Автокредит в банку Радянський - Позики Онлайн

  1. Про банк
  2. умови
  3. Програми і тарифи
  4. Вимоги до позичальника
  5. Пакет документів
  6. Як оформити і отримати автокредит у банку Радянський
  7. Відео: Про послуги банку
  8. Вимоги до транспортного засобу
  9. Страхування
  10. способи погашення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автомобілі давно стали не предметом розкоші, а дійсною необхідністю. Особливо для жителів великих міст, де час на поїздки витрачається багато. Банки активно стимулюють покупку автомобілів, пропонуючи різноманітні програми автокредитування. Однією з кредитних організацій, де можна взяти позику під заставу авто - банк Радянський.

Про банк

Банк Радянський - відносно невелика фінансова установа, яке було засноване в 1990 році в Вологді. З 2001 року кредитна організація змінила «прописку» на Санкт-Петербург і почала розвивати власну мережу продажів. Головним чином відділення банку розташовані в Північно-Західному і Центральному федеральних округах.

Характер бізнесу банку універсальний, але увагу головним чином приділяється роботі з фізичними особами. Їм доступні банківські карти, вклади, кредити, обмін валюти та інші послуги. Корпоративних клієнтів у кредитної установи небагато.

Серед них були помічені такі групи компаній, як:

  • Ginza Project;
  • GlobalPoint;
  • Далпорт.

У 2019 банк зіткнувся з проблемами, які привели до нестійкого фінансового становища кредитної організації. У жовтні 2019 року ЦБ направив до фінансової установи тимчасову адміністрацію. До початку 2019 року офіційний санатор так і не був оголошений, хоча в ЗМІ є інформація, що їм все швидше стане Ренесанс Кредит.

умови

В кінці 2019 року суттєво змінилися умови автокредиту банку Радянський. Тепер клієнти можуть придбати тільки старий автомобіль російського або іноземного виробництва.

Початковий внесок по кредиту складе не менше 10%. Він залежить від обраної програми кредитування, бажання і фінансового стану клієнта. Його необхідно буде внести в касу автосалону-партнера при оформленні угоди. Без початкового внеску взяти кредит не вийде. Максимально зайняти вийде до 3 млн рублів.

Термін кредитування може становити від 2 до 5 років. При цьому позичальник може оплатити кредит достроково і отримати перерахунок відсотків. Ніяких штрафних санкцій за це не передбачено. Це дозволяє оформити позику на більший термін і при можливості розрахуватися швидше, заощадивши на переплату.

Важливо! Автокредит є цільовою позикою. Його не можна направити на вирішення інших завдань, окрім тих, що вказані в договорі. Придбати машину можна тільки в автосалонах-партнерах. Купівля авто у приватної особи в рамках програми неможлива.

Відмітна риса умов банку можливість гнучко підібрати необхідні програми страхування. Без додаткових відсотків клієнт може відмовитися від страхового захисту життя і здоров'я. Також допускається оформлення позики без поліса КАСКО. Правда, процентна ставка за такої умови виросте на 3 процентних пункти.

Таблиця. Основні умови автокредитування.

Терміни кредитування 2-5 років Суми 200 тисяч - 3 млн рублів Початковий внесок Від 10% Дострокове погашення Без штрафних санкцій Страхування За вибором позичальника Забезпечення Застава придбаного автомобіля

Програми і тарифи

В даний час в банку працюють дві програми кредитування. Обидві вони призначені для покупки уживаного автомобіля в акредитованих автосалонах. Відмінності полягають головним чином в обов'язки позичальника купувати поліс КАСКО на автомобіль, що купується і процентних ставках.

При оформленні кредиту з полісом КАСКО можна отримати позику під 26,4%. Якщо ж від страхування автомобіля відмовитися, то річна ставка збільшиться до 29,4%. Інші параметри позички не зміняться, за винятком розміру початкового внеску. Мінімально при програмою з КАСКО він становить 20%, а без страхування авто - 10%.

Особисте страхування на тарифи банку не впливає. Додаткові комісії за видачу коштів або розгляд заявки не стягуються.

Програма Ставка Розмір початкового внеску Автокредит на машини з пробігом з КАСКО 26,4% Від 20% Автокредит на машини з пробігом без КАСКО 29,4% Від 10%

Вимоги до позичальника

Банк Радянський відрізняється досить лояльними вимогами до позичальників. Отримати позику можуть не тільки працюють за наймом громадяни, а й індивідуальні підприємцями. Вік позичальника з урахуванням терміну автокредиту повинен складати від 21 до 70 років. Це дозволяє користуватися кредитування навіть працюючим пенсіонером, що зустрічається нечасто.

Оформити кредит зможуть тільки громадяни Росії, які мають постійну реєстрацію в регіоні, де працює відділення банку.

Стаж на останньому місці у позичальника повинен бути більше 3 місяців, а рівень доходу повинен дозволяти обслуговувати кредит. Критерії оцінки платоспроможності клієнта банк не розкриває.

Таблиця. Вимоги до позичальників.

Вік 21-70 років Реєстрація В регіоні обслуговування банку Стаж Від 3 місяців Рівень доходу Достатній для обслуговування кредиту

Пакет документів

Для оформлення автокредиту в банку Радянський потрібно зібрати досить невеликий пакет документів. У нього обов'язково входять паспорт і водійські посвідчення всіх осіб, які будуть допущені до управління об'єктом придбання автомобілем.

У нього обов'язково входять паспорт і водійські посвідчення всіх осіб, які будуть допущені до управління об'єктом придбання автомобілем

Правила надання грошей в компанії. Читайте статтю, займ Раша .

МФО, які видають позику через Контакт миттєво. Дізнайтеся за посиланням .

Якщо сума кредиту перевищує 1 млн рублів, то треба буде підтвердити документами розмір свого доходу. Для цього можна подати довідку з місця роботи за формою 2НДФЛ або будь-який інший. Індивідуальні підприємці дохід підтверджують, представляючи замість довідки податкову декларацію.

Важливо! Чоловіки до 27 років повинні підтвердити вирішення питання із закликом до збройних сил, представивши військовий квиток.

Як оформити і отримати автокредит у банку Радянський

Отримання кредиту досить проста процедура. Необхідно ознайомитися з умовами кредитування, представленими на сайті і заповнити форму для зворотного дзвінка. Після цього з клієнтом зв'яжеться представник кредитної організації і обговорить всі деталі угоди. Потім можна збирати необхідний комплект документів.

Зібравши всі документи, потенційний позичальник відправляється в банк або домовляється на зустріч з представником і передає йому заявку, а також повний комплект паперів. Розглянувши всі документи банк виносить остаточне рішення по кредиту, після чого клієнт може їхати в автосалон і вибирати підходящу машину.

В автосалоні треба буде внести попередню оплату, згідно з домовленістю з банком і підписати договір купівлі-продажу. При необхідності там же можна укласти договір страхування за програмою КАСКО. Ці документи передаються в банк, який здійснює оплату решти вартості кредиту.

Відео: Про послуги банку

Вимоги до забезпечення

Забезпеченням по автокредиту буде служити автомобіль, що купується. За погодженням з кредитною організацією його необхідно буде застрахувати від угону або пошкоджень. ПТС на транспортний засіб після всіх реєстраційних дій передається в банк. Це гарантує, що клієнт не продасть і не подарує машину в той час, поки вона знаходиться в заставі.

Вимоги до транспортного засобу

До автомобілів, що купуються за допомогою програми кредитування, банк пред'являє певні вимоги. Купити можна тільки автомобіль з пробігом не старше 10 років, при цьому до країни виробнику машини додаткових вимог не висувають. Це дозволяє купувати як нові, так і старі авто.

У поганому стані машину через банківську організацію придбати не вийде. Це пов'язано з тим, що вона буде служити гарантією повернення коштів.

Страхування

Великим плюсом банку Радянський є гнучкий підхід до страхування. Позичальник може відмовитися від КАСКО або страхування життя. При цьому якщо не купувати поліс КАСКО, то ставка буде збільшена на 3%, а при відмові від страхування життя - залишиться незмінною. Це дозволяє істотно економити на оплаті послуг страхових компаній.

способи погашення

Оплачується автокредит від банку Радянський рівними ануїтетними платежами. При цьому можна в будь-який момент погасити позику достроково повністю або частково, написавши відповідну заяву. При порушенні строків внесення платежу будуть нараховуватися штрафні санкції за ставкою 20% річних.

Здійснити платіж можна особисто в касі або відправивши безготівковий переказ за реквізитами, вказаними в документах. Важливо при цьому розуміти, що банківські платежі йдуть досить довго і їх краще вносити заздалегідь, щоб не допустити прострочень і штрафів.

Таблиця. Способи погашення, строки зарахування коштів і комісії.

Спосіб оплати Термін зарахування Комісії Каса Протягом робочого дня, зазвичай не більше 1 години Немає Переклад з іншого банку До 5 робочих днів За тарифами банку-відправника

Автокредити від банку Радянський підійдуть тим, хто хоче купити стару машину в кредит на зрозумілих і простих умовах. Гнучка політика щодо страхування робить продукти кредитної організації ще більш цікавими.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online