Житомир.info | «Укрзалізниця» до листопада скасувала поїзд Житомир-Харків

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У зв'язку з проведенням комплексу ремонтних робіт на ділянках Київ-Коростень та Фастів-Житомир Південно-Західної залізниці обмежений маршрут прямування пасажирського поїзда № 343/344 Харків-Житомир.

як повідомляє «Вечірній Харків» , Цей поїзд по відправленню з Харкова з 25 липня по 31 жовтня нинішнього року буде слідувати за маршрутом Харків-Київ. Відповідно в зворотному напрямку поїзд Житомир-Харків буде слідувати в повідомленні Київ-Харків по відправленню зі столиці з 26 липня по 1 листопада. При цьому розклад поїзда на відрізку Харків-Київ в обидва напрямки залишиться колишнім.

У зв'язку із зазначеними змінами скасовується курсування безпересадочних вагонів Житомир-Москва-Житомир відправленням з Житомира з 26 липня по 1 листопада і відправленням з Москви з 25 липня по 31 жовтня, які слідують з поїздами № 343/344 Харків-Житомир-Харків та № 56 / 55 Хмельницький-Москва-Хмельницький.

Таким чином, до листопада доїхати з Харкова до Житомира можна буде по залізниці тільки з пересадкою в Козятині, Бердичеві або (до середини вересня) Коростені, а також з пересадкою на автобус в Києві.

журналісту Житомир.info в довідковій житомирського залізничного вокзалу підтвердили інформацію про те, що поїзд Житомир-Харків скасували до листопада в зв'язку з ремонтними роботами. Точну дату, коли з Житомира до Харкова буде слідувати прямий поїзд, не повідомили.

Житомир.info

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online