Як не платити кредит банку - схеми, способи і методики. Переговори з банком по виплаті кредиту та інші прийоми відмови від виплати кредитного боргу


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Не платити по кредиту в наші дні можна досить просто. У царській Росії за борги було прийнято стрілятися. Подекуди це відбувається і тепер. А тепер подумайте - чи варто «прощатися з життям» з борг якого-небудь «душевного» банку? Ці чудові закладу живуть за рахунок процентних ставок, що доходять до 75% річних, а з урахуванням всіх хитрощів, пені та штрафів розмір ефективних процентних ставок доходить до 200% і вище!

Вся їхня робота спрямована на те, щоб вичавити з вас побільше грошей - і неважливо, хто ви: добропорядний платник або злісний боржник. І нехай вас не мучать докори сумління - таких грабіжницьких процентних ставок немає ні в одній країні з нормальною, цивілізованою ринковою економікою!

А тепер про «дзвінках». Співробітники банку будуть вам співчувати, говорити, що дуже шкодують про виниклі у вас проблеми. Не вірте їм. Вони брешуть. Їх єдине завдання - зламати вас, придушити і змусити заплатити. Банк - це величезна машина. І, як у будь-якої машини, у банку немає душі - тільки програма, якої він дотримується. У вас повинно вистачити сил не стати черговим виконаним пунктом цієї програми.

Порівняйте мотивацію - їх і вашу. Співробітникам колекторного центру всього-на-всього потрібно отримати від вас гроші. А вам потрібно вижити. Подумайте над цим.

Як позбутися від кредиту? Якщо вас сильно дістають «дзвінки» - можна просто змінити номер телефону (мова про мобільний). Якщо дзвінки тривають на домашній або робочий телефон, якщо співробітники банку дзвонять вашим родичам і знайомим - саме час наносити удар у відповідь.

По-перше, ваші родичі і знайомі не є учасниками ваших кредитних відносин з банком - тому спілкування з ними на тему ваших кредитів працівників банку або колекторів можна розцінити як протиправне втручання в особисте життя громадян. Це порушує ст. 23 Конституції РФ. Пишіть заяву в прокуратуру.

Співробітники СБ банку або колектори розповідають вашим сусідам і колегам по роботі про наявну у вас заборгованості і про те, що ви злісний неплатник? Пишуть про вас в Інтернеті або на форумах, розклеюють оголошення про вас біля вашого під'їзду? Це незаконно. Ви можете подати позов про захист честі, гідності та ділової репутації. Адже поки немає рішення суду про визнання вас боржником, вся інформація про наявний у вас борг - просто приватна думка окремих осіб, і не більше того.

І судова практика такого роду вже існує. Наприклад, ФАС Волго-Вятського округу в Постанові від 27.03.2009 у справі N А79-3970 / 2008 визнано, що не відповідають дійсності і носять порочить характер відомості, поширені деякими колекторським агентством в телеефірі про наявність заборгованості за договором у позивача, оскільки така заборгованість на момент телеефіру не була підтверджена рішенням суду.

Взагалі, суду, яким так часто лякають вас банкіри і колектори, боятися якраз і не варто. Швидше, до нього потрібно підготуватися. Постарайтеся позбутися від усіх наявних у вас активів - автомобілів, побутової техніки та іншого. Саме ваше майно є головною метою кровососів. Його можна переписати на третіх осіб або просто продати.

Якщо цей етап пройдено вдало, вся увага кредиторів зосередитися на вашій зарплаті. Свіже ноу-хау: оформите у нотаріуса угоду про виплату аліментів на утримання непрацездатних нужденних батьків (при грамотному підході під це визначення можна підвести всіх пенсіонерів). У цьому випадку банк зможе стягувати з вашої заробітної плати не 50%, а всього 33%.

І найголовніше - нічого не бійтеся. Колектори і співробітники банку нічого вам не зроблять. А якщо за кредит в 20 000 рублів банк (з урахуванням пені та штрафів) вимагає з вас 150 000 рублів - йдіть до суду самі. Там швидко стримають апетити знахабнілих «банкірів».

Сьогодні взяти кредит в банку дуже легко. Сервіс дійшов до новітніх сучасних технологій, коли людині навіть не потрібно залишати межі своєї квартири. Ви просто можете оформити кредит на себе через Інтернет, вам привезуть кредитну картку, якою ви можете вільно розпоряджатися.

Також ви можете взяти швидкий кредит практично в будь-якому торговому центрі. Сьогодні видають кредити навіть безробітним людям, яким і дохід-то отримати нізвідки. Загалом, кредити сьогодні роздають часто-густо. Інше питання, скільки відсотків ви за нього заплатите. Так, якщо ви берете 20 000 рублів, то можете повернути не те що 40 000, а всі 60 000. Однак люди не прораховують всі нюанси, вони не розуміють, в яку кабалу можна потрапити, якщо візьмеш один кредит, що криється за усміхненим особами працівників банків.

Отже, ви, звичайно, можете не платити кредит банку в декількох випадках.

Взяли іпотеку. Якщо ви раптом взяли іпотеку, банк дав вам кредит під певний відсоток. Так, все як це прийнято у людей. Прийнято у людей, але не у законодавства. У законі чорним по білому прописано, що ви не повинні платити відсоток банку, якщо взяли кошти під іпотеку. Однак наші люди настільки грамотні і освічені, що не знають того закону за яким живуть. Тому сьогодні ми платимо величезні відсотки, переплачуємо гроші, не знаючи про те, що все давним-давно виплатили. Якщо ви платите за квартиру давно, то зверніться до суду з вимогою зробити вам перерахунок. Після того як це станеться, ви зможете побачити, що переплатили за своє житло, або що віддати вам залишилося зовсім мало грошей.

Материнський капітал. Те ж саме відбувається і з материнським капіталом. Якщо вам залишилося віддати за квартиру в межах 300 000 рублей, ви народжуєте другу дитину, то ви зможете одним внеском погасити всі накопичення.

Шахрайство. Багато людей вдаються до шахрайства, коли не бажають платити за кредитом. Як це зробити? Так, можна зробити все що завгодно, все, на що вистачить вашої фантазії. Зробити щось можна, але інше питання, які наслідки вас за це будуть чекати. Краще не вдаватися до шахрайства, а скористатися іншими, більш дієвими способами. .

Нема грошей! Почніть заробляти прямо зараз без початкового капіталу. Тут скуповують дуже дорого Вашу інтелектуальну власність і авторське право. Напишіть самостійно будь унікальний текст на будь-яку тематику, і вистав його на вільний продаж. Пройдіть швидку абсолютно безкоштовну реєстрацію на найбільшій біржі з продажу текстів «Тextsale» і починайте заробляти прямо з цієї хвилини! Реєструйся по банерах на цій сторінці і відразу приступай до високооплачуваної роботи:

Неліниві користувачі біржі «Текстсейл» заробляють в середньому до 30.000 рублів на місяць, не виходячи з дому. Середня вартість за 1000 букв тексту (це менше половини стандартної сторінки А4) - 1 долар США. Можна встановити ціну і більше на Ваш розсуд. Плюнь на обридлу основну роботу і починай отримувати гроші вже сьогодні, не встаючи з улюбленого дивана! Або зроби собі додатковий заробіток у вільний час. Це не лохотрон, а реальна можливість непогано заробити без вступних внесків. Скільки написав - стільки отримав. Це надійна біржа, заснована більше 10 років тому і має солідну репутацію. Радійте - Ви отримали нову роботу і престижну творчу посаду!

Розмова з дирекцією банку. Поговоріть з керівництвом банку. Якщо у вас гарна кредитна історія, якщо ви завжди виплачували вчасно кошти, а зараз виникла в бізнесі складна ситуація, то можна попросити відстрочити вам платежі. Іншими словами, всі платежі заморожуються на кілька років. Відсоток не збільшується і не зменшується, він залишається рівно таким же, яким і був. Ця домовленість досягається шляхом особистих переговорів підприємця не з менеджерами, а з дирекцією організації. Як правило, до людей, які представляють цінність для банку, директора відносяться лояльно. За кілька років ви зможете накопичити кошти, щоб потім миттєво погасити весь кредит. Варто зазначити, що подібні поступки робляться підприємцям максимум два рази за кілька років їх щільного, тісної співпраці з банком.

Якщо ви все виплатили. Працівники банківської структури дуже часто обманюють людей. Пояснимо на прикладі з реального життя. Один людини, назвемо його Іван, вирішив виплатити банку весь кредит. Він якось узяв у організації в борг 200 000 рублів, сумлінно кожен місяць виплачував не тільки суму, але і відсотки. Іван зателефонував менеджером, запитав, яка сума залишилася у нього для оплати боргу. Дівчина назвала НЕ 150 тисяч (разом з відсотками), як було заявлено по документами, а 185 тисяч рублів. Звідки взялися додаткові 15 000 рублів? Виявляється, за правилами банку кожна людина, яка бажає погасити кредит достроково, повинен виплатити додаткову суму, яка обчислюється з розрахунку тих коштів, які ще не погашено. Для Івана ця сума - 15т.р. Що, ж правилами сперечатися не станеш. Чоловік прийшов у банк, і сплатив всю суму до рубля. Потім він знову зв'язався зі своїм менеджером, яка підтвердила, що чоловік нічого банку більше не повинен. Минуло два роки. На домашню адресу Івана приходить повідомлення про те, що він повинен банку не скільки-небудь, а рівно 200 000 рублів. Так, це не жарт, а реальна, жорстока правда. Виявляється, чоловік сплатив всю суму на наступний день, після того, як йому було нараховано відсотки. Іншими словами, 31 липня він був повинен 185 000 рублів, а 1 серпня було нараховано відсотки, які склали ще кілька тисяч рублів. Ці відсотки він і не сплатив. Минуло два роки. На відсотки знову нараховувалася сума, яка і склала 200 000 рублів. Телефонна розмова з менеджером, яка виявилася некомпетентна в цьому питанні, не дав результатів. У підсумку, менеджера звільнили. А Іван залишився винен банку 200 000 рублів.

Зараз йде судовий розгляд, але адвокат Івана впевнений, що банк візьме тільки той відсоток, який був нарахований в день оплати кредиту і не більше.

Якщо з вами трапилася аналогічна ситуація, то ви можете звернутися до суду. Будьте впевнені, що ваші аргументи допоможуть судді зробити правильний висновок.

Взяти інший кредит. Логічно? Для того щоб не платити кредит банку, необхідно взяти інший кредит в іншого банку, щоб закрити нинішній борг. У яких випадках це необхідно? Якщо у вас кілька кредитів різним банкам, які постійно нараховують великий відсоток, вимагають виплати, то проведіть моніторинг тих кредитів, які ви зможете отримати сьогодні. Візьміть кредит під мінімальний відсоток, закрийте всі свої борги. Тоді ви зможете покривати тільки один кредит, на який буде йти один відсоток. Це значно вигідніше.

Не довіряйте процентній ставці. Дізнатися, який кредит вигідніше самостійно практично неможливо. Якщо ви бачите на рекламі, що процентна ставка по кредиту, наприклад, 13%, то фактично вам доведеться платити всі 26%, а то й більше. Чому така різниця? Банк нараховує відсоток буквально на все. Вам потрібно платити додаткові кошти навіть за те, що ви погашаєте кредит, вносите грошові кошти того ж банку. Парадоксально, але на практиці все це так і виходить. Тому зверніться до фахівця, який вам прорахує можливі переплати по кожному виду кредитів. Бувають такі виверти, коли ми бачимо, що реально відсоток вище, але фактично ми будемо платити набагато менше.

Краще один раз заплатити фахівцеві, але заощадити на виплаті кредиту, ніж щомісяця віддавати зайву грошову суму банку.

І на останок. Якщо Ви вирішили не оплачувати кредит, то скористайтеся посиланнями нашого сайту.

А тепер подумайте - чи варто «прощатися з життям» з борг якого-небудь «душевного» банку?
Як позбутися від кредиту?
Співробітники СБ банку або колектори розповідають вашим сусідам і колегам по роботі про наявну у вас заборгованості і про те, що ви злісний неплатник?
Пишуть про вас в Інтернеті або на форумах, розклеюють оголошення про вас біля вашого під'їзду?
Як це зробити?
Звідки взялися додаткові 15 000 рублів?
Логічно?
У яких випадках це необхідно?
Чому така різниця?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online