Як отримати автокредит в Самарі без офіційного працевлаштування?



Микола запитує ••• 4 роки тому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З самарської пропискою дадуть в кредит автомобіль, якщо офіційно ніде не влаштований?

Відповідає Євгенія, економіст, Креднал.ру •••

Микола, отримати кредит з постійною реєстрацією в Самарі можна без проблем. Основні складності викличе відсутність офіційного працевлаштування. Справа в тому, що надаючи кредит, банки намагаються себе всіляко убезпечити від боржників шляхом перевірки їх кредитної історії, платоспроможності, надійності. Якщо Ви маєте місце постійної роботи, проте не працевлаштовані офіційно, то банк запропонує Вам заповнити довідку з місця роботи за формою певної фінансової установи. Даний документ буде містити Ваші доходи за останні 3-6 місяців, а також підпис і печатка роботодавця. Оскільки довідку не потрібно офіційно реєструвати, а інформація, що надходить в банк конфіденційна, керівники компаній охоче підписують даний документ.
На даний момент Ви можете подати заявку онлайн на отримання автокредиту в Хоум Кредит Банку за програмою « автоманія ». Дане фінансова установа надає можливість отримати фінансові кошти на покупку нового або вживаного автомобіля в розмірі від 50 000 до 500 000 рублів. Процентна ставка по кредиту становить від 21.9% до 29.9% річних. Початковий внесок і поручителі не зажадають, хоча у Вашій ситуації краще потурбуватися про працевлаштованих поручителе з гарною кредитною історією. Термін кредитування становить від одного до чотирьох років.
Для того щоб більш детально познайомитися з вищевказаною пропозицією і оформити онлайн заявку, пропонуємо відвідати розділ «Автокредити» нашого сайту. Дистанційно отримати кредит на покупку автомобіля не вийде. Це цільовий вид кредитування, під час оформлення якого позичальник повинен підготувати певний пакет документів і з ним звернутися до найближчого відділення Хоум Кредит Банку.
Ми щиро бажаємо Вам удачі!


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 5/5 1 - 1 відгуківВідповідь корисний?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online