Київський Жовтневий палац на межі банкрутства

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За час масових протестів палац не заробив ні копійки, а орендарі затримують виплати.

Жовтневий палац на межі банкрутства: заходи там не проводяться, а співробітників примусово відправляють у відпустку за свій рахунок knuj.org

Міжнародний центр культури і мистецтв в Києві, колишній Жовтневий палац, опинився на межі банкрутства. За три місяці з тих пір, як заклад став притулком для протестуючих, воно не запрацювало ні копійки, повідомляє ТСН.

Збитки спровокували і орендарі, які затримують виплати, тому керівництво Жовтневого палацу вирішило з ними попрощатися.

Першою жертвою стала школа Дерюгіних. Секція художньої гімнастики заборгувала палацу 240 тисяч гривень - це плата за чотири місяці оренди. Ці гроші, кажуть Дерюгіни, раніше виділялися з бюджету Києва, але тепер виплати припинилися. Секцію відключили від опалення, водопостачання та світла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто ремонтуватиме центр Києва

«Відключений світло, відключено все - тренуватися неможливо. Другий рік олімпійської підготовки триває, вони зірвуть нам все », - відзначили знамениті тренери з художньої гімнастики Ірина та Альбіна Дерюгіни.

У свою чергу, керівництво палацу стверджує - іншого виходу немає, тому що оплачувати комуналку за свій рахунок заклад не в змозі.

«Надходжень і доходів заклад не має. З метою економії ми людей примусово відправляємо у відпустку за свій рахунок, тому не можемо виступати спонсором для всіх », - відзначило керівництво Жовтневого палацу.

Тим часом питання реконструкції Майдану хочуть винести на громадське обговорення . А в КМДА заявили, що відремонтувати центр Києва поки неможливо .

Відновлення Будинку профспілок, який був знищений пожежею під час масових заворушень в центрі столиці, за попередніми підрахунками, обійдеться в 100 млн гривень .

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ на bigmir) net:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майдан Незалежності в Києві повністю перебудують

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online