Кредитний калькулятор ОТП Банку для фізосіб онлайн

  1. Що пропонує ОТП?
  2. Вимоги до позичальників і необхідні документи
  3. Як погашати?
  4. Інформація про ОТП-банку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ОТП Банк - дочірня структура однойменної банківської групи, підконтрольна угорському OTP Bank ОТП Банк - дочірня структура однойменної банківської групи, підконтрольна угорському OTP Bank. У своїй діяльності банк робить упор на POS-кредитування, карти з лімітом, залучення коштів фізосіб у внески. Банк бере активну участь у валютних операціях, на фондовому ринку. Кредитні програми банку - це понад 5 видів позик готівкою для фізичних осіб, більше 15 магазинів-партнерів, в яких надаються позики на покупку товарів. Отримати онлайн-розрахунок по кожному з продуктів можна в кредитному калькуляторі ОТП-банку.

Що пропонує ОТП?

Потенційний клієнт ОТП-банку може вибрати на свій розсуд одну з споживчих програм. Так, наприклад, займ «Стандарт» видається на суму від 76 до 500 тис. Руб., А терміни надання варіюються від 12 до 48 міс. Переплата в процентах залежить від платоспроможності клієнта і його кредитної історії, мінімум - 30,9% річних. Подати заявку в ОТП банк можна на нашому сайті тут .

«Експрес» - це споживчу позику, що видається протягом 30-40 хвилин по одному документу. По ньому можна позичити від 15 до 75 тис. Руб., А термін кредитування не перевищує 3-х років. Переплата тут буде найвищою. Мінімальна ставка дорівнює 42,9% в рік.

Мінімальна ставка дорівнює 42,9% в рік

Продукт «Діловим людям» розроблений спеціально для ІП і нотаріусів, яким недоступні звичайні види споживчі кредити. З цього продукту можна взяти в борг від 15 до 200 тис. Руб. на термін до 4-х років. Відсотки складуть 34.9% в рік.

Пільгову позику «Свої люди» розроблений відразу для декількох категорій позичальників: постійні клієнти банку, перевірені позичальники і власники зарплатних карт. По ньому можна отримати від 55 до 750 тис. Руб. терміном до 60 міс. Переплата складає мінімум 28,9% річних.

Кредит «Корпорація привілей» - це позика на пільгових умовах для співробітників схваленого банком списку компаній. За цією позикою буде сама низька переплата - від 15,9% на рік, а сума надання варіюється від 75 до 750 тис. Ця позика видається строком на 5 років, а оформлення відбувається прямо на робочому місці позичальника.

Крім видачі споживчих позик готівкою, ОТП-банк є одним з лідерів POS-кредитування. Оформити товари і послуги в кредит через ОТП банк можна в таких великих регіональних магазинах, як DNS, Багато меблів, ювелірна мережа 585, Зв'язковий, Адамас, Евросеть, Алеф і т.д. Також в магазинах-партнерах видаються кредитні карти: «Хвилинна справа», «готівкові за 15 хвилин».

При такому різноманітті доступних позик дуже складно вибрати відповідний продукт. Визначитися з вибором допоможе кредитний калькулятор ОТП-банку.

За допомогою кредитного калькулятор ОТП-банку можна оперативно і достовірно скласти графік виплат за всіма видами позик в банку, а також тверезо оцінити власні шанси на отримання певної позики.

Калькулятор споживчого кредиту ОТП-банку дозволить дізнатися всі параметри обраного позики в докладному звіті. Тут можна подивитися суму щомісячного платежу, переплату за весь термін користування коштами і т.д.

Користуватися програмою досить просто: вставте дані кредиту у відповідні поля, натисніть кнопку «Розрахувати». Розрахунок кредиту в ОТП-банку дозволить скорегувати суму позики і щомісячного внеску виходячи з достатку і можливостей позичальника.

Вимоги до позичальників і необхідні документи

Потенційний клієнт ОТП-банку - це громадянин РФ у віці від 21 року до 65 років з постійною реєстрацією в регіоні присутності офісів банку. За деякими видами позик вік здобувача повинен бути від 23-25 ​​років.
Ви можете подати заявку на кредит в ОТП банк прямо тут:

Кредит готівкою від ОТП банку

Ліцензія ЦБ РФ №2766

  • Можливість отримати від 60 000 до 1 млн рублів на термін від 1 до 5 років
  • Відсоткова ставка від 11.5% річних;
  • Мінімальний пакет документів для оформлення
  • Вік потенційного позичальника 21-65 років;
  • Високий відсоток схвалення

Для оформлення кредиту потрібно зібрати і представити встановлений ОТП-банком пакет документів:

  1. Оригінал і копія паспорта
  2. ІПН позичальника
  3. ІПН роботодавця
  4. При позику на суму від 200 тис. Рублів доведеться принести ще довідку 2НДФЛ і копію трудової книжки / контракту. Копії повинні бути завірені роботодавцем.

Пенсіонерам досить уявити паспорт, пенсійне посвідчення та рахунок-виписку з банку або довідку з ПФР про розмір призначеної пенсії.

Як погашати?

Позичальник повинен виконувати свої кредитні зобов'язання перед банком за допомогою своєчасного зарахування грошових коштів на спеціальний рахунок. А банк, в свою чергу, буде списувати їх в рахунок погашення місячного платежу відповідно до графіка. Внести гроші на рахунок позичальник може одним із таких способів:

  • Перекладом з іншої банківської організації за номером рахунку та реквізитами
  • У відділенні, офісі і підрозділі ОТП банку, якщо є
  • У ПВН і банкоматах банку, якщо є
  • У терміналах QIWI

Важливо відзначити, що в кредитному договорі є дуже дивний нюанс, згідно з яким зарахування коштів має здійснюватися позичальником в тому населеному пункті, який вказаний як місто проживання в кредитному договорі.
Читайте також: Процедура і порядок дострокового погашення в ОТП банку
Позичальники ОТП-банку, що прострочили платіж, прирікають себе на серйозні витрати, адже банк штрафує таких боржників неустойкою (20% річних нараховуються на суму основного боргу за кожен прострочений день)

Інформація про ОТП-банку

Ліцензія: № 2766 Керівник: Чижевський Ілля Петрович Адреса: 125171, г. Москва, Ленінградське ш., Д. 16а, стор. 1 Телефони: 8 800 100-55-55 Сайт: www.otpbank.ru Копіювання матеріалів з сайту без згоди автора заборонено. Більш детально на http://mobile-testing.ru/rules

Що пропонує ОТП?
Що пропонує ОТП?
Як погашати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online