Кредити Газпромбанку в 2019 році


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Цього року кред-вання в Газпромбанку буде пропонуватися за трьома напрямками: житлове, споживче та автокредитування. Розглянемо ці напрямки більш докладно.

Чим відрізняються всі ці програми? Вони мають різні цілі видачі грошових коштів, і саме від ваших цілей будуть залежати основні параметри кредиту, такі як - максимально можлива сума, терміни повернення, діючі процентні ставки, необхідність надання застави або оформлення страховки.

Може бути оформлена на придбання житла на первинному або вторинному ринку, на придбання житла, що перебуває у власності банку, на поліпшення умов, покупку житла або ремонт квартири, а також для рефінансування вже наявної іпотеки.

Процентні ставки починаються від 10,5% річних, мінімальний початковий внесок від 10%. Максимальна сума позики - 45 млн. Рубл., Період кредитування - до 30років. Для додаткової інформації дивіться тут.

Зараз тут діє пільгова програма з державною підтримкою для сімей, в яких народилася друга або третя дитина після 1 січня 2018 року. Для них буде доступно кредитування під ставку від 6% річних на пільговий період, обов'язковий авансовий платіж від 20%, детальні умови описані в цієї статті.

Оформляються на період до 7 років, початковий внесок від 15%. Відсоткова ставка від 12,75% річних, максимальна сума позики - 4,5 млн. Рубл. Діють спеціальні акції на деякі марки автомобілів.

Зверніть увагу: авто вітчизняного виробництва можна придбати з кредит тільки на 3 роки, перший внесок від 15% доступний тільки для придбання машини у компанії-партнера, для інших випадків ПВ складе від 20%. Детальні умови ви знайдете в цієї статті.

  • споживчі кредити

Видаються на суму від 50 тис. До 3 млн. Рубл. Максимальний період кредитування - 7 років, процентна ставка починається від 13,4% річних. У разі відмови від особистого страхування діє надбавка в розмірі 3 п.п.

Якщо клієнт належить до категорії військовослужбовців, які складаються в НІС, то він зможе отримати кошти до 500 тис. Рублів на період до 3 років під фіксований відсоток. Є можливість підтвердження доходу довідкою за формою банку або випискою з зарплатного рахунку будь-якого банку.

З додаткових переваг відзначимо можливість вибору типу платежів: аннуїтетниє або диференційовані. Перші підходять тим, хто хоче платити строго за графіком заздалегідь відому однакову суму, а другий ідеальний для тих, хто планує дострокове погашення.

  • рефінансування

Ця послуга йде окремою категорій. Призначена вона для переоформлення кредитів від інших компаній в Газпромбанку. Наприклад, якщо у вас є кілька позик під невигідні умови, ви зможете об'єднати їх тут під знижену ставку, тим самим знизивши переплату.

  1. Для споживчих кредитів пропонують: сума до 3 мільйонів рублів, ставка від 10,8% до 11,9%, договір можна укласти на термін до 84 місяців. Йде надбавка при відмові від страхування +2,3 п. П. До базової ставки. Важливо: відсоток від 10,8% річних діє при подачі анкети до 31 березня 2019 року по акції.
  2. Для іпотеки: відсоток від 10,5%, термін кредитування - до 30 років, сума варіюється від 500 тис. До 20 млн. Руб.

Для розрахунку платежу скористайтеся онлайн-калькулятором:

Дізнайтеся більше про пропозиції по кредитах від Газпромбанку в 2019 році у фахівців банку в будь-якому з відділень або по телефону 8 (800) 100-07-01, подати заявку можна на сайті gazprombank.ru

Чим відрізняються всі ці програми?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online