Автокредит під заставу автомобіля - автоломбард

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Є таке «фінансова установа» - автоломбард, що працює по нехитрій схемі Є таке «фінансова установа» - автоломбард, що працює по нехитрій схемі. Хочете отримати конкретну суму грошей? Немає нічого простіше - віддайте в заставу наявний автомобіль! У Росії такі ломбарди діють вже пару десятків років, а в США і Європі - 50-60 років. У автоломбарду, по крайней мере, в більшій частині з них, в заставу не візьмуть машину, на частку якої випадали серйозні ДТП. Хоча таку машину автоломбард може викупити, але ціна навряд чи буде приємною для продавця. Викуповують подібні заклади і старі автомобілі.

Виходить, що автоломбард може не тільки видати позику під заставу машини, але і викупити стару або биту машину у власника, своєрідна форма автокредитування . Щоб отримати грошовий кредит в автоломбарді, потрібно приїхати на особистому автомобілі в автосервіс ломбарду, де фахівці оглянуть його на предмет мінусів і винесуть оцінку, за якою і буде розрахована позика. Зазвичай кредит видається в розмірі не більше 90% від такої суми, винесеною в результаті оцінки авто. Найчастіше - 70%.

Кожен автоломбард володіє спектром послуг з оцінки машин і прийняття їх у заставу. Більшість з них приймають вітчизняні машини віком 3-5 років та іномарки не старше 10 років. Але перевіряється не тільки технічна складова - фахівці, що працюють в автоломбарді, ретельно вивчать і всі документи на машину: потрібно перевірити їх справжність. Вивчається інформація щодо можливості знаходження автомобіля в угоні, в заставі у банку або іншої кредитної організації. Дивляться також на можливість наявності по машині заборгованості перед третіми особами.

Якщо все в нормі і всі документи також в порядку, то машина, що пройшла процедуру оцінки і техогляд, відправляється в заставу, з позичальником оформляють кредит, а машина виявляється на стоянці автоломбарду - закритої і охороняється. Також повинен бути складений акт прийому-передачі в двох примірниках, один з яких отримує на руки позичальник. Тільки потім буде видана обумовлена ​​грошова сума. Коли термін виплати кредиту завершиться, клієнт автоломбарду повинен повернути позичену суму з усіма відсотками, щоб отримати назад свою машину.

Терміновий викуп автомобілів - ще одна сфера діяльності автоломбардів. Машини в цьому випадку також вивчаються на предмет технічного стану, виноситься вердикт про оціночну вартість, після чого клієнтові пропонують вирішити - чи згоден він продати автомобіль за озвученою ціною чи ні. Якщо продавець погоджується, оформляється генеральна довіреність на співробітника ломбарду, а машина викуповується. Проводиться оформлення договору з купівлі-продажу транспортного засобу, який запевнять нотаріус. Потім продавцеві видають гроші, сума яких вказана в договорі.

Викуп машин в автоломбарді - досить вдала процедура, адже займає небагато часу, а машина викуповується за реальною вартістю без будь-якого шахрайства. Коли машина вже викуплена, співробітники ломбарду самі знімають ТЗ з обліку в ГИБДД, завдяки чому продавець економить свій час і не гає нерви, продаючи машину за реальною ціною.

Хочете отримати конкретну суму грошей?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online