9 травня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Святкові заходи, присвячені Дню Перемоги, проходять в Примор'ї

У всіх районах Приморського краю проходять святкові заходи, присвячені святкуванню 69-ї річниці Великої Перемоги.

Як повідомили організатори, всі заходи, приурочені до 9 травня, організовані так, щоб зацікавити і ветеранів, і молодь, і школярів.

Ключовим заходом стане Парад Перемоги 9 травня, який пройде у Владивостоці. У колонах пройдуть понад 1200 військовослужбовців - батальйонні і ротні групи управління штабу Тихоокеанського флоту, з'єднання надводних кораблів і берегових військ флоту, а також парадні роти МНС і МВС, курсанти військово-морських вузів. У Параді буде задіяно понад 30 одиниць техніки.

Парад у День Перемоги розпочнеться о 10:00, потім по вулиці Светланской пройде «Безсмертний полк» і колона ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Для жителів і гостей Владивостока о 12:00 на центральній площі почнеться двогодинна концертна програма. Крім того, на площі будуть діяти локальні майданчики - польова пошта, оформлена у вигляді привалу зона для фотозйомки, танцмайданчик. Також в День Перемоги на центральній площі відбудеться показ військових фільмів з 1 5:00 до 19.00.

О 19:00 почнеться друга концертна програма, розрахована на три години.

О 22:00 з верхнього майданчика музею «Владивостокська фортеця» буде дано військовий салют з 30 залпів. А міський феєрверк буде дано відразу з трьох точок - на площі Борцям за владу Рад, на острові Російський і в селищі Трудове.

У муніципальних утвореннях Приморського краю також проходять заходи, присвячені Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Детальну програму можна подивитися тут .

9 травня у Владивостоці обмежать рух автотранспорту

Завтра, 9 травня, на час проведення військового параду, буде обмежено рух автотранспорту в центрі Владивостока.

Так, з 7:00 до 12:00 години будуть заборонено паркування і рух усіх транспортних засобів на наступних ділянках автомобільних доріг:

- по вулиці Алеутской: від перехрестя вулиць Алеутская - Семенівська до перехрестя вулиць Алеутская - 1-я Морська;

- по вулиці Светланской: від перехрестя з Светланская провулком (в районі будівлі президії ДВО РАН) до перехрестя вулиць Светланская - Алеутская;

- по вулиці Уборевича: від перехрестя вулиць Уборевича - Светланская до перехрестя вулиць Уборевича - Семенівська;

- по океанських проспекту - від перехрестя з вулицею Светланской до перехрестя з вулицею Жовтневої (в районі Покровського парку).

При цьому робота маршрутів пасажирських автобусів на ділянці Океанського проспекту від перехрестя з вулицею Семенівської до Покровського парку відбуватиметься без істотних обмежень.

Протягом зазначеного періоду буде організовано об'їзд транспортних засобів по вулицях: 1-я Морська, Набережна, Тигрова, Прикордонна, Семенівська, Батарейна, Західна, Лазо, Суханова, Уборевича.

А також у Владивостоці буде змінений маршрут руху пасажирських автобусів

Маршрут руху пасажирських автобусів у Владивостоці завтра, 9 травня буде змінено. Зміни будуть введені на період проведення військового параду на честь Дня Перемоги.

Як повідомили в управлінні транспорту адміністрації Владивостока з 7:00 до 12:00 години автобуси, які здійснюють перевезення пасажирів з селищних і площі Луговий в сторону центру Владивостока, будуть в районі стадіону «Авангард» згортати зі Светланской направо на вулицю Капітана Шефнера. Далі вони підуть по Пушкінській до Далекосхідного федерального університету (колишній ДВГТУ). Тут автобуси будуть спускатися на Светланскую і по ній повертатися на Лугову, Чуркін, а також на Другу Річку через Баляева і селищних.

На цей же період часу кінцевою зупинкою автобусів, маршрути яких прокладені з Другою Річки через центр Владивостока і на Егершельд, стане «Площа Семенівська». Потім вони будуть повертатися через вулиці Семенівської і Океанський проспект в сторону Гоголя, Першої та Другої Ріки. Автобус № 59 буде тимчасово здійснювати перевезення пасажирів тільки за скороченим маршрутом «Маяк - Залізничний вокзал» з розворотом в зворотну сторону через вулиці Першу Морську і Бестужева.

Читайте також по темі:


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online