Масові катання в Льодовому палаці зійшли нанівець

  1. Ностальгія за «Льодовому»
  2. У чому причина скорочення сеансів масових катань?
  3. Вечірній лід відданий на розвагу «Швидких бегемотів» та інших дорослих хокеїстів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

20 січня 2017, 18:30

Після довгих новорічних застіль саме час згадати про активний відпочинок. Пора ставати на ковзани!

Цієї зими в Одинцово відкрилося 14 муніципальних ковзанок, де можна і в хокей зіграти, і покататися на ковзанах, але, звичайно, якість льоду на відкритих майданчиках залишає бажати кращого через погодні умови і нерегулярного обслуговування. Відчути себе справжнім фігуристом можна тільки на хорошому покритті, наприклад, на критому катку - Льодового палацу Одинцово.

Льодовий палац був відкритий в 2001 році і має дві льодові арени - основну з трибунами для турнірів і тренувальну.

Ностальгія за «Льодовому»

Жителі міста засмучені малою кількістю сеансів масових катань, адже запит на здоровий і активний відпочинок зростає. Багато з сумом згадують минулі часи, коли масові катання проводилися кожен вихідний день по 2-3 денних 60 хвилинних сеансу плюс два години нічної дискотеки в суботу.

Сумна тенденція простежуються з 2013 року і в цьому році єдиний сеанс масових катань на тиждень запланований на суботу, в пізній час - 23:30. Сеанс фактично нічний і орієнтований на повнолітніх, що значно скорочує кількість бажаючих.

Не зможуть його відвідати школярі, а також батьки з маленькими дітьми, у яких тепер немає можливості спробувати поставити малюків на лід в комфортних умовах.

Масові катання в Льодовому Палаці Одинцово

Масові катання в Льодовому Палаці Одинцово

«Дискотека на льоду» - рекламне оголошення, газета «Одинцовському ТИЖДЕНЬ» №46, листопад 2007 року

У чому причина скорочення сеансів масових катань?

Одінцовцев цікавлять причини, через які відбулося різке скорочення сеансів, а єдиний залишилися запланований на нічний час.

За коментарями ми звернулися до керівництва МАУС «Одинцовский спортивно-видовищний комплекс», до складу якого тепер входить Льодовий палац. Від офіційних коментарів керівництво відмовилося. І тільки на умовах анонімності нас запевнили, що відсутність сеансів масового катання пов'язано з тренуваннями дитячих спортивних шкіл. Джерело уточнило, що зараз заняття проводять хокейна і школа фігурного катання на платній основі. В секціях Льодового займається близько 1000 дітей дванадцяти різних вікових категорій.

Вечірній лід відданий на розвагу «Швидких бегемотів» та інших дорослих хокеїстів

Ми вивчили розклад зайнятості льоду на поточний тиждень, яке вивішено тут же біля входу і переконалися, що керівництво, м'яко кажучи, лукавить.

Лід дійсно розписаний буквально по хвилинах, проте заняття в дитячих школах зазвичай закінчуються о восьмій годині вечора. Далі на лід основного і тренувального поля виходять: «Стрімкі бегемоти», «Мособлгаз», «Трансінжстрой», «Лавина», «Вертикаль», «КПРС», «Єдність», «Лісове містечко», «сільське поселення барвіхінскій», а також «Нічна хокейна ліга».

Зрозуміло, що юні спортсмени повинні мати можливість тренуватися в зручний час, адже вони представлятимуть Одинцово на різних змаганнях. Але твердження керівництва Льодового палацу про те, що масові катання зійшли нанівець саме через дітей, не відповідають дійсності.

І в робочі і в вихідні дні вечірній лід відданий на розвагу «Швидких бегемотів» та інших дорослих хокеїстів. Ну модно зараз вийти на лід після роботи, поспілкуватися в неформальній обстановці і отримати фізичне навантаження ...

Виходить, що заняття на льоду доступні тільки дітям із спортивних секцій і дорослим дядькам для розваги. Звичайним дівчаткам і хлопчикам там робити нічого. Залишається тільки один варіант - міські відкриті катки і в тому числі «Бублик» , Далеко не завжди безпечні і придатні для катання. Будемо набивати синці на свіжому повітрі, ну або поїдемо шукати якісний лід в Москву, збільшуючи пробки.

Тим же, хто планує відвідати нічні масові катання в Льодовому палаці повідомляємо, що найближчі відбудуться в цю суботу, 21 січня о 23:30. Квитки на годинний сеанс обійдуться дорослим в 170 руб. , А дітям - в 130 руб. Оренда дорослих ковзанів - 170 руб. , Дитячих - 130 руб. Тобто, стільки ж, скільки квиток на сеанс.

Розклад на тренувальному полі

Розклад на тренувальному полі

46.4.130.245

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online