Все про гру Багато років тому. Завантажити безкоштовно або отримати ключ до гри Багато років тому. Гру також називають: Many Years Ago

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На дикому острові

Жителі невеликого тропічного острова вам дуже раді! Тубільцям потрібен талановитий лідер, здатний вдихнути життя в їх згасаюче цивілізацію ... І вони дуже розраховують на вас!

Насамперед потрібно побудувати головний будинок. Керуючи персонажами, організуйте видобуток необхідних для будівництва ресурсів - каменю, дерева і шкіри. Поки чоловіки зводять хатину, нехай жінки збирають фрукти і кокоси. Слідкуйте, щоб всі ваші підопічні були ситі і задоволені. Кожне виконане завдання рівня додає вам окуляри, на них можна покращувати навички персонажів - в заготівлі дров, будівництві, збиранні або риболовлі. Розвивайте кожного члена племені, і рівень життя всіх остров'ян помітно підвищиться.

Щоб бути в курсі всього, що відбувається на острові, використовуйте карту. Переглядайте профілі персонажів і пам'ятайте: якщо потрібно швидко знайти кого-небудь з племені, досить натиснути спеціальну кнопку. Досліджуйте острів, проходите міні-ігри і розвивайте свою цивілізацію!

А що буде, якщо помре вождь?

Найцікавіша гра з усіх ігор цього жанру! Можна грати і грати. У ній є і вік персонажів, здоров'я, настрій. Кольори в грі спокійні, не сильно яскраві, але і не темні. Прекрасна гра.

дуже класна гра, граю цілими днями дуже цікаво

Я в ці ігри грала. Багато років тому і острів загублені в океані, абсолютно різні ігри !!!!! І Острів загублені в океані цікавіше ..... На подобу цієї гри Втеча з Раю ....

Дуже класна гра :)

Які ще є игри на подобу етой?

Потрібно побудувати ще один склад!

Все розібралася)) прикольна гра. коротка тільки

Підкажіть будь ласка) варто пастка і в ній фрукти, а динозавр не входить у вольєр. Фруктів на складі більше 200.

Підкажіть будь ласка як побудувати корабль.У мене дошки і камені тільки до 1000 набіраются.Нажімаю на сам корабель, а у мене замочок і не будується

Читати ще 283 думки гравців Читати ще 283 думки гравців

Перед розміщенням на сайті всі коментарі проходять перевірку. З метою безпеки ми не публікуємо особисті контактні дані користувачів. Також ми не розміщуємо реєстраційні ключі до ігор і прохання про їх публікацію, оскільки це порушує ліцензійну угоду кінцевого користувача.

Якщо у вас виникли технічні труднощі з грою, будь ласка, зверніться в Службу підтримки Фабрики ігор Alawar .

А що буде, якщо помре вождь?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online