Державний автокредит: поради юристів від VitaAuto

  1. У чому суть автокредитування з держпідтримкою?
  2. Умови реалізації програми в 2018 році
  3. Програма «Перший автомобіль»: купуємо машину в VitaAuto
  4. Програма «Сімейний автомобіль»
  5. Як оформити автокредит з державною підтримкою?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сформована в останні роки в нашій країні економічна ситуація стала однією з причин падіння попиту в різних сегментах ринку, зокрема, багато росіян відклали на невизначений термін придбання нового автомобіля. З метою підтримки купівельної спроможності населення і вітчизняного автопрому, держава реалізує програму пільгового автокредитування. Вона почала діяти ще в 2009 році і з невеликою перервою продовжує працювати аж до теперішнього часу.

Державний автокредит вже встигли оцінити не тільки в теорії, а й на практиці багато наших співвітчизників.

У чому суть автокредитування з держпідтримкою?

Що таке автокредит з державним субсидуванням і чим він відрізняється від звичайних позик та інших продуктів кредитних організацій? Ключова відмінність полягає в тому, що її учасники можуть скористатися позиковими засобами тільки для придбання нового авто, зібраного на російських підприємствах. Також можуть бути встановлені обмеження за розміром позики - він не може бути більше 1 мільйона 450 тисяч рублів. Держава готова взяти на себе погашення частини позикових коштів. Розмір державної допомоги становить 2/3 ставки рефінансування Центробанку, що діє на момент видачі кредиту. Виходячи з умов банку покупцям авто залишається виплатити різницю між кредитною ставкою за договором і частиною державної допомоги. В середньому, це складає від 6 до 9% річних.

З початку поточного року список автомобільних брендів, які беруть участь в програмі, значно розширився, тепер в нього входять всі ТЗ, що випускаються на російських заводах. Йдеться про позашляховики, легкових авто, вантажівках і мікроавтобусах, вагою не більше 3,5 тонн.

Приємним доповненням програми стала можливість отримання разової знижки, яка складає 10% від вартості транспортного засобу. Завдяки цьому бонусу, покупка довгоочікуваного авто стає ще більш доступною і приємною. Скористатися державної допомоги сьогодні можуть російські громадяни, які планують купити своє перше авто, а також сім'ї з двома і більше неповнолітніми дітьми.

Умови реалізації програми в 2018 році

Отже, як отримати автокредит з державним субсидуванням? На початку 2018 року Мінпромторг позначив наступні умови участі в програмі:

  • Проект розрахований тільки на громадян Російської Федерації, при цьому видаватися кредит може тільки в рублях.
  • З кожним роком максимальна вартість авто збільшується на кілька сотень тисяч. І якщо на початку дії програми машина повинна була мати ціну не менше 750 000, то поступово ця цифра зросла до одного мільйона, а пізніше до 1 мільйона 450 тисяч рублів.
  • Початковий внесок по кредиту дорівнює 20% від суми вартості машини.
  • Об'єкт купівлі-продажу не повинен стояти на обліку в ГИБДД, вік машини не може перевищувати одного року.
  • Максимальний термін, на який можна оформити кредит становить 36 місяців.
  • Машина повинна купуватися в салонах офіційних представників брендів - учасників програми;
  • Держава не виплачує компенсацію готівкою, при цьому фінансова підтримка поширюється тільки на термінові відсотки по кредиту.

Для оформлення автокредиту з державною підтримкою, російські автолюбителі можуть звернутися в представництва ВТБ24, Сбербанк, Газпромбанк і Россельхозбанк. C ними активно співпрацює салон VitaAuto. Дізнатися про те, які машини беруть участь в програмі, отримати детальну інформацію видачі позики і розрахувати його повну вартість можна не тільки в офісах банків, але і на нашому офіційному сайті.

Програма «Перший автомобіль»: купуємо машину в VitaAuto

Даний проект був створений спеціально для тих росіян, які ще тільки замислюються про покупку свого першого авто. Ключовою вимогою програми «Перший автомобіль» є умова, що полягає в тому, що позичальник раніше не повинен бути власником транспортного засобу. При цьому, допускається мати мопед або мотоцикл.

Розраховувати на отримання субсидії не можуть неповнолітні громадяни, а також особи, які досягли пенсійного віку. На її реалізацію з федерального бюджету виділено близько 6 мільярдів рублів, що за попередніми прогнозами дозволить підвищити попит на машини вітчизняного складання більш ніж на 100 000 одиниць. Позичальники, скориставшись даною пропозицією, можуть розраховувати на отримання знижки при покупці авто в розмірі десяти відсотків від його вартості. Детальніше ознайомитись з умовами отримання автокредиту з держпідтримкою можна за посиланням - https://vita-auto.ru/gos_credit/

Програма «Сімейний автомобіль»

Для тих росіян, які з різних причин не можуть стати учасниками проекту «Перший автомобіль», уряд країни передбачив ще одну можливість отримання держдопомоги на покупку авто. Програма субсидування «Сімейний автомобіль», розроблялася спеціально для тих громадян РФ, які хотіли б стати власником власного авто і, при цьому, виховують двох і більше дітей віком до вісімнадцяти років.

Також в проекті можуть брати участь сім'ї, чиї діти навчаються в денних відділень ВНЗ або солдатами-срочнікамі.Условія участі в проекті «Сімейний автомобіль» гранично прості:

  • Наявність в сім'ї як мінімум двох неповнолітніх дітей;
  • Позичальник повинен бути старше 18 років і молодше 65 років;
  • Постійне місце роботи і трудовий стаж понад 3 роки;
  • Громадянств РФ.

Умови видачі кредиту розрізняються залежно від банківської установи.

Як оформити автокредит з державною підтримкою?

Що таке автокредит з державним субсидуванням ми розібралися, залишилося зрозуміти, що потрібно, для того щоб взяти участь в проекті і як відбувається отримання субсидії. Нічого складного в цій процедурі немає. Як правило, видача кредиту займає мінімум часу, для його отримання необхідно:

  • Вибрати автомобіль;
  • Заповнити кредитну заявку;
  • Зібрати і передати банківського експерта необхідний пакет документів;
  • Дочекатися позитивного рішення банку;
  • Підписати договір позики, вирішити питання з початковим внеском.
  • Отримати авто.

Наш автосалон VitaAuto пропонує кредитування з державною підтримкою. Співпраця з провідними банками дозволяє вирішити всі проблеми, а також підібрати кращу пропозицію. Ми добре знаємо про "болях" клієнта і готові прийти на допомогу.

У чому суть автокредитування з держпідтримкою?
У чому суть автокредитування з держпідтримкою?
Що таке автокредит з державним субсидуванням і чим він відрізняється від звичайних позик та інших продуктів кредитних організацій?
Як оформити автокредит з державною підтримкою?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online