Одесу, де народився і виріс, не забув: гостює у бабусі, відвідує друзів. Там у нього навіть був свій бізнес. Де він живе зараз - невідомо. Кажуть, постійно знаходиться поруч з Женею. Разом їх бачили в Києві, Дніпропетровську та Празі - там зараз живе батько Євгенії.

Чутки про розлучення Жені Тимошенко з британським рок-музикантом Шоном Карром з'явилися ще в позаминулому році. Однак підтвердилися в березні 2012 року. Майно за позовом Жені ділили в суді. В результаті вся нерухомість, в тому числі ресторан в Києві і півбудинку в Дніпропетровську, дісталися дочки екс-прем'єра.

Теги: дочка Тимошенко, весілля

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online