Висновок Вебмані на карту Приватбанку: інструкція та поради

  1. Як здійснити виведення
  2. Терміни виведення webmoney
  3. Скільки коштує висновок вебмані на карту?
  4. Обмеження при здійсненні виведення webmoney

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Електронні гроші вже давно стали звичним способом розрахунку за послуги і товари усередині мережі. Існує навіть категорія людей, для яких заробіток електронної валюти в інтернеті є єдиним джерелом доходу, не кажучи вже про тих, хто використовує віртуальні гроші час від часу для оплати покупок або розрахунку між людьми або фірмами.

Саме з цієї причини Приватбанк, піклуючись про зручність своїх клієнтів, надає можливість отримувати і витрачати вебмані за допомогою пластикової карти банку. За допомогою цієї послуги ви можете з легкістю вивести webmoney для того, щоб зняти готівку в банкоматі.

Як здійснити виведення

Перш за все вам необхідно запустити свій кіпер, ввести логін і пароль для аутентифікації в системі.

Потім, перейшовши за посиланням https://inout.webmoney.ua/out/category/categoryId/8 і пройшовши авторизацію, ви потрапите на сторінку форми виведення WMU, де необхідно вибрати потрібний шаблон в списку. У разі якщо ви здійснюєте операцію вперше, необхідно клікнути на посилання «Додати новий шаблон і вивести?». Вона направить вас на сторінку для докладного заповнення форми шаблону.

Далі потрібно ввести у відповідні рядки такі відомості:

  • прізвище, ім'я, по батькові,
  • паспортні данні,
  • свій ідентифікаційний номер,
  • реквізити карти Приватбанку.

Всі реквізити вашої картки ви можете дізнатися у відділенні банку або в особистому кабінеті системи Приват 24.

Всі реквізити вашої картки ви можете дізнатися у відділенні банку або в особистому кабінеті системи Приват 24

Особистий кабінет Приват24.

Інформацію потрібно вводити українською мовою, в точності так, як вона вказана в паспорті. Уважно стежте за тим, що виводиться на екрані, так як будь-яка помилка в наданих даних може привести до відмови у висновку webmoney, і вам доведеться відправляти дані заново. Будьте уважні! Неуважність в заповнення форми може спричинити істотну втрату вашого часу.

Слід враховувати, що операція виведення коштів з електронного гаманця на карту Приватбанку доступна тільки тим користувачам WebMоney, які мають атестат системи з рівнем не нижче формального і тільки при наявності підтверджених паспортних даних.

Ця умова є обов'язковою при здійсненні подібних операцій. Воно націлене на виключення методів незаконного виведення коштів через електронні платіжні системи. отримання атестата займає якийсь час, але це необхідна процедура.

Після того як ви здійснили операцію вперше і всі дані були підтверджені адміністратором системи, перевірки більше проводитися не будуть. Ви зможете перевести свої електронні гроші на карту Приватбанку в будь-який час, просто вибравши створений шаблон.

Терміни виведення webmoney

Згідно з інформацією системи, після того, як ви здійснили переклад з електронного гаманця, кошти надходять на рахунок карти в Приватбанк протягом 3 (трьох) банківських днів. На практиці, якщо немає серйозної завантаження або збоїв в роботі сервісу, ви можете отримати гроші протягом одного дня.

У рідкісних випадках платіж здійснюється протягом 2-3 діб. На жаль, процес перерахування коштів повністю автоматизований, і вплинути на терміни його виконання ніяк не можна. Варто відзначити, що випадки затримки виведення коштів більш ніж на 3 дні або відсутність перекладу на карту фактично виключені. Тому ви можете впевнено планувати свої витрати, орієнтуючись на заявлені терміни.

Скільки коштує висновок вебмані на карту?

Приватбанк не стягує комісію за операцію зарахування коштів з електронного гаманця webmoney, однак за переказ коштів оплачується фіксований платіж в 1 гривню за кожну здійснену операцію. При здійсненні виведення стягується комісія системи в розмірі 0,8% від суми переказу. Ці умови говорять про великий лояльності Приватбанку до своїх клієнтів. При виведенні коштів даним способом ви практично не втрачаєте початкову суму коштів.

Обмеження при здійсненні виведення webmoney

Вам може бути це цікаво:

При операції виведення коштів на карту Приватбанку діють деякі обмеження. наприклад:

  • переказати кошти неможливо якщо карта відкрита на ім'я нерезидента країни;
  • переклад здійснюється тільки на рахунок особи, чиє ім'я зазначено в атестаті системи webmoney. При недотриманні цієї умови в перерахуванні буде відмовлено і платіж не буде зроблений;
  • вивести кошти можна на не персоніфіковані подарункові картки та віртуальні рахунки Приватбанку.

Основною перевагою виведення коштів з електронного гаманця на картковий рахунок Приватбанку є низький відсоток комісії, а також гарантії провідного банку країни збереження ваших коштів і безпеки здійснюваної операції.

Вивести вебмані може будь-який учасник системи, у якого є пластикова карта банку. Крім того, виведені зазначеним способом кошти можна використовувати як для оплати послуг, так і для отримання готівки в численних банкоматах і відділеннях банку. Не варто забувати і про те, що ви можете робити покупки в будь-яких магазинах, обладнаних терміналами для безготівкової оплати. Можна вивести кошти на рахунок різних банків, якщо вас цікавить висновок на карту Ощадбанку, то переходите за посиланням .

У разі якщо ви здійснюєте операцію вперше, необхідно клікнути на посилання «Додати новий шаблон і вивести?
Скільки коштує висновок вебмані на карту?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online