Програма для розрахунку іпотечних кредитів Ощадбанку, ВТБ, Россельхозбанка з урахуванням дострокових погашень

  1. Програма для розрахунку кредиту будь-якого типу
  2. ЗРУЧНИЙ і ТОЧНИЙ ГРАФІК ПЛАТЕЖІВ
  3. КАЛЬКУЛЯТОР ДОСТРОКОВОГО ПОГАШЕННЯ ІПОТЕКИ І ЗМІНИ ВІДСОТКОВОЇ СТАВКИ.
  4. РОЗРАХУНОК вигідно дострокового погашення
  5. ОБЛІК РОЗРАХУНКІВ ЗА безліч КРЕДИТІВ І ПОЗИК
  6. ЗРУЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ І ТОЧНІСТЬ РОЗРАХУНКІВ.
  7. ЕКСПОРТ ДАНИХ
  8. Вибір найбільш вигідної ПОЗИКИ
  9. Корисне по темі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредитний калькулятор дострокових погашень - це спеціальна програма для розрахунку, ведення та обліку ваших кредитів.
Ви можете завантажити програму з засланні . На даний момент калькулятор тільки для Ipad і iPhone, проте скоро з'являться версії додатка для мобільних телефонів на платформах Android і Windows 8 або також доступна для використання онлайн версія калькулятора з достроковими погашеннями .
Як і багато жителів Росії, я є власником кредиту славного банку ВТБ 24. Мені незручно було кожного разу заглядати в графік і заходити в Телебанк, перевіряючи, скільки я винен банку або шукати калькулятор позик в інтернеті.

Я вирішив розробити калькулятор c достроковими погашеннями спочатку для себе. Як позичальник, я хотів мати завжди під рукою графік платежів. Коли у мене з'являлися зайві кошти, я думав, чи потрібно робити дострокові погашення за кредитом і наскільки це вигідно. Тепер я знаю, що зробивши дострокове погашення на 100 тис. Рублів, я заощаджу ще 100 тис. Рублів. І це мені допомагає дізнатися мій кредитний калькулятор .

Кредитний калькулятор - ваш надійний помічник при розрахунку кредитів. Додаток легко розрахує ваш кредит врахуванням змін відсоткової ставки і дострокових погашень. Це одне з тих додатків, що завжди повинні бути у вас під рукою.
Якщо ви вже платите кредит або хочете взяти кредит на квартиру або на автомобіль, програма допоможе отримати відповідь на важливі для вас питання:

  • Скільки ви переплачуєте банку у вигляді відсотків?
  • Скільки становить щомісячний платіж за позикою?
  • Скільки ви можете заощадити, зробивши достроковий платіж?
  • Коли ви закінчите платити, якщо будете робити дострокові платежі?

Основні можливості програми:

Програма для розрахунку кредиту будь-якого типу

Програма підходить для розрахунку автокредиту, споживчого та студентського позик, а також для розрахунку позик будь-якого іншого типу.
Для іпотеки можливий вибір типу платежів - ануїтетних або диференційованих платежів. Формула, яка використовується для розрахунку позик однакова в незалежності від типу кредиту і використовується в будь-якому московському банку
Програма підходить для розрахунку автокредиту, споживчого та студентського позик, а також для розрахунку позик будь-якого іншого типу

ЗРУЧНИЙ і ТОЧНИЙ ГРАФІК ПЛАТЕЖІВ

На графіку можна без зусиль визначити вихідні дні, по графіку завжди можна зрозуміти скільки і коли ви повинні заплатити. Якщо платіж припадає на вихідний, то воно відзначений червоною зірочкою.
За графіком можна дізнатися, як впливають дострокові погашення і зміна процентної ставки на суму щомісячного платежу.
На графіку можна без зусиль визначити вихідні дні, по графіку завжди можна зрозуміти скільки і коли ви повинні заплатити

КАЛЬКУЛЯТОР ДОСТРОКОВОГО ПОГАШЕННЯ ІПОТЕКИ І ЗМІНИ ВІДСОТКОВОЇ СТАВКИ.

Програма дозволяє враховувати всі дострокові погашення за кредитом і зміни процентної ставки. Ви завжди будете знати, скільки потрібно заплатити і яким буде новий платіж, якщо ви внесете достроково певну суму по кредиту. Додавання дострокового погашення проводиться на вкладці «Дострокові погашення». Існує 3 основні варіанти дострокового погашення.

  1. Платіж в зменшення суми позики
  2. Зміна процентної ставки
  3. Платіж в зменшення терміну вилати

Платіж у зменшення суми кредиту - при даному типі платежу при достроковому погашенні зменшується сума основного боргу, а отже зменшення щомісячного платежу по кредиту . Якщо ви зробили дострокове погашення, наприклад, в березні, то сума квітневого платежу не змінюється. А ось травневий платіж вже буде менше. Більш докладно про розрахунок в статті .
Зміна процентної ставки по кредиту - при даному типі достроково погашення відбувається зміна процентної ставки по позиці. Даний тип актуальний, якщо у вас, наприклад, іпотека на новобудову і ви берете участь в пайовому будівництві. Банк зазвичай дає іпотеку під один відсоток до отримання прав власності на квартиру. Після отримання прав власності процентна ставка зменшується. За допомогою даного типу платежу можна розрахувати іпотеку з плаваючою процентною ставкою і ставкою prime rate (Даний тип позики можна отримати в Райффайзенбанку або Банку Москви наприклад).
Платіж в зменшення терміну - даний тип дострокового погашення дозволяє розрахувати графік платежів, коли при достроковому погашенні сума основного боргу не змінюється. Замість цього зменшується термін кредиту і ви можете дізнатися, коли ви закінчите платити кредит, якщо достроково внесете певну суму кредиту.
Більш докладно про формулах розрахунку в даному випадку в статті Розрахунок дострокового погашення зі зменшенням терміну.
Більш докладно про дострокове погашення Розрахунок дострокового погашення аннуитетного кредиту

РОЗРАХУНОК вигідно дострокового погашення

У разі дострокового погашення відбувається зменшення суми відсотків, які ви платите банку за весь термін.
Для кожного дострокового погашення програма розрахує, скільки ви зекономили при достроковому внесення частини кредиту.
Значення економії по кредиту розраховується як різниця «Загальна сума відсотків до дострокового погашення - Загальна сума відсотків після дострокового погашення»

ОБЛІК РОЗРАХУНКІВ ЗА безліч КРЕДИТІВ І ПОЗИК

Кредитний калькулятор з достроковим погашенням дозволить вам зберігати інформацію по всім вашим позиками, завантажувати потрібний займ і переглядати збережений займ. Після введення параметра позики і його розрахунку потрібно натиснути кнопку «Зберегти». Ваш поточний позику і все дострокові погашення по ньому будуть збережені в пам'яті пристрою. Надалі ви зможете завантажити ваш розрахунок на формі «Розрахунок». У правому верхньому куті є кнопка, при натисканні на яку з'являється список всіх ваших можливих позик. Для завантаження збереженого розрахунку натисніть кнопку з синьою стрілкою поруч з потрібним вам кредитом. При цьому відбудеться подгузка обраного кредиту в поля форми і його розрахунок. Видалення елементів зі списку позик можливо по горизонтальному свайпа або при натисканні кнопки редагувати на панелі праворуч.

ЗРУЧНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ І ТОЧНІСТЬ РОЗРАХУНКІВ.

Програма відрізняється від подібних зручним, барвистим і інтуїтивно зрозумілим призначеним для користувача інтерфейсом. Точність розрахунків перевірена банківськими фахівцями провідних банків. Тестування програми проводилося висококваліфікованими фахівцями з тестування. Можливість втрати даних і крешей практично виключена. Результати розрахунку збігаються з результатами розрахунку більшості кредитних калькуляторів, опублікованих на сайтах банків (Ощадбанку, ВТБ 24, Альфабанк, Промсвязьбанка і т.д.).

ЕКСПОРТ ДАНИХ

Програма дозволяє відправити графік платежів і основні параметри позики по електронній пошті. Надалі ви зможете роздрукувати лист і ці дані завжди будуть у вас під рукою.
Щоб здійснити експорт даних, потрібно перейти навкладку «Графік платежів» і натиснути кнопку експорт в правому верхньому куті. При цьому відбудеться формування письма, в якому містяться всі параметри обраного позики. Якщо у вас пошта не налаштована, видасться повідомлення про помилку. Потрібно перейти в настройки пошти і правильно налаштувати обліковий запис.

Вибір найбільш вигідної ПОЗИКИ

Ви можете сміливо розрахувати і зберегти два варіанти розрахунку позики на одну і ту ж суму і ставку, але з різними способами погашення. Напишіть суму відсотків і ануїтетний платіж по кожному зі збережених позик, порівняйте і виберіть найбільш вигідний для вас займ. Порівняння позик потрібно проводити по параметру загальна переплата, який складається із суми відсотків, комісій та страховки.
Дострокові погашення просто зменшують суму переплати. На жаль програма не підтримує поки розрахунки з пластикових карт ( кредитній карті Кукурудза , Ренесанс і ін. Банків)
Відео з описом роботи програми можна переглянути за посиланням з Youtube .

Корисне по темі

Копіювання матеріалів з сайту без згоди автора заборонено. Більш детально на http://mobile-testing.ru/rules

Скільки становить щомісячний платіж за позикою?
Скільки ви можете заощадити, зробивши достроковий платіж?
Коли ви закінчите платити, якщо будете робити дострокові платежі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online