Ігрові майданчики

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На даний момент пейнтбольний клуб «Доберман» (Владивосток) в своєму розпорядженні кілька ігровими полями. Кожне з них абсолютно не схоже один на одного і пропагує власний ігровий стиль.

Будь-який гравець повинен хоча б раз зіграти на одному з майданчиків клубу. На даний момент це три ігрових карти:

  1. Майданчик «Тактика» відмінно підходить для гравців, які слід на тактичні основи ведення бою (вишки, доти, будинки).
  2. «Село» буде цікава любителям великих площ з безліччю сільських будівель (колодязь, млин, сільрада).
  3. Для любителів швидкоплинних ігор на обмеженому просторі буде цікава майданчик «Спорт» (колеса, бочки, спортивні фігури).

Для любителів швидкоплинних ігор на обмеженому просторі буде цікава майданчик «Спорт» (колеса, бочки, спортивні фігури)

Ігрові майданчики «Село» і «Тактика» - це класичні лісові території, створені в одному стилі з природної складової. Основу для створення полів складають дерев'яні будівлі, будинку, вишки, загородження, доти і мішки з піском.

Грамотне розташування ігрових укриттів дозволяє гравцям пробувати себе як в вичікувальної, так і атакуючої ролях. Все залежить тільки від бажання самого гравця. Відмінною особливістю ігрових полів, є можливість проведення різних сценаріїв гри. Найбільшою популярністю серед гравців Владивостока користуються такі ігрові режими як: командний матч, захоплення будинку або прапора, а також гра кожен сам за себе.

Ігрове поле «Спорт» відмінно підійде для любителів швидких ігор. Майданчик створена з великих автомобільних покришок, бочок і спортивних фігур. Укриття виставлені по симетричному принципом, що притаманне професійним пейнтбольним полях. Як правило, для комфортної гри необхідно 10-12 чоловік. Найпопулярнішим сценарієм вважається командний матч. Інші сценарії як правило не проводяться, з огляду на швидкоплинність боїв.

Ми регулярно аналізуємо співвідношення сил, тактичні можливості кожного кожному з майданчиків і намагається зробити їх якомога краще! Звертаємо вашу увагу, що майданчики універсальні і підходять також для гри в лазертаг та дитячий пейнтбол. Фотографії ігрових зон ви можете знайти в нашій «Галереї» .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online