Рефінансування кредиту інших банків в Райффайзен: умови, калькулятор

  1. Рефінансування кредитів інших банків
  2. Умови для юридичних осіб
  3. Рефінансування споживчих кредитів фізичних осіб
  4. Кредитний калькулятор
  5. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Рефінансування кредитів в Райффайзенбанк - це можливість погасити діючий споживчий або іпотечний кредит і оформити новий (на суму залишку), але на більш вигідних умовах. Таке рішення допоможе знизити фінансове навантаження і виплатити отриману позику з меншою переплатою за рахунок зниження процентної ставки.

Рефінансування кредитів інших банків

В Райффайзенбанк рефінансування кредитів інших банків передбачено як для фізичних осіб, так і для середнього та корпоративного бізнесу. Якщо у вас споживчий кредит, оформлений в Райффайзенбанк, то при виникненні труднощів з виплатою буде запропонована програма реструктуризації (перегляд умов) а не рефінансування (переукладання договору).

Діючі програми стосуються іпотечного кредитування фізичних осіб (рефінансування споживчих кредитів в Райффайзенбанк можна оформити тільки за умови, що мова йде про нецільове позику під заставу нерухомості).

На даний момент рефінансування можна оформити:

  • Для іпотечного кредиту, оформленого в іншому банку;
  • Іпотеки, взятої в валюті (рефінансування на іпотеку в рублях);
  • Для кредиту середньому / корпоративного бізнесу, оформленого в сторонньому банку.
Рефінансування кредитів в Райффайзенбанк - це можливість погасити діючий споживчий або іпотечний кредит і оформити новий (на суму залишку), але на більш вигідних умовах

Отримайте рефінансування споживчих та іпотечних кредитів інших банків для фізичних осіб, звернувшись в Райффайзенбанк

Умови рефінансування кредитів в Райффайзенбанк залежать від виду діючого позики. Крім того, пропозиції для фізичних і юридичних осіб будуть відрізнятися.

Умови для юридичних осіб

Для середнього і корпоративного бізнесу в Райффайзенбанк умови рефінансування кредитів будуть наступними:

  • Погашення чинного позики стороннього банку і надання нового у вигляді невідновлювальної кредитної лінії;
  • Видається на термін до 7 років, з фіксованою або плаваючою процентною ставкою під заставу нерухомості обладнання та іншого майна (в тому числі, особистого), з поручительством інших власників бізнесу;
  • Погашення може бути рівними платежами або згідно з графіком, складеним індивідуально.

Ознайомтеся з умовами рефінансування кредитів інших банків, перш ніж звертатися вашої юридичної особи в Райффайзенбанк за даною послугою

Такий позику може бути оформлений за умови:

  • Ведення бізнесу мінімум рік і наявність річного обороту мінімум 450 млн. Руб. на рік;
  • Активи - в регіоні присутності Райффайзенбанку;
  • Компанія, яка б вимагала реструктуризації, характеризується як бізнес з прозорою структурою управління і власності, наявності конкурентоспроможної продукції / послуг, та готовністю надати всю, запитувані банком, відомості про свою діяльність.

Рефінансування споживчих кредитів фізичних осіб

Рефінансування кредиту для фізичних осіб в Райффайзенбанк надається, якщо мова йде:

  • Про іпотеку, оформленої в сторонньому банку під 10,9% річних, терміном до 25 років;
  • Нецільовому кредиті під заставу нерухомості: нова ставка від 17,25% (для з / п клієнтів) на термін до 15 років;
  • Валютної іпотеки: нова процентна ставка буде залежати від категорії позичальника (мінімум 10,5% для зарплатних клієнтів).

Особливістю рефінансування іпотечних кредитів інших банків в Райффайзенбанк буде оформлення на умовах, передбачених для всіх програм іпотеки, що діють в банку.

Особливістю рефінансування іпотечних кредитів інших банків в Райффайзенбанк буде оформлення на умовах, передбачених для всіх програм іпотеки, що діють в банку

Скористайтеся рефінансуванням валютної іпотеки інших банків для фізичних осіб в Райффайзенбанк

До них відносяться:

  • Сума: до 26 млн., При цьому доступний кредитний ліміт не повинен перевищувати 85% від вартості заставного майна;
  • Позичальником / созаемщиками може стати громадянин будь-якої країни, з постійною / тимчасовою реєстрацією, з проживанням і місцем роботи в регіоні присутності банку в віці від 21 року до 65 років (до моменту виплати);
  • Дохід і стаж підтверджується документально;
  • Участь співпозичальників - допустимо, вимоги до них аналогічні вимогам до позичальників;
  • Нерухомість повинні відповідати вимогам банку (оцінка його експертом - обов'язково), з оформленням заставної заставної після рефінансування;
  • Кредитна історія повинна бути гарною, допускається наявність ще 1 чинного іпотечного кредиту;
  • Предмет застави повинен перебувати у власності заручника, без обтяження і не використовуватися третіми особами (здача в оренду неприпустима).

Кредитний калькулятор

Допоможе переконатися у власній вигоді при рефінансуванні кредиту в Райффайзенбанк калькулятор, який прорахує нові умови виплати позики (відсотки по новому позиці, розмір переплати, підсумкова сума після повного погашення).

висновок

Такі основні правила рефінансування кредиту в Райффайзенбанк, як споживчого, так і іпотечного. При наявності невигідних позик в інших банках потенційний клієнт може звернутися в Райффайзенбанк для змін умов кредитування і зниження фінансового навантаження, попередньо провівши розрахунки за допомогою кредитного калькулятора.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online